Tipy na darčeky pre chlapcov

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
25. nov'15

Milí rodičia, Vianoce už doslova začínajú dýchať spoza dverí, a preto je najvyšší čas zabezpečiť darčeky pre vaše ratolesti. Minule sme vám priniesli prehľad najpredávanejších hračiek pre dievčatá, dnes sme pripravili hračky pre chlapcov. Inšpirujte sa našimi najpredávanejšími hračkami pre vašich malých zbojníkov a pripravte im rozprávkové Vianoce, na ktoré budú celý život spomínať.

Hračky pre chlapcov do 1 roka

Pre bábätká, ktoré slávia Vianoce po prvýkrát sú skvelé hračky na maznanie značky Kaloo. Tieto hračky majú o čosi vyššiu cenu, ako napodobeniny v supermarketoch. Ich cena však zodpovedá za kvalitu. Hračky Kaloo pochádzajú z Francúzska a sú veľmi prísne testované, nenájdete v ich zložení žiadne škodliviny, či už v samotnom materiáli alebo vo farbách. Hračky na maznanie Kaloo sú zdravotne absolútne bezpečné, a preto ich smelo ponúkame pre tie najmenšie detičky.

Pokiaľ ešte nemáte kolotoč nad postieľku, je to fantastický darček pod Vianočný stromček. Pokojná melódia a pomalé pohyby kolotoča dieťatko upokojujú a uspávajú. Pre rozvoj jemnej i hrubej motoriky, logiky a koordinácie sú zase fantastickými hračkami didaktické hračky. Obľúbené sú plastové hračky výrobcu Smoby, ktorý rovnako ako Kaloo dbá na prísne testy a normy pri výrobe hračiek. Nová značka na našich stránkach Janod – ponúka tradičné drevené rozvojové hračky, ktoré vás oslovia kvalitnými prevedením a tradičným vzhľadom.

Hračky pre najmenších

Hračky pre najmenších

Veľká hračka, pre toho, kto poslúchal

Ak máte viac detí, alebo naozaj veľkého „poslušníka“, trvalo najžiadanejšími hračkami sú detské kuchynky. Kuchynku pre deti nájdete už aj v chlapčenských farbách, aj keď už dávno ide o unisex hračku. Veď deti radi pomáhajú v kuchyni bez ohľadu na to, či nosia nohavice alebo sukňu. Najslávnejší šéfkuchári sú muži, a preto je kuchynka skvelý darček aj pre chlapcov.

Pre malých pretekárov máme fantastické autíčka s parkovacími domami a pretekárskymi dráhami. Niektoré autodráhy sú súčasne skladačkami, ktoré precvičia jemnú motoriku a logické myslenie mládencov. Autíčka a príslušenstvo k mini nesmú chýbať v izbe žiadneho malého šoféra.

Kuchynka a autíčka pre chlapcov

Pre malých majstrov

Fenomén imitovania je jedným z prvých detských hier a dokáže deti „držať“ veľmi dlho. Detská dielňa je ideálne darček pod vianočný stromček pre malých majstrov už od 2 rokov. V ponuke sú moderné plastové pracovné dielne ale aj špičkové drevené dielne, ktoré sa budú dediť po ďalšie generácie.

Ak vám nestačí základná výbava pracovného stolíka, môžete svojmu malému majstrovi dokúpiť ďalšie pracovné nástroje ako mechanická vŕtačka na baterky, motorová píla či elektronická zbíjačka. Všetky hračky sú detailne prepracované a vyzerajú, ako skutočné pracovné nástroje. Sú to aj výborné darčeky „na pokračovanie“, kedy môžete rozširovať pracovnú dielňu vášho chlapčeka pri každom sviatku.

Dielne pre chlapcov

Detské dielne

Športom k zdraviu

Ani v zime nie je čas na záhaľku a posedávanie pred televízorom. Kým sú suché chodníky, brávajte svojho synčeka na jazdu na odrážadle či trojkolke. Vďaka mrazu a snehu sa ponúkajú jedinečné možnosti korčuľovania a sánkovania, ktoré možno zažiť len v zime. Ešte stále je možnosť využiť ihriská na futbal či iné hry.

Keď je však vonku naozaj škaredo, priveľmi mrzne alebo jednoducho po práci už nestihnete ísť v dieťaťom von, pretože je zavčasu tma, môžete sa mu venovať pri spoločenských hrách. Koniec – koncov, práve spoločenské hry spájajú rodinu a dávajú dieťaťu pocit výnimočnosti tým, že si aj v plnom harmonograme nájdete čas, aby ste sa mu venovali. Popri klasických hrách je veľmi obľúbený stolný futbal, ktorý ponúkame v „domácej verzii“. Detský stolný futbal je hračka, ktorá neomrzí a vaše potomstvo sa na nej bude hrávať celé dlhé roky.

Dúfame, že sme vás inšpirovali našimi top hračkami a vybrali ste si tie správne darčeky pre chlapca pod stromček.