Vyhrajte detský domček Smoby za jeden nákup v marci

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
01. mar'17

Marec so sebou prináša teplé slnečné lúče a krásne počasie, ktoré deti vytiahne na záhradu. Súťažte s nami o detský domček Smoby podľa vlastného výberu a doprajte vašim najmenším ešte krajšie a úžasnejšie zážitky z jarných hier.

Nakupujte a vyhrajte

Počas celého marca s nami môžete súťažiť o detský domček Pretty Nature Smoby alebo Pretty Blue Smoby. Je len na vás, ktorý domček v hodnote viac ako 150 € si v prípade výhry vyberiete. Tieto detské domčeky s kuchynkou sú ako stvorené na dlhé hry viacerých detí. Vďaka kvalitnému materiálu a UV filtru ich môžete mať počas teplých mesiacov na záhrade a nemusíte sa báť vyblednutých farieb či zničených plastov.

Detsky domcek pretty blue smoby

Ako sa zapojiť do súťaže?

  1. Nakúpte na našom eshope počas marca hračky v hodnote minimálne 100 €
  2. Do poznámky pri objednávke zadajte “SÚŤAŽ”

Domček podľa vlastného výberu vyhrá ten šťastlivec, ktorý splní tieto dve podmienky. Do zlosovania sa môžete zapojiť počas celého marca a už 1.4.2017 súťaž vyhodnotíme a vyberieme šťastného výhercu. Držíme vám palce!

Prečo práve Smoby?

  • renomovaný francúzsky výrobca
  • záruka kvality a špičkové prevedenie
  • originálny francúzsky dizajn
  • kvalitné materiály, ktoré zaručia deťom bezpečnú hru
  • UV filter, vďaka ktorému farby na hračkách nevyblednú
  • každá hračka je výhodnou investíciou do budúcnosti
  • množstvo doplnkov nielen pri detských domčekoch
  • hračky majú certifikáty kvality a spĺňajú najprísnejšie európske normy

Obľúbené Smoby outdoor hračky

Vaše deti ešte nemajú hračky na záhradu? Kúpte im niektorý z obľúbených outdoor produktov na našom eshope a uvidíte, že si budú šantenie na šmykľavke, preliezačke či jazdu na trojkolke užívať na maximum.

Detská šmykľavka U'Turn Smoby

Smyklavka pre deti u turn

Detská šmykľavka Toboggan U'Turn je jedinečná šmykľavka pre deti s celkovou dĺžkou plochy šmyku až 3,8 metra. Je to najdlhšia šmykľavka v našej ponuke, vďaka ktorej majú deti pocit dobrodružstva a vzrušenia. Výška šmykľavky je 190 cm a jej dĺžka je 264 cm. Plocha na šmýkanie je ergonomicky tvarovaná, takže bláznenie na šmykľavke bude nielen zábavné, ale aj pohodlné.

Šmykľavky pre deti

Detská preliezačka Multi-Activity Tower Smoby

Preliezacka pre deti activity tower

Detská preliezačka Multi-Activity Tower je dobrodružná športová veža so šmykľavkou, rebríkom, stenou na lezenie a tyčou na šplhanie. Detská preliezačka je vyrobená s dvojitou stenou, čo zabezpečuje pevnú a stabilnú stavbu. Časť na šmýkanie má dĺžku 150 cm. Tyč na šplhanie je vysoká 170 cm a pripomína skutočnú hasičskú tyč. Táto zaujímavá a praktická detská preliezačka ponúka veľmi veľa možností pohybovej aktivity a šantenia na preliezačke.

Detské preliezačky

Trojkolka Baby Driver Smoby

Trojkolka pre deti modra smoby

Detská trojkolka Baby Driver je jedna z najmodernejších a najprepracovanejších trojkoliek na súčasnom trhu. Trojkolka má výraznú modrú farbu v kombinácii so šedou a čiernou. Trojkolka pre deti má ergonomicky tvarované sedadlo, preto sa dieťatko ani počas dlhej jazdy neunaví. Vďaka nastaviteľnému sedadlu, riadidlám a odpojiteľným častiam trojkolka rastie spolu s dieťaťom.

Trojkolky pre deti

Tieto, ale aj mnohé iné skvelé hračky nájdete na našom eshopekde sa môžete počas celého marca zapojiť do súťaže o krásny domček Smoby. Tak už viete, čím potešíte svoje deti?

Smoby znacka