Leto na jednotku: Zariaďte záhradu perfektnými hračkami Smoby

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
10. jún'22

Oli, Mila a Bruno, naši traja Mackovia, pomáhajú už niekoľko rokov vyberať tie najlepšie a najkrajšie hračky pre všetky deti. Tentokrát sme im dali za úlohu nájsť hračky na záhradu, ktoré premenia aj tú najobyčajnejšiu záhradu na dokonalé súkromné ihrisko. Opäť sa ukázalo, že práve naši Mackovia poznajú hračky najlepšie a svoju úlohu splnili na jednotku z hviezdičkou. Ktoré hračky sa postarajú o nezabudnuteľné leto?

Postarajte sa už v dostatočnom predstihu o detský program na letné prázdniny a zariaďte svoju záhradu hračkami z dielne renomovanej francúzskej značky Smoby. O výber tých najlepších hračiek sa postarali naši traja Mackovia. Na výbere si dali naozaj záležať, veď predsa vždy robia svoju prácu poctivo. Pozrite sa na to, čo odporúčajú Oli, Mila a Bruno.

Preliezačka auto Adventure Car

Na vlastné auto si budú musieť deti ešte niekoľko rokov počkať, ale keď im na záhradu pristavíte preliezačku v tvare auta, určite vám to nebudú mať za zlé. Úžasná preliezačka Adventure Car z dielne Smoby prinesie na vašu záhradu kopec zábavy a postará sa o nezabudnuteľné herné momenty. Multifunkčná preliezačka v tvare autíčka je vybavená šmykľavkou a pod kapotou deti objavia priestor ako stvorený na pieskovisko. Každú minútu hry deti objavia nové možnosti zábavy, ktoré sú takmer nevyčerpateľné. Od hry na šoférov až po oddych v tieni šmykľavky - preliezačka Adventure Car od Smoby je jednoducho skvelou voľbou pre všetky deti od 18 mesiacov.

Preliezačka Adventure Car Smoby

Šmykľavka Toboggan XL s dvojitou vlnou

Extra dlhá plocha na šmýkanie, dvojitá vlna, tobogán, protišmykové schodíky, stabilná konštrukcia a farby, ktoré odolávajú náporom počasia. Takto v skratke by sa dala opísať šmykľavka Toboggan XL z dielne obľúbenej francúzskej značky Smoby. O intenzívny a jedinečný zážitok sa postará šmýkacia plocha s dĺžkou až 2,3 metra a možnosť napojiť šmykľavku na vodu. Takto jednoducho sa z obyčajnej šmykľavky ako šibnutím čarovného prútika stane tobogán, z ktorého sa deti môžu skĺznuť priamo do bazéna. A súkromný aquapark je na svete!

Šmykľavka Toboggan XL Smoby s dvojitou vlnou a vodou dĺžka 2,3 m Skladom
210,99 €
145,99 €
Black friday
%

Dobrodružná dráha Adventure Course

Ak patríte medzi našich verných zákazníkov, o dobrodružnej dráhe Adventure Course ste už určite počuli. Najnovší prírastok medzi hračkami na záhradu od Smoby predstavuje zábavný koncept preliezačky, vďaka ktorej si deti hravým spôsobom precvičia pohybové schopnosti a reflexy, zdokonalia koordináciu celého tela a zlepšia svoje priestorové vnímanie. Dobrodružnú dráhu tvoria 4 chodníky a 4 oporné body, ktoré môžu deti ľubovoľne spájať, čo im dovoľuje neustále meniť tvar dráhy a vymýšľať rôzne stratégie na jej prekonanie - pospiatky, na jednej nohe, kolenačky, s rozpaženými rukami, so zavretými očami alebo bokom. A ktovie, možno vaše deti vymyslia ešte ďalší spôsob, ako prekonať dobrodružnú dráhu Adventure Course.

Dobrodružná dráha Adventure Course

Hracie centrum Multisport Fun Center

Chcete mať svoju záhradu krásne usporiadanú a všetky hračky na jednom mieste? Hracie centrum Multisport Fun Center to zvládne ľavou-zadnou. Plnohodnotné hracie centrum obsahuje celý komplex hier do záhrady - šmykľavku, basketbalový kôš, lezeckú stenu, futbalovú bránu, rebrík a piknikový stolík, ktorý dokonale poslúži na oddych po každej hre. Vďaka tomuto hraciemu multicentru do záhrady si vaše deti otestujú športové zdatnosti vo viacerých oblastiach a zistia, ktorý šport ich baví najviac zo všetkého. Detské hracie centrum je kombinované s domčekom, ktorému nechýbajú polovičné dvere s poštovou schránkou a strieška, ktorá deťom poskytne v horúcich dňoch potrebný tieň.

Šmykľavka GM Slide Blue

Nemáte na záhrade veľa miesta nazvyš? Nevadí! My totiž máme šmykľavku GM Slide Blue v praktických rozmeroch. Šmýkacia plocha s dĺžkou 1,5 metra deti nepripraví o žiadny zážitok, pretože aj táto šmykľavka sa dá napojiť na vodu a premeniť na tobogán. Deti sa vďaka tomu môžu tešiť na osvieženie kedykoľvek počas horúcich letných dní a aj doma na záhrade sa budú cítiť ako v skutočnom aquaparku. Samozrejmosťou sú protišmykové schodíky, stabilná konštrukcia a UV filter, ktorý ochráni povrch šmykľavky pred poškodením slnečnými lúčmi.

Tak čo, ste pripravení na leto? Bude horúce a dlhé, ale s hračkami od Smoby v prvom rade zábavné. Tieto, ale aj mnohé ďalšie hračky Smoby nájdete tu.