Last minute vianočné darčeky pre všetky deti

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
16. dec'19

Vianoce sa blížia rekordnou rýchlosťou a rovnako rýchlo sa míňa aj čas na nákup vianočných darčekov. Nenechávajte tieto nákupy na poslednú chvíľu a doprajte deťom ten pocit, keď si pod vianočným stromčekom rozbalia vytúženú hračku. Naši Mackovia vám poradia, ktoré darčeky deti potešia najviac zo všetkého.

Pre milovníkov varenia

Varí a pečie sa vo veľkom nielen na Vianoce, ale aj počas celého roka, a to najmä v detských kuchynkách. Ak máte doma malého kuchára alebo kuchárku, potom je voľba darčeka viac než jasná. Pod stromčekom nesmie chýbať parádna kuchynka s mnohými funkciami a doplnky, vďaka ktorým bude varenie, pečenie a starostlivosť o hostí naozaj prvotriedna.

Kuchynka s tečúcou vodou Tefal Evolutive Gourment Smoby

Kuchynka Tefal Evolutive Gourment

Prémiová kuchynka Tefal Evolutive Gourment od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby poteší všetky detičky od 3 rokov. Tie si budú môcť vďaka podstavcom hru v kuchynke užívať dlhé roky - kuchynka totiž rastie spolu s deťmi. Táto kuchynka však ponúka oveľa viac. Deti zabaví mnohými funkciami, medzi ktorými nechýba efekt tečúcej vody, hrniec s magickým bublaním a elektronická mikrovlnka. Po varení si deti môžu jedlo vychutnať v jedálenskom kútiku, ktorý pozostáva z pultu a pohodlných stoličiek KidChair.

Textilný nákupný vozík Tender Leaf Toys

Nákupný vozík Tender Leaf Toys

Príprava chutných jedál sa nezaobíde bez nákupu. Na ten sa deti vydajú s krásnym nákupným vozíkom s drevenou konštrukciou, ktorá je doplnená o textilnú tašku s nádherným dizajnom. Veľké červené kolieska deťom uľahčia prevoz nákupu priamo do kuchynky, no vo vozíku si budú s radosťou prevážať aj svoje obľúbené hračky. Tento nákupný vozík s jedinečným britským dizajnom je skvelým doplnkom nielen k detským kuchynkám, ale aj k obchodíkom a deti sa s ním zahrajú na obľúbenú hru, kde si vymieňajú úlohy predavača a zákazníka.

Pre malých motoristov

Takmer každého malého chlapca (ale aj dievčatá) fascinujú rýchle autá, preteky a všetko, čo k tomu patrí. V našej ponuke nájdete množstvo hračiek z tejto kategórie od skvelých autodráh, cez malé autíčka až po parádne vozidlá pre najmenších.

Elektronický trenažér V8 Driver Smoby

Elektronický trenažér splní sen každému malému motoristovi, ktorý sa ešte nemôže posadiť za volant, no šoférovanie ho veľmi láka. S trenažérom V8 Driver od Smoby si vaše deti vyskúšajú jazdu na vlastnej koži. Elektronický trenažér ponúka deťom simulátor pretekov a vďaka smartfón aplikácii aj množstvo rôznych trás. Samozrejmosťou je funkčný elektronický volant, pedále, podsvietený displej, množstvo zvukových a svetelných efektov a pohodlné sedadlo, ktoré spríjemní každú vzrušujúcu jazdu.

Bager Maxi Power BIG so sedadlom

Bager BIG

Fascinujú vaše dieťa viac pracovné stroje, než rýchle autá? Neváhajte a potešte svojho drobca úžasným bagrom od nemeckej značky BIG. S kvalitnými gumenými kolesami je toto realisticky pôsobiace vozidlo vhodné aj do interiéru, pretože nepoškodí podlahu, nezanecháva stopy a je tiché. Malých bagristov si určite získa najmä funkčnou lyžicou, ktorá sa dá jednoducho ovládať. S touto jedinečnou hračkou v krásnej žltej farbe sa deti nielen zabavia, ale zároveň posilňujú svalstvo na nohách i na rukách a zlepšujú si motorické zručnosti.

Pre malých rodičov

Hry na profesie patria k typickým detským hrám, ktoré deti zabavia, ale aj veľa naučia. Deti sa predsa učia napodobňovaním a vďaka týmto hračkám nemusia čakať na precvičenie zručností až do dospelosti. Imitovaním sveta dospelých sa deti posúvajú vo vývoji vpred, učia sa preberať zodpovednosť za svoje správanie a rozvíjajú sa aj psychicky a emocionálne.

Jedálenská stolička a hojdačka Violette Baby Nurse Smoby

Jedálenská stolička Baby Nurse Smoby

Každá bábika potrebuje komfort a starostlivosť, ktorú jej môžu vďaka jedálenskej stoličke s hojdačkou malé mamičky poskytnúť. Krásna jedálenská stolička Violette Baby Nurse v odtieňoch ružovej farby je vhodná pre dve bábiky, vďaka čomu sa s ňou zahrajú rovno dve dievčatká, ale aj jedno, ktoré vlastní bábiky-dvojičky. Súčasťou stoličky sú aj dva tanieriky s lyžičkami, takže kŕmenie bude jednoduché. Stoličková časť sa dá navyše zložiť z podstavca a razom sa premení na originálnu hojdačku!

Bábika Leonie Mon Grand Poupon Corolle

Bábika Leonie Corolle

Aby jedálenská stolička nezívala prázdnotou, potrebuje bábiku! Pri pohľade na bábiku Leonie od francúzskej značky Corolle sa vášmu dievčatku okamžite rozžiari tvárička. Prekrásna bábika Leonie má charakteristickú vanilkovú vôňu, no to nie je jej jediná prednosť. Detičky od 2 rokov očarí aj modrými žmurkajúcimi očkami a krásnym oblečením, ktoré sa dá vymeniť. Výnimočnosť bábiky spočíva v jedinečných črtách tváre, ale tiež v množstve príslušenstva, s ktorým bude starostlivosť o bábiku vždy zábavou.

Nenechajte nič na náhodu a prekvapte deti darčekmi, po ktorých už dlho túžia. Objednajte ich včas, vyberajte hračky, pri ktorých garantujeme dodanie do Vianoc a naši Mackovia urobia všetko, čo je v ich silách, aby k vám dorazili práve včas!