Nádielka pod stromčekom pre dievčatká

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
02. dec'17

Ježiško či Santa Claus už pomaly ale isto začínajú baliť darčeky. Ak už aj vaše malé princezničky napísali listy s vianočnými prianiami, nezabudnite Ježiškovi trochu pomôcť. A ak dievčatká nevedia úplne presne, čo chcú, my vám pomôžeme s výberom. Keď uvidíte vysmiate detské tváričky, budete vedieť, že sme vám poradili správne.

Deti si Vianoce nevedia predstaviť bez darčekov, aj keď pre rodičov to až také podstatné nie je. Rozbaľovanie darčekov, či skôr trhanie papiera, pod rozsvieteným vianočným stromčekom, v pozadí počuť koledy alebo vianočnú rozprávku… Všetci rodičia chcú svoje detičky potešiť a my presne vieme, akými darčekmi z kategórie pre dievčatká potešíte svoje dcérky.

Pre pomocníčky v kuchyni

Máte v kuchyni zakaždým malú pomocníčku? Potešte ju vlastnou kuchynkou, v ktorej bude sama sebe šéfkou. Detská kuchynka Tefal Studio XL Bubble Smoby je elektronická a má až 34 doplnkov, vďaka ktorým sa bude vaša malá princezná cítiť ako šéfkuchárka. Kuchynka má dokonalé vybavenie a nechýba jej ani chladnička, rúra na pečenie, kávovar či dokonca dávkovač ľadu s realistickými zvukmi. Každé šikovné dievčatko od 3 rokov v nej dokáže navariť a upiecť dobroty od výmyslu sveta.

Elektronická kuchynka Tefal Smoby

Kuchynka ako darček

Pre budúce pani učiteľky

Chýba vašej usilovnej škôlkarke či školáčke učenie aj počas vianočných prázdnin? Drevená školská tabuľa Graffiti Splash je pre ňu tým správnym darčekom. Magnetická tabuľa od francúzskeho výrobcu drevených hračiek Janod je výškovo nastaviteľná a vhodná pre dievčatká od 3 do 8 rokov. Tabuľa má dve strany - na jednu z nich sa dá písať kriedou, na druhú fixkami, ktoré sa dajú zotrieť špongiou. S touto tabuľou sa dievčatá môžu zahrať na pani učiteľky, ale aj na žiačky, ktoré na tabuli počítajú príklady. Tabuľa je skvelým darčekom, vďaka ktorému sa rozvíja detská fantázia a podnecuje sa kreativita.

Magnetická tabuľa Janos

Tabuľa ako darček

Pre vášnivé kuchárky

Miluje vaša dcérka viac ružovú alebo varenie? S drevenou detskou kuchynkou Cote Janod si nebude musieť vyberať. Kuchynka v jemnej ružovej farbe poteší všetky dievčatká od 3 rokov a pomôže im splniť si sen o vlastnej kuchyni. Roztomilé malé hrnce, vareška, obracačka a chňapka nesmú chýbať v žiadnej kuchyni, a preto sú aj súčasťou tejto. V tejto kuchynke sa dievčatká budú cítiť dospelo a naučia sa mnoho vecí, ktoré môžu neskôr zužitkovať.

Detská kuchynka Cote Janod

Drevená kuchynka ako darček

Na vianočné pečenie

Pomáha vám dcérka vykrajovať sladké vianočné medovníčky? Sada doplnkov do kuchyne Janod musí vaša malá pekárka mať. Sada obsahuje až 14 silikónových a drevených doplnkov, z toho 9 formičiek na malé koláčiky a 2 na veľké. Sada pre dievčatká od 3 rokov prinesie malým pekárkam veľa zábavy, ktorou nakazia aj rodičov. Hneď po rozbalení darčeka vás budú ťahať za ruku a jednoducho budete musieť dopiecť ďalšiu dávku koláčikov.

Kuchynská sada Janod

Kuchynská sada ako darček

Pre pohodlie bábik

Má vaša dcérka tak ako každé správne dievčatko bábiku? Určite sami viete, že nosiť dieťatko stále na rukách je náročné, preto si aj vaša malá princezná zaslúži poriadny kočík pre bábiku. Drevený kočík pre bábiky Mademoiselle Janod je v krásnej ružovej farbe je ako stvorený pre deti od 18 mesiacov, ktoré už samostatne chodia a môžu si svoju bábiku vziať kamkoľvek so sebou. Vďaka tejto hračke sa prispôsobujú svetu dospelých, hrajú sa na mamičky a starajú sa o svoje bábätko.

Kočík pre bábiky Janod

Kočík ako darček

Vidieť pod stromčekom poriadnu nádielku darčekov rozžiari detské očká a prinesie radosť aj rodičom. Hračky pre dievčatká sú naozaj rôznorodé, takže určite máte z čoho vyberať. Tak čo si vaša malá princezná nájdete tento rok pod stromčekom?

Darčeky pre dievčatká