Top detské šmykľavky do záhrady

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
09. jún'16

Leto je tu a sním aj zábava na záhrade, v bazéne na toboganoch či doma na šmykľavke. Slnečné počasie si jednoducho treba vychutnať naplno. Máme pre vás tipy ako vybrať tú správnu šmykľavku pre vaše dieťa.

Detské šmykľavky do záhrady 

Každé dieťa túži mať doma vlastné detské ihrisko, v ktorom nesmie chýbať šmykľavka. Tú môžete jednoducho premeniť aj na tobogán. Stačí vám k tomu záhradná hadica. Pod šmykľavku položte bazénik a ručíme vám za to, že váš drobec z tohto domáceho aquaparku celé leto nezlezie. Vedeli ste, že šmykľavky rozvíjajú motoriku vášho dieťaťa a posilňujú pohybovú sústavu? Okrem toho sa deti učia udržiavať rovnováhu a cibria si koordináciu pohybov. Vedzte, že keď dieťa pošlete na šmykľavku, robíte aj niečo pre jeho zdravie.

Šmykľavky Smoby, ktoré nájdete v našej ponuke, sú chránené proti UV žiareniu. Takéto šmykľavky majú lepšiu životnosť a farby zostanú žiarivé aj po dobu niekoľkých rokov. Bezpečnosť je prvoradá. A tak sme do našej ponuky zaradili len šmykľavky, ktoré majú certifikáty kvality a spĺňajú všetky bezpečnostné normy. Sú teda vyrobené z pevných a nezávadných materiálov. Nášľapné plochy sú protišmykové a na šmykľavku jednoducho vylezú aj bosé a mokré nožičky. Okruhlé a hladké úchyty zas dajú deťom pocit stability a bezpečia. Máme pre vás niekoľko šikovných tipov na superské šmykľavky.

Šmykľavka pre deti U’turn Smoby od 3 rokov

Šmykľavka pre deti U’turn Smoby od 3 rokov

U’turn je najdlhšia šmykľavka v našej ponuke. Dĺžka šmyku je až 3,8 metra. Deti si na nej užijú veľa zábavy a aj trošku adrenalínu. No nemusíte sa báť, je úplne bezpečná a vyrobená z kvalitného a bezpečného plastu. Schodíky sú protišmykové a bez problémov po nich vylezú aj bosé, suché aj mokré nožičky. Malých dobrodruhov určite nadchne tobogán, ktorý zo šmykľavky vyrobíte jednoducho pripojením hadice s vodou.

Šmykľavka Toboggan Super Megagliss 2v1 Smoby od 2 rokov

Šmykľavka Smoby Megagliss

Táto unikátna šmykľavka rastie s vašim dieťaťom. Podľa potreby viete jednu čas odmontovať alebo pridať. Náter proti UV žiareniu ochráni farby žiarivé aj po dobu niekoľkých rokov. No a vaše dieťatko je na šmykľavke v absolútnom bezpečí. Materiál a farby sú veľmi kvalitné a zdraviu neškodné. Zábava sa môže začať. Samozrejme aj v tomto prípade môžete šmykľavku premeniť na tobogán, ktorý dieťatko osvieži počas horúcich letných mesiacov.

Šmykľavka Toboggan Funny Smoby od 2 rokov

Šmykľavka Toboggan Funny Smoby

Na vlnkovitej šmykľavke s 2m šmýkacou plochou sa vaše dieťa určite vyblázni. Počas letných mesiacov váš drobec ocení tobogán, z ktorého sa môže zošmyknúť priamo do bazénika. Pod schodíkmi šmykľavky sa nachádza široký podklad, ktorý zabráni prebáraniu sa do trávy. Šmykľavka Toboggan Funny je strednej veľkosti, v záhrade nezaberá veľa miesta a zároveň sa na nej zabavia aj väčšie deti.

Šmykľavka Máša a medveď Smoby od 2 rokov 

Šmykľavka Máša a medveď Smoby

Nezbednicu Mášu deti milujú. Vyvádza a ľúbi sladké. Tak ako aj naše deti. Hračky s motívmi obľúbených rozprávkových postavičiek pomáhajú deťom s rozvojom osobnosti. Už od malička hľadajú svoje vzori, no a vyzerá to tak, že Máša je jedným z nich. Na tejto šmykľavke sa môžu hrať deti už od dvoch rokov. Malá šmykľavka sa zmestí aj do detskej izby a bez problémov ju odveziete aj v kufri auta. Váš poklad sa tak môže šmýkať napríklad aj na dovolenke pri mori. Viac šmyklaviek nájdete v kategórii detské šmykľavky.

Detské šmykľavky