Mackovia odmeňujú vašu vernosť - vraciame vám 20 € za nákup!

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
5 min
01. júl'18

S príchodom nového mesiaca si pre vás, našich zákazníkov, Mackovia pripravili ďalšiu skvelú akciu, tentokrát veľmi špeciálnu! Počas celého mesiaca júl od nás môžete za nákup získať zľavové poukážky v hodnote 20 €. Idete do toho s nami?

V júli budeme odmeňovať vašu vernosť! Stačí, ak od 1.7. do 31.7. využijete našu špeciálnu akciu na vybrané hračky na záhradu Smoby a čaká vás milé prekvapenie - pri kúpe jednej zo 7 kvalitných hračiek Smoby teraz získate poukážku v hodnote 20 € na ďalší nákup. Tú môžete pri vašej ďalšej objednávke, ak nakúpite hračky v minimálnej hodnote 150 €Poukážka, ktorú vám Mackovia darujú za nákup jednej zo 7 hračiek Smoby, je platná až do konca augusta, teda do 31.8.

Blog vouchery sk (1)

Špeciálna odmeňovacia akcia

Renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby už dôverne poznajú všetci pravidelní zákazníci a veľmi dobre vedia, že také krásne a kvalitné hračky by ste hľadali horko-ťažko. Takmer storočná história týchto hračiek svedčí o tom, že hračky Smoby sa tešia obľube po celom svete a milujú ich nielen deti, ale aj rodičia. Vaši drobci sa počas júla budú môcť tešiť z tých najlepších domčekov a hračiek na záhradu, aké si len viete predstaviť.

Detský domček na pilieroch Pilings House

Domcek pillings smoby

Domček pre deti Pilings House je jedinečný domček na záhradu, ktorý inde len tak ľahko nenájdete. Stojí totiž na pilieroch a vychádza sa z neho šmykľavkou! Detský domček Pilings House tak poskytuje deťom priestor k odpočinku nielen v samotnom domčeku, ale aj pod ním. Domček je natoľko priestranný, že sa v ňom bez problémov zahrá aj niekoľko detičiek. Tie budú nadšené nielen z dlhej šmykľavky a schodíkov, ale aj zo zasúvacích okeníc a otváracích dvierok. Leto v tomto domčeku bude jednoducho leto snov!

Detská preliezačka Multi-Activity Tower

Preliezačka Activity Tower

Detská preliezačka Mutli-Activity Tower predčí akúkoľvek preliezačku v detskom parku alebo na ihrisku! Je to totiž naozaj multifunkčná a deti len tak ľahko neprestane baviť. Preliezačka pozostáva z tyče na šplhanie, šmykľavky, schodíkov a lezeckej steny a takisto poskytuje úkryt pod jej stabilnou konštrukciou. Preliezačka Multi-Activity Tower je zostavená tak, aby sa na nej mohlo súčasne hrať viacero detí, a to v maximálnom bezpečí.

Detská hojdačka Portique Plus

Hojdačka portique plus smoby

Hojdačky patria k detstvu rovnako ako preliezačky či detské domčeky. Detská hojdačka Portique Plus od Smoby so stabilnou kovovou konštrukciou je vhodná už pre detičky od 12 mesiacov, no aj tie staršie si na nej užijú kopec zábavy. Sedačka hojdačky je ergonomicky tvarovaná, takže deťom nehrozí počas hojdania žiadne nepohodlie. Hojdačka Smoby je vysoká až 180 cm, vďaka čomu si deti let do oblakov užijú naplno.

Detský domček Jura Lodge s dvierkami

Domcek jura lodge smoby

Domček Jura Lodge s tradičným dizajnom patrí medzi najkrajšie detské domčeky na trhu. Je prevedený v kombinácii bielej, zelenej a červenej a sivej a zdobí ho množstvo detailov. Deti v domčeku zaujmú nielen otváracie okenice, ale aj poštová schránka na dverách či vtáčia búdka pri vchode do domčeka. Jedinečný domček Jura Lodge sa dá dokonca zamknúť a deťom tak poskytne súkromie na rôzne hry, ktorým dospelí nerozumejú.

Detský domček Pretty Blue s kuchynkou

Domcek kuchynka pretty blue smoby

Obľúbený detský domček Pretty Blue bude v lete najobľúbenejším miestom vašich detí. Je dostatočne priestranný aj pre viacero detí, ktoré sa môžu hrať v domčeku alebo v kuchynke, ktorá je jeho súčasťou. Domčeku dominuje nielen kuchynský kútik s doplnkami, ale aj zasúvacia okenica. Zelený domček s veselými modrými detailmi a sivou strechou bude nielen útočiskom pred horúcim slnkom, ale zároveň bude perfektnou dekoráciou každej záhrady.

Detský domček Priateľov so zvončekom

Priestranný detský domček Priateľov je ako stvorený pre viaceré deti, či už pre kamarátov alebo súrodencov. Domček má dostatok miesta nielen vo vnútri, ale aj v jeho okolí - súčasťou domčeka je totiž kuchynka a piknikový stolík s lavičkami, kde si deti môžu vychutnať chutné jedlo. Záhradný domček Priateľov pre deti zdobí množstvo okienok, ale aj iné detaily, ako kvetináč pri vchodových dverách a ešte to najzábavnejšie - elektronický zvonček!

Detská preliezačka Adventure Car

Preliezačka Adventure Car

Preliezačka pre deti Adventure Car patrí medzi originálne preliezačky a ponúkne deťom veľa priestoru na skvelú zábavu. Toto všestranné autíčko deťom poslúži ako preliezačka, ale aj ako šmykľavka. Tá sa da v lete dokonca napojiť na vodu, takže sa veľmi rýchlo premení na vodný tobogán! Pod kapotou autíčka je zase priestor na pieskovisko a v kabíne autíčka, ktorá disponuje elektronickým volantom, sa deti zahrajú na šoférov. Tomu sa hovorí naozaj multifunkčná preliezačka, že?

Detské hračky Smoby prinášajú deťom okrem zábavy aj bezpečnosť, ktorú ocenia najmä rodičia. Všetky plasty použité na výrobu týchto hračiek sú maximálne bezpečné a chránené UV filtrom. Nezabúdajte, že ak deti potešíte počas júla niektorou vyššie spomenutou hračkou, získate od nás zľavovú poukážku vo výške 20 € na ďalší nákup! A takáto ponuka sa predsa neodmieta, čo poviete?

Hračky Smoby čakajú tu