Objavte čaro jedinečných trojkoliek s technológiou Touch Steering

  Kategórie: Tipy na hračky,
6 min
11. apr'19

Existujú smart telefóny, smart hodinky, smart televízory a dokonca aj celé smart domácnosti. Čo však môže byť smart na trojkolkách pre deti smarTrike? Veď na prvý pohľad vyzerajú ako klasické detské trojkolky s vodiacou rúčkou pre rodiča. A práve v nej je ukryté tajomstvo dizajnérov značky smarTrike.

Technológia Touch Steering, jedinečná patentovaná technológia, je to, čo odlišuje trojkolky smarTrike od ostatných detských trojkoliek. Vďaka nej sa už viac rodičia nebudú sťažovať na to, že tlačenie trojkolky a manévrovanie s ňou je ťažké a komplikované. Technológia Touch Steering umožňuje rodičom intuitívne ovládať detskú trojkolku smarTrike bez obáv o bezpečnosť dieťatka. Ako je to možné?

Trojkolka smartrike smartfold blog

Trojkolka, ktorá rastie s dieťaťom

Predstavte si klasickú detskú trojkolku - má tri kolesá, kormidlo a sedadlo. Trojkolky smarTrike však tuto ani zďaleka nekončia. Ich jedinečným prídavným komponentom je teleskopická rodičovská rúčka, ktorá v prvých fázach dovoľuje rodičovi určovať a kontrolovať smer jazdy, zatiaľ čo dieťatko si len užíva jazdu a nôžky má pohodlne vyložené na stupienkoch. V tejto fáze trojkolka nápadne pripomína športový kočík, takže prechod od kočíkovania k riadeniu trojkolky bude pre rodičov bezproblémový.

Neskôr, keď je už malý dobrodruh samostatnejší, sa môže do riadenia trojkolky zapojiť napríklad pedálovaním, pričom rodič má trojkolku vďaka technológii Touch Steering stále pod kontrolou. Táto tzv. prechodná fáza je v detskom vývoji veľmi dôležitá, pretože dáva deťom možnosť užiť si jazdu v bezpečí, no zároveň im dáva priestor na budovanie stability, motorických zručností a v neposlednom rade na nachádzanie odvahy, ktorú budú neskôr pri samostatnej jazde potrebovať.

V poslednej fáze, v ktorej je už váš drobec úplne pripravený na samostatnú jazdu, jednoducho odmontujete rodičovskú rúčku, vďaka čomu sa trojkolka smarTrike premení na klasickú detskú trojkolku. Vaše dieťatko si tak vo veku približne 30 mesiacov môže naplno užívať samostatnú jazdu.

Nie je trojkolka ako trojkolka

Kúpa detskej trojkolky je veľká vec, preto treba zvážiť všetky pre a proti. Možno ste už od ostatných rodičov počuli, že ich trojkolka s rukoväťou pre rodiča je hotovou katastrofou, zatáča do úplne opačného smeru alebo vôbec neraguje na “pokyny” rodiča. S trojkolkami smarTrike tieto problémy nezažijete, a to práve vďaka jedinečnej patentovanej technológii Touch Steering. Ovládanie trojkoliek s touto inovatívnou technológiou je také jednoduché, že to dokážete aj jednou rukou! Tou druhou môžete dieťatku podať nápoj, vybrať hračku či stiahnuť slnečnú clonu.

Dizajnéri značky smarTrike sa rozhodli túto technológiu vložiť do všetkých detských trojkoliek tejto značky, ktoré rastú s deťmi. Vybrať si tak môžete z trojkoliek 3v1, 4v1, 5v1 či z najnovších prírastkov v podobe trojkoliek smarTfold. Výrobca smarTrike je jediný na trhu, ktorý sa môže popýšiť trojkolkami s touto jedinečnou riadiacou schopnosťou. Zamilujte si ju aj vy a vyskúšajte na vlastnej koži, aké jednoduché a bezproblémové je riadenie detskej trojkolky smarTrike s technológiou Touch Steering.

