Zábava na dlhé zimné večery: puzzle pre všetky generácie

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
03. jan'18

Vianoce sú už síce za nami, ale zima sa ani zďaleka nekončí. Mrazivé večery prinútia mnohé detičky zaliezť pod deku, no nie všetky deti zabavíte rozprávkami či knižkou. Ak chcete, aby vaši malí nezbedníci zapojili logické myslenie a precvičili jemnú motoriku, ťažko by ste hľadali lepšiu zábavu ako puzzle. A najlepšie na tom je to, že jeden obrázok môže skladať celá rodina.

Puzzle patria medzi najuniverzálnejšie spoločenské hry. Nemajú hornú vekovú hranicu a môžete ich prispôsobiť zručnostiam detí alebo jednoducho tomu, aké veľké puzzle si chcete poskladať. Každý správne uložený dielik prináša istý pocit uspokojenia a postupné odhaľovanie obrázka má takisto svoje čaro. Nechajte sa vtiahnuť do kúzelného sveta malých dielikov, ktoré spájajú celú rodinu.

Puzzle pre všetky generácie

Pre tých najmenších

U maličkých detí je potrebné precvičovať ich jemnú motoriku, ktorá sa vyvíja veľmi rýchlo. Už v troch mesiacoch sa u detí prejavuje úchopový reflex, vďaka ktorému bábätká predmety pevne držia. Koncom prvého roka sú už deti schopné udržať v rúčkach čokoľvek. Svaly na detských rúčkach sa však posilňujú postupne a je potrebné ich precvičovať. A práve na to sú puzzle ako stvorené.

Drevené puzzle pre najmenších Domáce zvieratká Tactile Janod

Najjednoduchšie puzzle v našej ponuke sú vhodné pre detičky už od 12 mesiacov. Iba štvordielne puzzle sú vyrobené z kvalitného dreva a pochádzajú z dielne francúzskej značky Janod. Štyri zvieratká s malými držiakmi musia detičky trafiť na správne miesto. Krásne ilustrované puzzle pomáhajú rozvíjať jemnú motoriku detí, no vďaka tejto skladačke sa zároveň naučia rozoznávať zvieratká.

Drevené puzzle Domáce zvieratká Janod

Drevené puzzle pre deti Mimoni Despicable Me 3 Educa

Ak má vaše dieťatko celú izbu žltú, je jasné, že miluje Mimoňov. Rozkošné žlté stvorenia si teraz vďaka spoločnosti Educa môžu poskladať a zavesiť na stenu. Puzzle Mimoni Despicable Me 3 obsahujú až 2 obrázky po 50 dielikov, takže prinášajú dvojnásobnú zábavu. Obľúbenú rozprávku poznajú všetky detičky a tieto puzzle si môžu poskladať všetky šikovné deti od 5 rokov.

Mimoni puzzle Educa

Pre celú rodinu

S väčším počtom dielov si už hravo poradia staršie deti a tým mladším môžu pomôcť rodičia alebo starší súrodenci. Nič nespojí rodinu lepšie ako dlhé večery strávené pri hľadaní toho správneho chýbajúceho dielika. Za ten pocit, že sa vám podarilo nájsť tú správnu časť to rozhodne stojí.

Puzzle Star Wars Story-Rouge One Educa 500 dielov

Jeden z najnovších príbehov Star Wars nájdete aj na puzzle v našej ponuke. Koláž postáv dielu Rouge One si vyskladáte z 500 dielikov a do skladania môžete zapojiť deti už od 11 rokov. Legendárna filmová sága pohltí nielen deti, ale aj rodičov, ktorí si môžu zaspomínať na staršie filmové spracovania Star Wars.

Puzzle Star Wars Rouge One Educa

Puzzle Panorama Central Park, New York Educa 3000 dielov

Trošku náročnejšia, ale o to zábavnejšia aktivita pre celú rodinu sa skrýva v balení puzzle Panorama Central Park. 3000 dielne puzzle po poskladaní odhalí newyorský Central Park z vtáčej perspektívy. Drobnučké mrakodrapy, veľa zelene a množstvo golfových ihrísk potrápi nejedného šikovného skladateľa puzzle. Výsledok ale zaručene stojí za to.

Puzzle Panorama New York Educa

Pre fajnšmekrov

Máte pocit, že obyčajné puzzle vás budú nudiť? V našej ponuke nájdete aj puzzle pre expertov, s ktorými si neporadí hocikto. Veľkej obľube sa teraz tešia 3D puzzle, no na svoje si prídu aj milovníci naozaj veľkých skladačiek. Puzzle s počtom dielikov viac ako 30 tisíc si už pýta aj poriadnu dávku odvahy a naozaj dlhé a studené zimné večery. Trúfnete si?

Drevené puzzle 3D Monument Big Ben London 156 dielov

3D puzzle si získali prizanivcov najmä tým, že si ich po poskladaní jednoducho položíte na skrinku a môžete obdivovať svoju obľúbenú stavbu kedykoľvek sa vám zachce. Teraz si môžete poskladať aj slávnu budovu britského parlamentu v Londýne. Veľkolepá stavba je v 3D verzii puzzle ako skutočná. Kvalitné drevené puzzle potešia aj toho najväčšieho nadšenca puzzle.

Puzzle Big Ben Educa

Puzzle Genuine Wildlife Educa 33 600 dielov

Unikátne puzzle v našej ponuke majú až 33 600 dielov. Poskladané puzzle s motívom divočiny majú rozmery 570*157 centimetrov, takže na poskladanie tohto obrázku budete potrebovať naozaj veľa priestoru. Výhodné pri týchto veľkých puzzle je to, že dieliky sú v krabici balené v 10 vreckách. Zvolajte celú rodinu a pustite sa do tohto divokého dobrodružstva.

Puzzle Wild Life Educa

Nechali ste sa zlákať na zábavu pre celú rodinu? Naša štedrá ponuka puzzle si získa každého nadšenca. Perfektná zábava pri skladaní puzzle je na nezaplatenie. Uvažujete nad 3D verziou, panoramatickým obrazom alebo si trúfate na najväčšie puzzle v našej ponuke? Nezabúdajte však ani na tých najmenších, pre ktorých je drevené puzzle ako stvorené.

Puzzle pre všetkých