Leto je tu! Výpredaj vybavenia k vode zľavy až 60 %

  Kategórie: Akcie a zľavy,
4 min
30. jún'17

Letné prázdniny patria medzi najobľúbenejšie prázdniny všetkých detí. Trvajú dva mesiace a vaši malí nezbedníci majú kopec priestoru na oddych a leňošenie. Leto pri vode si ešte viac užijú vďaka detským nafukovačkám či loďkám, ktoré u nás nájdete s 60 % zľavou. Veľký výpredaj vybavenia k vode sa začína 1.7., tak sa pripravte na poriadne letné dobrodružstvo.

Vybavenie k vode robí každý rok rodičom vrásky na čele. Deti presne vedia čo chcú a ich náročné priania je niekedy ťažké splniť. Preto sme si pre vás pripravili zľavy na detské vybavenie k vode až do výšky 60 %. Veľký sezónny výpredaj nafukovačiek, vodných dráh, bazénov či člnov vám ušetrí kopec starostí a drahocenný čas. Ten potom môžete stráviť s deťmi pri vode s novými hračkami. Akcia trvá od 1. do 31. júla, tak šup-šup nakupovať!

Výpredaj nafukovačiek až do 60 %

Na vode s detskými hrdinami

Chystáte sa počas leta na dovolenku k vode? Detské nafukovačky patria medzi základné vybavenie k vode, ktoré vašim drobcom nesmie chýbať. V našej širokej ponuke nájdete kopec rozprávkových motívov pre chlapcov i dievčatá, ktoré zdobia aj nafukovacie ležadlá, lopty k vode či detské nafukovacie člny. Potešte svoje detičky a pribaľte im na dovolenku hračky k vode s obľúbenými rozprávkovými hrdinami.

Niečo pre dievčatká

Legendárna Hello Kitty, Disney princezné, odvážna Vaiana či princezné z Ľadového kráľovstva potešia všetky dievčatká, ktoré sa nevedia dočkať prázdnin pri vode. Z našej širokej ponuky vybavenia k vode si vyberie aj vaša malá princezná.

Vybavenie k vode pre dievčatká

Nafukovací čln Hello Kitty Mondo pre dievčatká za 8,99 €

Ružová farba člnu Hello Kitty Mondo všetkým pri vode napovie, že táto nafukovačka patrí dievčatku. Čln z kvalitného materiálu za skvelú cenu má vpredu upevnené vodiace lano, za ktoré môžete čln ťahať alebo ho potom ukotviť. Počas horúcich letných dní sa dievčatká môžu bezstarostne plaviť na vodnej hladine a užívať si slnečné lúče.

Detský nafukovací čln Hello Kitty

Niečo pre chlapcov

Malí nezbedníci si budú leto užívať naplno so svojimi obľúbenými superhrdinami. Avengeri, Ninja korytnačky, Spiderman, motívy Star Wars alebo rozprávky Autá s legendárnymi autíčkami budú chlapcov sprevádzať počas celého leta a ochraňovať ich letné zážitky. Chlapčenskými motívmi sú ozdobené rôzne hračky k vode a pomôcky na plávanie, vďaka ktorým budú mať na vode istotu aj menší chlapci.

Vybavenie k vode pre chlapcov

Na dlhé chvíle spoločných hier

Leto je plné nových kamarátstiev, ktoré najčastejšie vznikajú práve pri detských hrách. Na spoločné hry chlapcov a dievčat sú ako stvorené loďky a lodné dráhy, vďaka ktorým sa deti naučia veľa nových vecí aj počas prázdnin. Detské vodné dráhy AquaPlay sa dajú nekonečne rozširovať a zväčšovať, takže vaši drobci sa pri hre s vodnou priehradou nikdy nebudú nudiť.

Vodná dráha AquaPlay’ n Go s plachetnicami a člnkom za 125,99 €

Úžasné vodné dobrodružstvo zažijú všetky deti vďaka fantastickej vodnej dráhe od švédskej značky AquaPlay. Originálny vodný systém na hranie baví deti po celom svete. Deti sa manipuláciou s rôznymi zaujímavými súčasťami hry naučia, ako fungujú skutočné vodné priehrady, ako stúpa a klesá vodná hladina a sledujú pohyb lodiek na vode. Edukačná lodná dráha pre deti je skvelá kreatívna hračka na leto, ktorá deti neomrzí.

Set vodná dráha AquaPlay

Náš tip na záver

Ako sa v lete dokonale schladiť? No predsa v bazéne! U nás nájdete detské bazéniky, ktoré sa svojou veľkosťou bez problémov zmestia aj na menšiu záhradu alebo na balkón. Stačí napustiť vodu a leto plné šantenia vo vode sa môže začať.

Nafukovací bazén Hľadá sa Nemo Smoby za 18,59 €

Rozprávku pre deti Hľadá sa Nemo pozná snáď každé dieťa a preto budú zbožňovať aj tento detský bazénik Smoby. Bazén pre deti je trojkomorový a je stabilný aj vďaka kvalitnému gumenému materiálu. Do bazéna sa pohodlne zmestia aj tri deti, ktoré si v ňom môžu spolu s inými hračkami užívať pekné slnečné dni.

Nafukovací bazén pre deti Nemo

Vybavte deti k vode

Deti milujú leto, o tom niet pochýb. Ešte viac si ho užijú vďaka pestrému vybaveniu k vode s obľúbenými motívmi či veľkým lodným systémom. Potešte svoje detičky a využite náš veľký výpredaj vybavenia k vode, ktorý trvá do konca júla. Čakajú na vás skvelé zľavy až do 60 %, ktorým neodolajú ani rodičia.