8 tipov na darčeky pre bábätko

  Kategórie: Tipy na hračky,
6 min
09. dec'21

Bábätko je samo o sebe tým najkrajším darčekom, uzlíčkom šťastia, radosti a lásky. Rodičom od základov zmení celý život a hoci vám budú hovoriť, že ten najväčší dar už dostali, predsa sa nájde pár vecí, ktoré sa zídu nielen im, ale aj bábätku. Neviete, čo podarovať tým najmenším deťom? Naše tipy na darčeky pre bábätko určite oceníte.

Čím obdariť najmenšie detičky, ktoré zaujíma v prvom rade prítomnosť a starostlivosť rodičov? Vybrať darček pre bábätko nie je vôbec jednoduché, ale takisto to nie je nemožné. Pri výbere myslite nielen na potreby dieťatka, ale aj na rodičov a na to, ktoré hračky im môžu uľahčiť rodičovstvo. Bude to bábika, ku ktorej sa môže bábätko kedykoľvek pritúliť? Alebo kolotoč nad postieľku, ktorý vďaka jemným zvukovým a svetelným efektom pomôže uspať bábätko? Vďaka našim tipom na darčeky pre bábätká nebudete tápať v tme a potešíte dieťatko i rodičov hračkou, ktorú ocení celá rodinka.

Bábika svietiaca v tme Corolle

Mäkučká bábika, ktorá svieti v tme, prinesie každému bábätku sladké a ničím nerušené sny. Rozkošná bábika pripomína na prvý pohľad plyšovú hračku, a to práve vďaka príjemným, mäkkým materiálom a taktiež farebnému prevedeniu. Veľkým bonusom je jemná vanilková vôňa, ktorá pôsobí upokojujúco a zabúdať netreba ani na spomínaný materiál, ktorý je ako stvorený na pritúlenie sa počas spánku a objímanie. Prekrásna bábika Babipouce s modrými očkami a našpúlenou pusou sa od prvého momentu stane nerozlučnou kamarátkou každého bábätka a aj v dospelosti budú deti spomínať na svoju prvú bábiku Corolle, s ktorou sa vždy cítili bezpečne.

Bábika svietiaca v tme

Kolotoč nad postieľku Star Cotoons Smoby

Nad každou detskou postieľkou sa musí točiť zaujímavý kolotoč, ktorý pomôže bábätku rýchlejšie zaspať, ale zároveň ho zaujme a zabaví aj hneď po prebudení. Kolotoč nad postieľku Star Cotoons 2v1 od Smoby vydáva zvukové a svetelné efekty, hrá 4 rôzne melódie a na steny a strop premieta krásne kvetinky a hviezdičky. Tlmené svetlo mení farbu, čím sa tiež stimulujú zmysly bábätka a pozornosť dieťatka upútajú aj pestrofarebné sovičky, ktoré sa točia nad postieľkou. Kolotoč so svojimi funkciami zaženie obavy z tmy, ktoré bábätká často pociťujú a postará sa o sladký spánok a krásne prebudenie. Výhodou kolotoča je odnímateľná kvetinka, ktorú môžete starším deťom položiť na nočný stolík.

Kolotoč nad postieľku

Chodítko s didaktickým kufríkom Trott Cotoons Smoby

Prvé samostatné kroky detí sú veľkou udalosťou pre celú rodinu, no deťom chvíľu trvá, kým je chôdza stabilná a viac sebavedomá. Pevné kroky a minimum pádov deťom zabezpečí chodítko Trott Cotoons 2v1 od Smoby, ktoré však nie je iba obyčajným chodítkom. Súčasťou chodítka je totiž didaktický kufrík s 8 funkciami, ktorý je odnímateľný a deti sa s ním môžu samostatne hrať. Didaktický panel obsahuje množstvo hier, ktoré pomáhajú s vývinom detí na viacerých úrovniach. Chodítko je naozaj multifunkčnou pomôckou a zároveň hračkou, ktorá poteší všetky deti od jedného roka.

