Vedierko z cukrovej trstiny ako darček

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
10. mar'20

Je to vyrobené z cukrovej trstiny, no deťom to zuby nepokazí. Čo je to? No predsa naša absolútna novinka - vedierko do piesku Smoby vyrobené z cukrovej trstiny. Vy ho teraz môžete získať pre svoje deti úplne zadarmo. Stačí, ak u nás nakúpite hračky nad 149 € a vedierko z cukrovej trstiny Smoby od nás dostanete ako darček.

Privítajte v našej hračkárskej rodine vedierko do piesku z línie Smoby Green. Absolútnou novinkou medzi našimi hračkami je set do piesku od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby, ktorý sa však od ostatných hračiek trochu odlišuje. Jeho jedinečnosť tkvie v tom, že je vyrobený z pravej cukrovej trstiny a je 100% recyklovateľný.

Zaujíma vás, aké je vedierko z cukrovej trstiny na dotyk? Chcete vedieť, či je sladké ako cukor alebo rovnako voňavé? Prezradíme vám, že toto vedierko do piesku je naozaj neobyčajné. Ostatné tajomstvá musíte odhaliť vy a vaše deti. Ako? Stačí splniť jednu podmienku - vytvorte u nás od 27.1. objednávku v minimálnej hodnote 149 € a my vám k nej pribalíme vedierko do piesku Smoby vyrobené z cukrovej trstiny ako darček.

Cukrová trstina ako novodobý plast

Otázka znečistenia planéty plastom je v súčasnosti aktuálna viac ako kedykoľvek predtým. Veľké i malé firmy sa predbiehajú v tom, kto našu planétu aspoň trochu odľahčí od tohto materiálu a najmä od plastových obalov. Inovátori preto prišli s novým ekologickým nápadom a začali vyrábať produkty z bioplastu, ktorý má svoj pôvod v cukrovej trstine, konkrétne v etanole z nej získaného.

Cukrova trstina muz

Cukrová trstina je obnoviteľným zdrojom a počas svojho rastlinného života odovzdá úrodu minimálne 10 krát. Jedna rastlina, vysoká viac ako 2 metre, žije v ideálnych podmienkach 5 až 7 rokov a môže sa zbierať až 2 razy do roka. Najväčším producentom cukrovej trstiny je v súčasnosti Brazília, ktorá v roku 2017 dokázala vyprodukovať neuveriteľných 758 miliónov ton tejto plodiny. Samozrejme, nie celá úroda sa v továrňach premení na bioplast. Z cukrovej trstiny sa vyrába tiež cukor, melasa, rum, papier a dokonca aj palivo.

Vedierko z produktovej línie Smoby Green

Vedierko smoby green blog

Kúpou akýchkoľvek hračiek v minimálnej hodnote 149 € v termíne od 27.1.2021 vám doručíme jednu hračku navyše - vedierko Smoby z produktovej línie Smoby Green vyrobené z cukrovej trstiny. Na prvý pohľad sa táto súprava do piesku ničím nelíši od bežných vedierok v našej ponuke, no výrazný rozdiel sa ukrýva v použitom materiáli a najmä v dopade na naše životné prostredie. Vedierko do piesku Smoby Green je totiž:

  • vyrobené z cukrovej trstiny
  • vyrobené vo Francúzsku
  • obsahuje 90% plastu rastlinného pôvodu
  • 100% recyklovateľný produkt
  • 100% obnoviteľný zdroj
  • 100% recyklovateľný kartón

Staňte sa aj vy súčasťou Smoby Green a zapojte sa do našej zelenej kampane. Nezabudnite u nás nakúpiť od 27.1.2021 v minimálnej hodnote 149 € a vedierko do piesku z bioplastu vám pribalíme k objednávke ako darček.