Škola volá: Radostný návrat do školy s taškami Jeune Premier

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
07. aug'20

Školské lavice sa čoskoro opäť zaplnia, známe tváre sa budú nadšene vítať a zhovárať o prázdninách, no prváčikov budú v škole čakať samé neznáme tváre. Prvý školský deň plný nadšenia, očakávania, ale aj strachu vašim deťom pomôže zvládnuť na jednotku novučičká školská aktovka Jeune Premier a dokonale zladené školské potreby. Nasledujúci školský rok bude hravý, farebný a plný fantázie!

Školské tašky Jeune Premier sú tým najlepším kompromisom medzi požiadavkami rodiča a detskou predstavou o vysnívanej školskej taške. Jedinečné školské tašky, aktovky, batohy a doplnky budú dôvodom, prečo sa deti nebudú vedieť dočkať nasledujúceho dňa v škole a so svojou aktovkou budú chodiť aj spávať. Neveríte? Prečítajte si príbeh, ktorý stojí za vznikom belgickej značky Jeune Premier a nechajte sa vtiahnuť do sveta fantázie, hry a v neposlednom rade aj kvality.

Jeune premier blog aktovka

Prvý nápad z kuchyne

Kto by to bol povedal, že nádherné školské pomôcky môžu vzniknúť aj v rodine právničky a farmaceuta? Mladá belgická značka Jeune Premier uzrela svetlo sveta v roku 2012 a za jej úspešným štartom stoja manželia Hélène a Bruno. Prvú školskú tašku vytvorili pre ich syna Ralpha priamo na kuchynskom stole vo svojom vlastnom dome. Pochvaly, ktoré aktovka navrhnutá Hélène zožala počas prvého školského dňa, ich motivovali k tomu, aby vytvorili prvú kolekciu školských tašiek.

Hélène Fransen, ktorá sa stala dizajnérkou tašiek Jeune Premier, sa povzbudená slovami manžela ešte v roku 2012 rozhodla uviesť na trh malú kolekciu piatich tašiek, z ktorej predali 80 krásnych, dizajnovo jedinečných aktoviek. Krátko po tomto prvom úspechu Bruno a Hélène opustili svoje stále pracovné miesta a začali sa naplno venovať rozvoju svojej novej značky Jeune Premier.

Vďaka inovatívnym nápadom a vytrvalosti je dnes z Jeune Premier značka so zastúpením po celom svete a vo viac ako 30 krajinách sa z jedinečnej novej tašky teší viac ako 120 000 detí. Značka Jeune Premier postupom času rozšírila svoju ponuku a okrem prekrásnych, hravých školských aktoviek a tašiek sa pustila do navrhovania peračníkov, vakov na telocvik a tašiek na desiatu, ktoré vďaka svojmu dizajnu kráčajú s aktovkami ruka v ruke.

Jeune premier blog chlapci

Všetko pre deti

Značka Jeune Premier je inšpirovaná detskou fantáziou, no spoľahnúť sa na ňu môžu aj rodičia. Tých určite poteší vysokokvalitný materiál, ktorýje ľahký, vzdušný, nepremokavý a dokonca odpudzuje špinu, ktorú deti bez problémov priťahujú. Samozrejmosťou je anatomicky tvarovaný chrbát a nízka hmotnosť, vďaka čomu sú tieto školské pomôcky bezpečné a zdravé pre každodenné nosenie. Navyše podporujú zdravý vývoj chrbtice, posilňujú chrbtové svalstvo a svalstvo celého trupu. O pohodlie sa postarajú mäkké polstrované popruhy, ktoré sú zároveň nastaviteľné.

Na prvom mieste pri navrhovaní tašiek Jeune Premier však nie je len kvalita, ale aj hravý dizajn, vďaka ktorému sa deti budú do školy tešiť ako nikdy predtým. Na dizajne tašiek si totiž Hélène a Bruno dali skutočne záležať. Ako rodičia vedia, že do školy sa chodí s radosťou práve vtedy, keď si deti môžu na chrbát zavesiť tašku, ktorú každý obdivuje. Zabudnite na nudné školské tašky, aktovky a pomôcky, ktoré má takmer každý žiak a ponorte sa spolu s originálnymi dizajnmi do sveta fantázie. Vaše dieťatko si odteraz bude v škole vyberať zošity, učebnice aj desiatu z prekrásnej štýlovej tašky, na ktorú bude právom hrdé.

Jeune Premier, to nie sú iba obyčajné školské tašky a pomôcky. Dizajnéri značky myslia pri navrhovaní nových produktov na každú minútu školského dňa a vedia, že deti potrebujú tašku na všetko. Práve preto medzi produktami Jeune Premier nájdete aj vaky na telocvik či prezúvky, peračníky, batohy na výlety, ale aj jedinečné desiatové boxy, ktoré si veľmi ľahko pomýlite so štýlovými kabelkami.

S dizajnovými taškami, aktovkami a doplnkami Jeune Premier zažijú vaše deti originálny štart do nového školského roka. Návrat do školy, ale aj prvý školský deň bude vďaka školským pomôckam s hravým dizajnom rozprávkový.

Škola volá!