Thread Bear Design: hra bez obmedzení

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
07. okt'19

Naša rodinka hračiek pre deti sa opäť rozrástla! Tentokrát k nej pribudli prekrásne doplnky z textilu, ktoré si deti aj rodičov získajú tým najkrajším dizajnom z čarovných britských ostrovov. Dovoľte nám predstaviť vám novú značku v našej ponuke, Thread Bear Design, ktorá sa postará o hry plné fantázie a kreativity.

Kde bolo, tam bolo, bola raz talentovaná Danielle Hansonová a nemenej nadaný Nick Shirley, v ktorých roky driemali úžasné nápady. Jedného dňa v roku 2017 dali títo dvaja britskí dizajnéri hlavy dokopy a prišli s geniálnym plánom, z ktorého sa zrodila značka Thread Bear Design. Vášeň tvoriť niečo krásne a jedinečné a zároveň skúsenosti s tvorbou detských hračiek pretavili Danielle s Nickom do nádherných produktov, ktoré sa odteraz vďaka nám dostanú aj do rúk vašich detí.

Plast thread bear design

Dizajn, bezpečnosť a hodnota

Britský dizajn inšpirovaný farbami prírody s originálnymi ilustráciami, maximálna bezpečnosť pri hre a v neposlednom rade hodnotná hra. Týmito prioritami sa dizajnéri značky Thread Bear Design riadia pri navrhovaní nových produktov a dávajú si záležať na tom, aby dané podmienky spĺňal každý produkt, ktorý sa z ich dielne dostane do detských izieb. Prekrásne hračky z tých najlepších materiálov vďaka krásnym ilustráciám stimulujú učenie, prebúdzajú u detí zvedavosť a podporujú kreatívne myslenie.

Mnohí rodičia určite ocenia fakt, že produkty Thread Bear Design idú s dobou a sú vhodné ako pre dievčatá, tak i pre chlapcov. Najmä nová kolekcia textilu, ktorú u nás nájdete, je rodovo neutrálna a každá jedna zástera, plášť, peračník či taška poteší rovnako chlapcov, ale aj dievčatká. Dôkazom toho sú nádherné kombinácie farieb a motívov, ktoré v deťoch prebudia hravosť a smiech.

Varenie aj pečenie v originálnych zásterách alebo hra s plastelínou, vodou či pieskom v plášťoch sa vďaka výnimočným ilustráciám a prvotriednym materiálom premení na neuveriteľné dobrodružstvo. Na svoje si prídu malí milovníci jednorožcov či autíčok, ale aj zvieratiek, rozkošných príšer a dokonca dinosaurov. Úžasné doplnky prepracované do toho najmenšieho detailu chytia za srdce všetky deti od 3 rokov, no už teraz je nám jasné, že rozplývať sa nad nimi budú celkom určite aj rodičia.

Malá a stále relatívne mladá firma so sídlom vo Veľkej Británii vyrába naozaj prvotriedne textilné hračky, ktoré sú zhotovené zo 100% bavlny so špeciálnou biorozložiteľnou ochrannou vrstvou TPU. Starostliví rodičia si vďaka tomu môžu byť istí, že ich deti budú tráviť čas v spoločnosti hračiek, ktoré spĺňajú najvyššie ekologické štandardy a podporujú nezávislý trh. Kúpou hračiek Thread Bear Design tak nielen potešíte deti krásnym darčekom, ale zároveň podporíte malú britskú značku, ktorej záleží na budúcnosti našej planéty a na budúcnosti našich detí.

Zastera thread bear design blog

Nekonečná zábava s novými priateľmi

Ukrýva sa vo vašich deťoch kuchársky potenciál? Zdá sa vám, že svojimi malými rúčkami dokážu z beztvarej plastelíny vymodelovať prekrásne výtvory? Vidíte ich neustále s farbičkami v rukách a viete, že ich fantázia pracuje na plné obrátky? Potom je jasné, že značka Thread Bear Design je pre vaše deti ako stvorená. Zoznámte sa s prekrásnymi zásterami, plášťami, peračníkmi a inými jedinečnými doplnkami, ktoré vašim kreatívnym deťom nesmú chýbať.

Zástery na varenie a pečenie

Zastera jednorozec tbd

Má váš malý kuchár či kuchárka kuchynku, všetky potrebné riady, chutné suroviny, chuť do varenia a pečenia, no predsa to nie je ono? Tajomstvo úspechu sa predsa ukrýva v krásnej zástere! Detské zástery Thread Bear Design vyrobené z prvotriednej bavlny nájdete v dvoch veľkostiach pre deti od 3 do 6 rokov a pre deti od 6 do 8 rokov. Na malých šéfkuchárov čakajú krásne motívy v nádherných farebných kombináciách a najlepšie na týchto zásterách je to, že sú na nerozoznanie od tých dospeláckych. Praktické, no najmä originálne zástery sa dajú vďaka dvojitej kovovej spone prispôsobiť výške detí a nechýba ani zaväzovanie okolo pása. Už viete, ktorým motívom potešíte vášho malého pomocníka v kuchyni?

Plášte na kreatívne chvíle

Plast auticka tbd

Výtvarný talent sa prejavuje už v detstve, no nie všetci rodičia mu venujú dostatočnú pozornosť. Pravdou však je, že deti treba podporovať v tom, čo ich baví už od malička. Dovoľte vašim deťom slobodne a bez pravidiel skúmať plastelínu, vodu, piesok či dokonca hlinu a vytvárať z týchto materiálov naozaj čokoľvek. Dajte im do ruky farby a štetce a sledujte, ako sa na výkrese rozvíja ich fantázia. A čo je najdôležitejšie, vďaka plášťom Thread Bear Design sa nemusíte báť o ich oblečenie, pretože plášte ho dokonale ochránia. Plášte sú však nielen praktickou ochranou oblečenia, ale vďaka jedinečným ilustráciám sú zároveň bohatou inšpiráciou, ktorá pomôže rozvíjať výtvarný talent vašich detí.

Nevyhnutné maličkosti

Taska thread bear design

Chýba vašim deťom peračník, kde by si odložili všetky farbičky, fixky a pastelky, ktoré potrebujú nosiť všade so sebou? Robia vám spoločnosť počas nákupov a nutne aj ony potrebujú svoju vlastnú nákupnú tašku? Vidia, ako si počas balenia na dovolenku ukladáte kozmetiku do taštičky a myšlienka na vlastnú kozmetickú taštičku ich už neopustí? Značka Thread Bear Design má riešenie na všetky tieto problémy! Nová kolekcia so sebou prináša praktické peračníky, plátené tašky a kozmetické taštičky, vďaka ktorým sa deti budú cítiť dôležito. Samozrejmosťou sú opäť kvalitné materiály a nádherné ilustrácie z pera (či skôr lepšie povedané z farbičky) samotnej Danielle Hansonovej.

Niekedy stačí naozaj málo - vášeň pre krásne veci, chuť tvoriť a štipka skúseností. Presne tak vznikla aj značka Thread Bear Design, ktorá prináša radosť mnohým deťom po celom svete. A tie vaše nemusia byť výnimkou.

Nakupujte Thread Bear Design