K trojkolke smarTrike batoh zdarma!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
2 min
17. sep'17

Aj vaši najmenší sa tešia vždy, keď spolu idete von objavovať svet? Spríjemnite im neoceniteľné chvíle dobrodružnou jazdou na trojkolke smarTrike. Pri nákupe teraz dostanete navyše ako darček krásny batoh zdarma.

Kúpte si trojkolku značky smarTrike v hodnote nad 79 € a k nákupu dostanete batoh zdarma. Farbu batohu si môžete vybrať podľa vášho vkusu a zladiť ju s trojkolkou. Stačí napísať preferovanú farbu do poznámky počas vášho nákupu. Na výber máte z nasledujúcich farieb: ružová, béžová, modrá, červená alebo šedá. Pri nákupe trojkolky smarTrike nad 79 € dostanete batoh automaticky. Akcia platí do vyčerpania skladových zásob. Ujde sa jeden z batohov aj vám?

Akcia trojkolka smartrike batoh zdarma

Trojkolka smarTrike rastie spolu s vaším dieťaťom už od šiestich mesiacov až dovtedy, kým vaše dieťa nepresedlá na svoj prvý bicykel. Aj preto je najlepším darčekom k jeho prvým narodeninám. Deti si užívajú jazdu už odmalička, môžu si pohodlne sadnúť, ale aj pospať, zatiaľ čo rodič trojkolku bezpečne ovláda. Dieťa sa postupne učí riadiť a pedálovať, pričom si rozvíja hrubú a jemnú motoriku. Neskôr, keď už vie samostatne jazdiť, je možné rúčku odmontovať. Trojkolky smarTrike majú krásny, nadčasový dizajn a sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov.

Trojkolka pre deti Recliner Infinity 5v1 smarTrike Black Touch Steering od 10-36 mesiacov čierno-šedá

Trojkolka smarTrike Recliner Infinity 5v1

Trojkolka Recliner Infinity 5v1 smarTrike vyhrala v roku 2017 v Anglicku tri prestížne ocenenia – Loved By Parents, Best Outdoor Toy 1-3 years a Best Ride On Toy 1-3 years.

Viac smarTrike trojkoliek

Dámske športové batohy smarTrike

Batohy smarTrike

Praktické a atraktívne batohy sú vyrobené z kvalitných materiálov. Ide o perfektný doplnok k detským trojkolkám značky smarTrike, s ktorými sa navzájom farebne dopĺňajú. Stačí si vybrať podľa vlastného vkusu.

Značka smarTrike je najpredávanejšou značkou detských trojkoliek. Trojkolky vyrába z kvalitných a pevných materiálov. Gumené kolieska s tlmičom sú zárukou tichej a bezproblémovej jazdy a o pohodlie vášho dieťaťa sa postará ergonomické sedadlo. Značka je držiteľom mnohých certifikátov bezpečnosti a kvality.