Vodné dráhy AquaPlay - nové hračky v našej ponuke

  Kategórie: Tipy na hračky,
6 min
22. feb'17

Hračiek nie je nikdy dosť. Povedali sme si a rozšírili sme našu ponuku o kvalitné vodné hračky so švédskym dizajnom. Privítajte spolu s nami na stránkach nášho obchodu značku zo Švédska AquaPlay, ktorá pôsobí na svetovom trhu už neuveriteľných 40 rokov. A konečne prichádza aj k nám! Fantastické vodné hry švédskej kvality si zamilujú všetky deti aj ich rodičia. Predstavujeme vám značku AquaPlay.

Švédsky dizajn a kvalita

Príbeh značky AquaPlay sa začal písať už v roku 1977. Zrodila sa vo Švédsku a už 40 rokov deťom prináša zážitok z vodných hier. Hračky AquaPlay predstavujú originálne vodné nádrže pre malých výmyselníkov, vďaka ktorým sa deti mnoho naučia a rodičia si osviežia svoje vedomosti. AquaPlay hračky sú vyrábané z kvalitného certifikovaného ekologického plastu a majú až trojročnú záruku. Systém vodných kanálov AquaPlay pozná viac ako 40 krajín v celom svete a vďaka nám sa s týmito fantastickými hračkami môžu zahrať aj vaši malí nezbedníci. Vodné dráhy AquaPlay predstavujú fantastické stavebnice, vďaka ktorým sa vaše deti ponoria do sveta vodnej sily a uvidia, ako dokáže vodný tok pohnúť turbínami, vrtuľami a loďkami.

Švédska značka Aquaplay

Spoznávajte vodný svet

Vodné dráhy prenesú vaše deti do úplne iného sveta vodných hier, od ktorých sa nebudú vedieť odpútať. Pri vymýšľaní a vytváraní konceptu hračiek AquaPlay mysleli výrobcovia naozaj na všetko. Pri hre s vodnou nádržou môžu malí objavitelia skúmať princíp plávania a potápania, fungovanie vodného kolesa, spôsob stavania a pevnosť konštrukcií. Hra s vodnou dráhou očarí deti aj dospelých a všetkých vás vtiahne silným prúdom do vodného sveta. Celý príbeh vodnej hry sa začína vodnou pumpou, ktorou dieťa načerpá vodu do hornej nádrže. Potom stačí otvoriť kanál a pozorovať, akú silu má voda a ako berie so sebou všetky loďky, trajekty a kompy.  

AquaPlay stimuluje aj detskú fantáziu a kreativitu, a to vďaka širokému spektru doplnkov, ktoré sa dajú využiť na rozširovanie a prestavbu vodných dráh. So stavebnicou si malí výmyselníci môžu vystavať celé mesto s domami, stromčekmi, zvieratkami a rodinkou figúrok, ktoré sú kompatibilné so stavebnicami Lego Duplo. Nad vodnými kanálmi sa dajú postaviť mosty pre autá, ktoré sa bez problémov dostanú do prístavu so žeriavom. Pri takejto hre sa rozvíja hlavne logické myslenie, jemná motorika a deti sa môžu veľa naučiť. Veď nie nadarmo majú tieto vodné hry aj v mnohých škôlkach. Vodné dráhy AquaPlay naplno rozvíjajú detskú fantáziu, ktorej sa pri hre s týmito stavebnicami naozaj medze nekladú.

Jednoduché ovládanie, kopec zábavy

Neviete si predstaviť, ako systém vodných dráh funguje? Do vodnej dráhy načerpáte vodu, ktorá vo vodných kanáloch cirkuluje pomocou pádiel ovládaných deťmi. Rôzne výškové úrovne kanálov sa uzatvárajú a vodu deti jednoducho prečerpajú detskou pumpičkou. Vďaka vodným dráham AquaPlay sa deti naučia, ako tečie voda alebo ako sa dvíha a klesá vodná hladina v priehradách. Systém vodných kanálov AquaPlay ponúka deťom nekonečné možnosti na rozširovanie vodnej dráhy, čím sa zároveň rozvíja detská predstavivosť a fantázia. Skvelým benefitom vodných dráh je to, že ich môžete veľmi jednoducho zbaliť do kufríka a preniesť všade so sebou.

