Veľkonočný darček k nákupu nad 80 €

  Kategórie: Akcie a zľavy,
4 min
31. mar'17

Farebné vajíčka, žlté kuriatka, pestré vence, šibačka a hlavne veľa vody. Áno, Veľká noc je opäť tu a my pre vás máme darček! Nakúpte u nás od 1.4. do 17.4. nad 80 € a k objednávke dostanete plyšový vankúšik zdarma. Inšpirujte sa našimi veľkonočnými tipmi na hračky a užívajte si s deťmi oslavy jari.

Veselá Veľká noc sa blíži a my veselo rozdávame! Tentokrát sú to plyšové vankúšiky k objednávke nad 80 €. Nakúpte u nás v čase od 1. do 17. apríla a k hračkám vám pribalíme plyšový vankúšik s rozprávkovým motívom úplne zadarmo. Vaše detičky sa mu potešia a môžu ho využiť pri cestovaní alebo ako dekoráciu do detskej izbičky. A Veľká noc bude ešte o niečo veselšia.

Veľkonočné prekvapenie

Pár tipov na veľkonočný nákup

Počas Veľkej noci sú všade samé kuriatka. Príroda ožíva a spolu s ňou sa môže prebudiť aj váš domov. Veselé kuriatka vyčaria úsmev na tvárach všetkým deťom, drevené hračky zabavia aj tých najmenších šibačov a čokoládové vajíčka budú chutiť všetkým maškrtníkom.

Plyšové kuriatko Lemon Les Amis-Poussin Kaloo

Plyšové kuriatko Les Amis-Poussin Kaloo

Plyšové kuriatka sa Veľkej noci nevedia dočkať! Ich nezná žltá farba, štýlová šatka a mäkkučké plyšové telíčko si získa aj najmenšie detičky. Plyšové kuriatko Kaloo je vyrobené z kvalitného materiálu a je vhodné pre bábätká už od narodenia. Plyšová hračka je väčšia, vďaka čomu ju vaše dieťatko nikdy nestratí. Hračky Kaloo sú jemné k detskej pokožke a majú jedinečný francúzsky dizajn. Toto plyšové kuriatko je uložené v krásnej darčekovej krabičke, takže ním potešíte všetkých šibačov.

Plyšové hračky Kaloo

Sladká Veľká noc

Veľká noc sa deťom spája najmä so šibačkou, oblievačkou a sladkou odmenou. Čokoládové vajíčka, kuriatka a zajačiky preto nesmú chýbať v žiadnej domácnosti, ktorá čaká kúpačov.

Hravá kuchárka pre deti Veľkonočné vajíčka Chef Smoby

Detská kuchárka Veľkonočné vajíčka Smoby

Pripravte si s deťmi originálne čokoládové vajíčka, ktoré budú zároveň jedinečnou veľkonočnou dekoráciou. Hravá kuchárska sada Chef Smoby obsahuje všetko potrebné na výrobu chutných čokoládok. S vašou pomocou ich zvládne vyrobiť a ozdobiť každé dieťatko od 5 rokov. Táto jedinečná kuchárska sada Smoby s veľkonočným motívom je skvelý doplnok detských kuchyniek a vaše detičky zabaví na dlhý čas.

Pre malých kuchárov

Hračky z prírody

Kvalitné drevené hračky potešia nielen deti, ale aj rodičov. Sú krásne, nadčasové a podporujú správny vývin detí. Väčšinou sú vyrobené z malých častí, vďaka ktorým si naši najmenší precvičujú jemnú motoriku a hmatovú citlivosť. Kvalitnou drevenou hračkou určite nič nepokazíte.

Drevený magnetický traktor so sliepočkou a vajíčkami Janod

Drevený magnetický traktor Janod

Drevený traktor so sliepočkou a vajíčkami má veselé jarné farby a dokonale sa hodí k Veľkej noci. Každé vajíčko má v spodnej časti odlišný tvar, ktorému musí nájsť dieťatko správne miesto. Táto drevená hračka je na kolieskach a má aj šnúrku na ťahanie, takže detičkám môže robiť spoločnosť kdekoľvek a kedykoľvek. Drevené hračky Janod majú jemný povrch, neštiepia sa a spĺňajú aj tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy.

Drevená zatĺkačka Baby Forest Janod kačička s vajíčkami

Drevená zatĺkacia kačička Janod

Drevená kačička Janod s vajíčkami je krásna a originálna hračka pre deti od 12 do 36 mesiacov. Kačička má duté telo s tromi otvormi, do ktorých deti zatĺkajú farebné vajíčka. Tie sa vykotúľajú zo spodnej časti kačičky. Zatĺkacia hračka slúži hlavne na rozvoj jemnej detskej motoriky, pohybových zručností a deti sa tiež učia rozoznávať farby a tvary

Drevené hračky Janod

Jarné hry na záhradníkov

Veľká noc je oslavou tradícií a príchodu jari. Pripravte na toto krásne obdobie aj svoju záhradu. Detičky vám s tým určite s radosťou pomôžu. Potešte svojich drobcov malými krhličkami, lopatkami, fúrikmi a mnohými inými hračkami. Pri hre na záhradníkov sa vaši drobci budú cítiť dôležito a naučia sa starať o vlastnú záhradku.

Hry na záhradníka

Oslávte s deťmi Veľkú noc a príchod jari krásnymi hračkami, ktoré ostanú, aj keď sa veľkonočné obdobie skončí. A nezabudnite, od 1. do 17. apríla ku všetkým nákupom nad 80 € získate plyšový vankúšik zdarma. Prajeme vám Veselé veľké nakupovanie!