Chodítko pre bábätká Cotoons

Sedátko do vane Žaba Baby Bath Time Cotoons Smoby

Hygiena bábätka je nesmierne dôležitá, ale rodičom niekedy spôsobuje poriadne vrásky na čele. O pohodový kúpeľ bez kriku, plaču a povodne v kúpeľni sa postará sedátko do vane Žaba z edície Cotoons od Smoby. Praktické sedátko do vane s interaktívnym stolíkom počas kúpania odvedie pozornosť detí od hygieny. Kým sa rodičia budú venovať umývanie dieťatka, drobec sa zahrá so zaujímavými hračkami a v ich spoločnosti si postupom času zvykne na vodu a rutinu večernej hygieny. Sedátko v pestrých farbách je vďaka prísavkám stabilné a je aj ergonomicky tvarované, takže je veľmi pohodlné.

Sedátko do vane Cotoons

Audio rekordér Kidcorder Smoby

Hľadáte originálnu hračku, ktorá bude deti tešiť dlhé roky? Audio rekordér Kidcorder od Smoby je unikátna hračka určená pre detičky od 12 mesiacov až do 10 rokov. Do audio rekordéra môžete najmenším deťom nahrať hlas, uspávanku alebo inú zvukovú nahrávku, ktorú si môže dieťatko kedykoľvek a kdekoľvek vypočuť. Záznamník dokáže uložiť až 9 zvukových stôp s maximálnou dĺžkou 5 minút, ktoré si deti pomocou 9 farebných tlačidiel hocikedy vypočujú. Kidcorder od Smoby má viacero využití a môžete ho používať na uspávanie, rozprávanie príbehov, ale aj učenie a trénovanie pamäte detí.

Audio rekordér pre bábätká Smoby

Bábika Bébé Calin Maria Corolle's Flowers Corolle

Výnimočná bábika Bébé Calin Maria z dielne francúzskej značky Corolle je tá najkrajšia bábika pod slnkom, ktorá si okamžite získa srdce každého dieťatka. Bábika vysoká 30 cm je oblečená v mäkučkom ružovom pyžamku a jej telíčko je príjemné na dotyk a pritúlenie aj vďaka mäkkým fazuľkám. Bábika Maria má jedinečné, asymetrické črty tváre a žmurkajúce očká, ktoré sa zatvoria vždy, keď dieťatko uloží bábiku do postieľky. Bábika má láskavý výraz tváre a vďaka prvotriednemu prevedeniu vyzerá ako živá, čo ešte viac posilní puto bábiky a dieťatka.

Bábika Corolle pre bábätká

Didaktický stôl Activity Table Cotoons Smoby

Didaktické hračky sú skvelým spojením zábavy a učenia a stôl Activity Table Cotoons od Smoby nie je výnimkou. Farebný didaktický stôl je nadupaný aktivitami, ktoré deti okamžite zaujmú a udržia si ich pozornosť na veľmi dlhý čas. Stolík stojaci na štyroch stabilných nohách pomôže hravou formou rozvíjať kognitívne aj motorické schopnosti detí už od 12 mesiacov. Jeho súčasťou sú obľúbené vkladačky, prevliekanie krúžkov, tobogán s loptičkou, vystreľovací katapult a otáčacie zrkadielko. Nechýbajú ani zvukové a svetelné efekty, ktoré ešte viac umocnia zážitok z hry.

Didaktický stôl pre deti

Kreslo s hracím stolíkom Cotoons Smoby

Pohodlie a zábava - čo viac deťom treba ku šťastiu? Kreslo s hracím stolíkom Cotoons od Smoby spĺňa obe požiadavky na výbornú. Pohodlné nafukovacie kreslo poskytuje malým deťom dostatočnú oporu počas sedenia a hry, pričom o vysokú opierku si môžu oprieť hlavičku a ruky môžu odpočívať na lakťových opierkach. Textilný poťah na kresle zabráni šmýkaniu no a o zábavu sa postará hrací stolík s elektronickými funkciami. Rôzne hračky na stolíku budú deti stláčať a otáčať, a to všetko v sprievode veselých zvukov a svetielok.

Nafukovacie kreslo Smoby

Pri výbere vhodného darčeka pre bábätko majte na pamäti niekoľko vecí - dbajte na to, aby bol darček vhodný veku dieťatka, praktický a tiež jedinečný. Presne také sú naše tipy na hračky, ktoré deti potešia nielen pri prvom pohľade na ne, ale aj neskôr, keď sa s nimi budú opakovane hrať, zaspávať a prebúdzať sa s nimi.