Malí pomocníci

Súčasťou jedinečných vodných dráh AquaPlay sú aj malí zvierací pomocníci, ktorí usilovne pracujú a pomáhajú deťom budovať vodné priehrady. Hrošica Wilma a medveď Bo sa spolu so žabiakom Nilsom a kačičkou Lottou stanú najlepšími priateľmi vašich detí. Vezmú vašich malých kapitánov na výpravu po vodnej priehrade a naučia ich, ako funguje napríklad vypúšťanie vody alebo na čo slúži trajekt. Stačí vodnou pumpou napustiť vodu, zatočiť kľukou a sledovať, ako rýchly vodný prúd potláča loďky. Tie sa plynule kĺžu po vodnej hladine a do nižších kanálov sa dostávajú šmykľavkami.

Prečo by vaše deti mali mať vodnú dráhu?

  • kvalitný švédsky dizajn hračiek vyrábaných v Nemecku
  • na trhu pôsobia už od roku 1977
  • kombinácia klasickej stavebnice s vodnou hrou
  • deti si užívajú čaro hry s vodou a zároveň zisťujú, ako fungujú vodné priehrady
  • zábavnou formou sa deti učia ovládať silu vodného prúdu
  • množstvo doplnkov podnecuje detskú predstavivosť a rozvíja fantáziu
  • manipuláciou s časťami vodnej dráhy si deti upevňujú jemnú motoriku
  • neobmedzené možnosti na hru a tvorenie veľkých vodných dráh
  • kvalitné certifikované plasty s UV filtrom
  • praktické balenie v kufríku
  • predĺžená trojročná záruka
  • pre chlapcov aj dievčatká

Detská vodná dráha Aquaplay a medvedík Bo

Skvelé tipy na vodné dráhy AquaPlay

Vodný systém AquaPlay sa dá rozšíriť a deťom poskytuje neobmedzené možnosti na kreatívne prestavby a detské hry. Vodná priehrada sa dá pomocou konektorov a gumeného tesnenia veľmi jednoducho poskladať tak, aby voda nepretekala von. Vodné dráhy a všetky doplnky k nim sú vyrábané z kvalitných plastov s UV filtrom, ktoré neškodia životnému prostrediu a poskytujú vašim detičkám hodiny a hodiny bezpečnej hry.

Detská vodná dráha AquaPlay Superset

Detská vodná dráha AquaPlay SuperSet je originálna vodná hračka, s ktorou sa deti výborne zabavia a zároveň sa pri nej naučia množstvo nových vecí. SuperSet vodná hra obsahuje postavičku hrošíka Willma, vodné koleso, kontajnerovú loď, autíčko, žeriav na prenášanie nákladu a priehradu s vodnou pumpou. Keď si dieťa vodnú dráhu poskladá, jednoducho do nej napustí vodu a veselá hra sa môže začať. Je vhodná pre všetky deti od 3 do 7 rokov.

Vodná dráha AquaPlay Superset

Vodná dráha AquaPlay Mountain Lake s jaskyňou

Vodná dráha AquaPlay Mountain Lake má zaujímavý prvok, vďaka čomu je jedinečná a ešte zábavnejšia. Ide o vyvýšenú horu s jaskyňou a priehradou. Na vrchole hory sa nachádza priehrada, do ktorej sa dá mechanicky napustiť voda a vytvorí sa tak horské jazierko s mostom a stromčekom, pri ktorom môžu dovolenkovať zvieratká - medvedík Bo, hrošica Wilma, žabiak Nils a kačička Lotta.

Vodná hra AquaPlay Mountain Lake

Tieto vodné dráhy ocenia aj všetci rodičia a vychovávatelia, pretože hračky AquaPlay reprezentujú vysokokvalitnú, edukačnú ale zároveň aj zaujímavú hru s vodou. Nekonečné možnosti rozširovania naplno rozprúdia detskú fantáziu a vy budete mať doma zrazu malých námorných kapitánov. Nové vodné hračky v našom obchodíku potešia všetky deti, ktoré sa nevedia nabažiť vodných hier.

Vodné dráhy AquaPlay