Technológiou Touch Steering to nekončí

Trojkolky smarTrike sa od ostatných trojkoliek na trhu nelíšia iba patentovanou technológiou Touch Steering. Za tajomstvom ich úspechu a obľúbenosti je toho oveľa viac. Trojkolky smarTrike sú navrhované s ohľadom na inovácie a sú vyrobené z tých najlepších dostupných materiálov. Dizajnérom značky smarTrike záleží na tom, aby každý komponent trojkolky dokonale plnil svoj účel.

V širokej ponuke trojkoliek smarTrike nájdete rôzne modely od športových trojkoliek s ľahkou konštrukciou až po luxusné modely so slnečnými clonami a praktickými taškami. Samozrejmosťou sú vysokokvalitné a unikátne EVA kolieska, ktoré sú zárukou tichej a bezpečnej jazdy. Kolieska sú vyhotovené zo špeciálneho materiálu, ktorý kombinuje výhody tichých, gumených koliesok a odolného plastu.

Trojkolky s osobnosťou

Každý rodič vie, že už malé deti sa formujú ako osobnosti a neboja sa ukázať, kto sú. Niektoré deti sú plaché, iné energické, v ďalších driemu umelecké sklony. Dizajnéri značky smarTrike mysleli aj na túto krásnu rôznorodosť, preto v ponuke trojkoliek smarTrike nájdete vzory a farby od výmyslu sveta. Na výber máte kvietky, pruhy, kocky, či abstraktné motívy a nechýba ani široká paleta farieb a farebných kombinácií. Pri výbere perfektnej trojkolky smarTrike si tak na svoje prídu nielen deti, ale aj rodičia. A tí sú, koniec koncov, vďaka technológii Touch Steering neodmysliteľnou súčasťou každej jazdy na detskej trojkolke smarTrike.

Dobrou správou pre všetkých starostlivých rodičov je to, že veselá farba a krásny moderný dizajn trojkolky sú doplnené o neprekonateľné bezpečnostné prvky. Jedným z nich je nepochybne trojbodový bezpečnostný pás, ktorý rodičia uvítajú najmä v prvej fáze. Za zmienku však určite stojí aj možnosť uzamknutia predného kolesa, ktoré dáva rodičovi úplnú kontrolu nad riadením trojkolky. Rodičia sa určite potešia, že prechod z jednej fázy na druhú je naozaj jednoduchý a odmontovať jednotlivé časti trvá iba pár sekúnd. Trojkolky smarTrike sú tým pádom nielen bezpečné, ale aj moderné a najmä intuitívne na používanie.

Riadenie trojkolky smartrike

Bezkonkurenčná cena

Vysokokvalitné materiály, moderný dizajn, patentovaná technológia Touch Steering… ale čo cena? Nemusíte sa báť, trojkolky smarTrike sú cenovo dostupné a len horko-ťažko by ste na trhu hľadali iné trojkolky s pomerom kvalita-cena, ktoré by sa aspoň trochu približovali značke smarTrike. V jednej trojkolke tejto značky, ktorá rastie s vaším dieťatkom, sa v podstate ukrýva viac detských vozidiel. Vy však zaplatíte iba za jedno, ktoré bude vaše dieťatko sprevádzať detstvom od 10 mesiacov až do troch rokov.

Vďaka trojkolkám smarTrike 3v1, 4v1, 5v1 či smarTfold nemusíte každý rok obnovovať vozový park vášho drobca, a to je výhoda, ktorú by ste inde hľadali len ťažko. Trojkolka smarTrike je jednoducho investícou, ktorá sa vám vráti pri každom pohľade na úsmev vášho dieťatka a jeho radosť z jazdy.

Trojkolka smarTrike nie je iba záležitosťou jednej sezóny. Vďaka najnovším technológiám, prvotriednym materiálom a faktu, že porastie s deťmi, bude každá trojkolka smarTrike plnohodnotným členom rodiny, bez ktorého si už nebudete vedieť predstaviť žiadnu prechádzku.

Začnite objavovať