5 najkrajších hračiek pre chlapcov

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
09. nov'21

Čas Vianoc sa neúprosne blíži a my v hračkárstve Mackoviahračky veľmi dobre vieme, čo to znamená. Rodičia si opäť začínajú lámať hlavy nad tým, čo deti pod stromčekom poteší najviac zo všetkého. Naši traja Mackovia sú však aj teraz o krok vpred a majú pre vás tipy na krásne hračky pre chlapcov, ktoré vám uľahčia vianočné nákupy a dovolia vám stráviť tak viac času s rodinou.

Máte doma malého vášnivého pretekára? Alebo skôr kuchára, ktorý vám asistuje pri každom varení? Fascinujú vášho syna všetky veľké pracovné stroje? Nezáleží na tom, aká aktivita dokáže naplno zaujať vaše dieťa - u nás nájdete perfektný vianočný darček pre každé dieťa a vďaka našim tipom bude toto hľadanie omnoho rýchlejšie a jednoduchšie. Inšpirujte sa našimi tipmi na krásne hračky pre chlapcov a postarajte sa o štedré a nezabudnuteľné Vianoce. Pretože tie sú tu čo nevidieť.

Odrážadlo Bobby Car Neo BIG

Každý chlapec už odmalička túži po vlastnom aute a sníva o dni, keď sa posadí za volant svojho prvého vozidla. Odrážadlo Bobby Car Neo od nemeckej značky BIG sa tejto úlohy zhostí naozaj dokonale. Detské odrážadlo v tvare luxusného modrého autíčka vyzerá veľmi realisticky, čo podčiarkuje aj funkčný klaksón, predná maska s mriežkou chladiča a zadné odrazové svetlá. Samozrejmosťou je pohodlné ergonomické sedadlo, tiché kolieska a podložka pre koleno, ktorú ocenia najmä starší chlapci, ktorí budú s odrážadlom experimentovať a odrážať sa na vozidle ako na kolobežke. O tom, prečo sú odrážadlá nevyhnutné pre zdravý vývoj detí sa dočítate v tomto článku.

Hračky pre chlapcov odrážadlo

Elektronický trenažér V8 Driver Smoby

Skúsenejší šoféri sa bez pochýb potešia elektronickému trenažéru V8 Driver z dielne obľúbenej francúzskej značky Smoby. Tento elektronický trenažér predstavuje skvelý simulátor pretekárskeho auta, vďaka ktorému chlapci okúsia rýchlosť z jazdy v maximálnom bezpečí a pohodlí domova. Trenažér V8 Driver Smoby je vybavený elektronickým volantom, mechanickými pedálmi, podsvieteným displejom a čo je úplne najlepšie - simuluje rýchlu jazdu, nárazy, poruchy auta, cúvanie a malých šoférov poteší zvukovými a svetelnými efektami. Ergonomická sedačka sa dá nastaviť do 3 polôh, takže dlhé hodiny pretekania budú nielen zábavné, ale aj pohodlné.

Hračky pre chlapcov trenažér

Reštaurácia s kuchynkou Food Corner Smoby

Nie je žiadnym tajomstvom, že muži sú vynikajúci kuchári a v kuchyni neraz predčia aj ženy. Láska k vareniu sa začína už v detstve a vďaka reštaurácii s kuchynkou Food Corner od Smoby sa váš syn naučí nielen variť, ale aj riadiť reštauráciu. Reštaurácia s kuchynkou Food Corner je skvelou voľbou pre všetky deti, ktoré sa počas prípravy jedla nepohnú z kuchyne a neustále sa zaujímajú o to, ako to v kuchyni vyzerá. Táto hračka je rozdelená na dve časti - kuchynskú a reštauračnú, takže bez problémov umožňuje hru viacerých detí. Malí kuchári a majitelia reštaurácie si v nej nájdu až 29 doplnkov a tešiť sa môžu aj na dávkovač nápojov, objednávkový a platobný terminál.

Hračky pre chlapcov kuchynka

Bager Maxi Power BIG so sedadlom

Pre malých nadšencov stavbárskych prác existuje iba jedna dokonalá hračka - bager Maxi Power od BIG v krásnom žltom prevedení, ktoré iba podčiarkuje jeho autentickú podobu so skutočným bagrom. Detské pracovné autíčko v podobe bagra má gumené kolesá, ktoré nepoškriabu podlahu, a preto je bager ako stvorený aj do interiéru. Bager má pohyblivú nakladaciu lyžicu a pri sedení sa dieťa môže otáčať do všetkých smerov, presne ako naozajstný bagrista. Bager deti využijú aj ako odrážadlo, čím sa posilňuje svalstvo na nohách a zlepšuje sa fyzická kondícia a hra s pohyblivou lyžicou zase prispieva k rozvoju logického myslenia a predstavivosti.

Hračky pre chlapcov bager

Lavica na kreslenie Magic Desk Smoby

Podporte kreativitu, fantáziu, umelecké vlohy vašich detí, ale aj chuť k učeniu prostredníctvom hry. Malých maliarov, ale aj spisovateľov a vášnivých žiakov potešíte pod stromčekom lavicou na kreslenie Magic Desk od Smoby. Lavica Kresli a zmaž v sebe skrýva originálnu tabuľu, na ktorú si deti môžu kresliť rôzne obrázky, precvičovať si písanie čísel či abecedy. Handričkou na utieranie tabule deti svoje výtvory rýchlo zmažú a môžu začať odznova. Súčasťou lavice je nielen handrička, ale aj zmazateľná fixka a blok s obrázkami, ktoré môžu deti vyfarbiť alebo sa nimi inšpirovať počas kreslenia. Lavica ponúka až 4 úložné priestory, ktoré sa postarajú o dokonalý poriadok po každej hre.

Čím sme starší, tým viac si uvedomujeme, že Vianoce vôbec nie sú o darčekoch, ale najmä o prítomnosti tých najbližších. Deti to však vnímajú inak a tešia sa na moment, keď sa rozbehnú k rozsvietenému vianočnému stromčeku a nájdu si tam vytúžené darčeky. Už viete, čo si vaše deti rozbalia na Vianoce tento rok?