Najpredávanejšie trojkolky na svete – skvelý tip na Vianoce

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
06. dec'15

Milí rodičia, ak ešte stále rozmýšľate nad vianočným darčekom pre vášho drobca, máme pre vás skvelý tip. Trojkolka SmarTrike je vhodná pre chlapca aj dievča, disponuje množstvom funkcií a za jej kvalitou stojí celý rad ocenení. Vyberte si trojkolku zo širokej ponuky tejto značky a získate pre deti darček, na ktorom sa budú voziť celé roky!

Ideálny darček pod stromček

Trojkolka je perfektný darček pod stromček. Ide o väčšiu hračku a už samotná veľká škatuľa pod vianočným stromčekom rozžiari v detských očkách iskričky zvedavosti. Trojkolky smarTrike sú navrhnuté tak, aby sa v nich dieťa mohlo voziť podobne ako v otvorenom kočíku. Vďaka mäkkej textilnej vložke nesedí dieťa priamo na studenom plaste, a tak sa môže voziť na trojkolke ešte veľmi neskoro na jeseň a veľmi skoro na jar. Keďže trojkolky SmarTrike majú množstvo bezpečnostných prvkov, mnohé z nich sú určené už pre bábätká od 6 mesiacov, takže ak bábätko dostane na Vianoce trojkolku, na jar sa už v nej môže veselo voziť.

Trojkolka smartTrike ružová Zoo Butterfly

Ružová trojkolka pre dievčatko od 10 mesiacov, 3 variácie v jednom. Trojkolka pre deti má opierku na hlavu, ktorú dieťa využije v prvých mesiacoch jazdenia. Trojkolka smarTrike Zoo Butterfly má krásne hravé a veselé prevedenie v ružovo-fialovej farbe. Nájdete ju v ponuek trojkoliek od 10 mesiacov pod kódom 1570200.

Trojkolka zoo butterfly

Trojkolka smartTrike modro-červená Star Blue TouchSteering

Nová trojkolka pre chlapcov aj dievčatá s ultraľahkým ovládaním a nákupným vakom. Detská trojkolka smarTrike Star Blue TouchSteering je nová unikátna trojkolka 4v1 pre deti od 10 mesiacov, ktorá rastie s vašim dieťaťom až do 3 rokov. Nemusíte kupovať novú. Jemným pohybom dokáže rodič manévrovať s trojkolkou smarTrike Star Blue TouchSteering. Zabudovaný ochranný bezpečnostný pás v tvare písmena Y s mäkkým polstrovaním na ochrannej ohrádke zabezpečujú pohodlnú a bezpečnú jazdu.

Trojkolka Star Bblue touch steering

Pre chlapcov aj pre dievčatá

Väčšina trojkoliek SmarTrike je v unisex prevedení, sú teda vhodné pre chlapca i dievča. Ak zakúpite trojkolku svojmu prvému potomkovi a je to napríklad chlapec, bez problémov v nej neskôr môžete voziť dievčatko. Samozrejme, v ponuke sú aj čisto „chlapčenské“ či „dievčenské“ variácie.

Trojkolka smarTrike čierno-biela Spirit Touch Steering

Unisex trojkolka pre dievčatá aj chlapcov v bielo-čiernom prevedení, vhodná už od 10 mesiacov. S miliónmi trojkoliek predaných každoročne je zaručene zárukou kvality. Technológia Touch Steering umožňuje extra ľahké manévrovanie i v ostrých zákrutách a hladkú jazdu vďaka zabudovanej suspenzii kolies, ktoré sa otáčajú o 360 stupňovs

Kvalita a bezpečnosť na prvom mieste

Trojkolky smarTrike vás prekvapia prvotriednym prevedením a kvalitným spracovaním detailov. Gumené kolieska nehrkocú, dobre sa vyrovnajú s nerovnosťou povrchu a absorbujú kamienky na ceste. Jednoduché ovládanie pomocou riadiacej rodičovskej rúčky vám zaistí, že máte jazdu vždy pod kontrolou. Všetky prídavné zariadenia trojkolky majú patentované uchytenie a v prípade potreby ich jednoducho zložíte bez použitia nástrojov. Materiály ako aj spracovanie trojkoliek podlieha prísnym bezpečnostným normám. Každý rok získava značka celý rad ocenení, ktoré sú zárukou špičkovej kvality výrobkov.

Trojkolka smarTrike zeleno-modrá trojkolka Safari Medveď Touch Steering

Lacná trojkolka v pomernej kvalite so strieškou a s motívom medvedíka, vhodná už od 10 mesiacov. Riadidlá detskej trojkolky sú výškovo nastaviteľné, a obsahujú praktickú poistku, pomocou ktorej rodič ovláda smer jazdy trojkolky. Vďaka novej pokročilej technológii, ktorú ocenia hlavne rodičia, je detská trojkolka plne ovládateľná len jemným dotykom. Detská trojkolka okrem iného obsahuje aj užitočnú ochranu pred slnkom, ktorá sa dá pohodlne odobrať. Slnečník trojkolky pre deti je výškovo nastaviteľný.

Detská trojkolka Safari

Prečo značka smarTrike

Za značkou smarTrike stoja roky vývoja a inovácií, ktoré dostali tohto výrobcu na prvú priečku spomedzi producentov trojkoliek. Na trhu sú trojkolky SmarTrike už viac ako desaťročie a predávajú sa takmer v 80 krajinách sveta. S miliónom predaných trojkoliek ročne si právom zasluhujú titul najpredávanejšej značky v odbore. Štatisticky sa každých 20 sekúnd niekde na svete predá trojkolka smarTrike. Značka rokmi nepoľavuje vo vývoji a s každým novým modelom ponúka inovatívne riešenia, ktoré zvyšujú pôžitok z jazdy.

Detské trojkolky