Zelený pondelok - doprava zadarmo nad 39 €!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
2 min
05. máj'18

Našu krásnu planétu Zem si nestačí pripomenúť iba počas Dňa Zeme, netreba na ňu zabúdať ani počas iných dní. A tie sú teraz! Na všetky objednávky vytvorené počas Zeleného pondelka máte dopravu celkom zadarmo pri nákupe nad 39 €! Aj dodanie krásnych hračiek kuriérom môže byť ecofriendly a zelené. Idete do toho?

Medzinárodný deň bez áut, Týždeň mobility a mestská hromadná doprava zadarmo a nepochybne aj Deň Zeme - všetky tieto dni nám počas celého roka pripomínajú, že planéta Zem je až priveľmi zaťažovaná a niekedy to nezvláda. A aj preto je tu Zelený pondelok, ktorý dáva pred osobným odberom možnosť doručiť hračky kuriérom.

Sk blog text

Ako funguje Zelený pondelok?

Zelený pondelok poznajú ako deň dopravy zadarmo po celom šírom svete. Podporiť ho môžete aj vy, a to celkom jednoducho - stačí nakúpiť v našom online obchode a zvoliť si dodanie tovaru kuriérom. Aby sme boli ešte viac ecofriendly, predĺžili sme Zelený pondelok o dva dni! Každý prvý pondelok v mesiaci, ale aj nedeľa pred ním a utorok po ňom u nás získate dopravu kuriérom až k vám domov úplne zadarmo, a to pri nákupe nad 39 €. V júni teda táto akcia platí od 5.6. do 9.6. Stanete sa súčasťou tejto krásnej myšlienky aj vy?

Nákupy online sú in!

Povedali by ste niekedy, že nakupovanie online a dodanie tovaru kuriérom je pre životné prostredie oveľa priaznivejšie? A to konkrétne až 24-násobne! V tomto prípade ide v priemere o 80-120 hračiek, ktoré naložia Mackovia do jedného auta a to si už chodí po krajine a doručuje nové hračky nedočkavým deťom. Ak by všetci namiesto dodania kuriérom zvolili osobný odber, muselo by sa na cesty vydať približne 100 vodičov, a to je oproti jednej dodávke o dosť viac! A práve preto, že našu planétu milujeme a chceme na nej ešte dlho žiť, sme sa stali súčasťou projektu Zelený pondelok.

Doprava zadarmo počas Zeleného pondelka

Tri dni dopravy zadarmo namiesto jedného? Bol by hriech nevyužiť to, najmä ak ide o takú peknú myšlienku, akou je Zelený pondelok. Pomôže spolu s nami malými krôčikmi znížiť škodlivé emisie áut, ktoré dýchame nielen my, ale najmä naše deti a raz budú tento vzduch dýchať deti ich detí. Nakupujte online z pohodlia domova a nechajte si hračky doručiť priamo k dverám.

Začnite tu