Zahlasujte a vyhrajte šmykľavku

  Kategórie: Akcie a zľavy,
2 min
09. jan'17

Zahlasujte za nás v súťaži Shop Roku 2016 a vyhrajte spolu s nami.

Hlasujte a vyhrajte

Naše hračkárstvo má za sebou ďalší rok plný odoslaných objednávok, spokojných zákazníkov a najmä krásnych nových hračiek. Portál Heureka.sk aj tento rok vyhlasuje súťaž o najlepší e-shop roku 2016, v ktorej súťaží aj naše internetové hračkárstvo, ktoré sa . Stačí pár kliknutí na to, aby ste nás potešili svojím hlasom v súťaži ShopRoku 2016 a zároveň sa zapojili do súťaže o krásnu šmykľavku Smoby Toboggan.

Ako sa zapojiť do súťaže? 

1. Hlasujte v ankete Cena popularity súťaže Shop Roku.

Shop Roku

2. Vyplňte a odošlite krátky formulár

 Hlasovať môžete do konca februára a už 1.3.2017 na našom blogu zverejníme víťaza.

Kvalita na prvom mieste

Naše hračky sa vyznačujú prvotriednou kvalitou, a preto sa o bezpečnosť tých najmenších nemusíte báť. Šmykľavka Smoby Toboggan je ako stvorená pre všetky deti, ktoré milujú aktívnu zábavu a chcú sa poriadne vyšantiť. Pestré farby a kvalitné materiály podnecujú detskú fantáziu, pomáhajú rozvíjať predstavivosť a budovať motoriku detí. Krásnu šmykľavku v hodnote 55,49 € môžete teraz vyhrať zadarmo. Vyberte si zo širokej ponuky na našom e-shope tú najkrajšiu detskú šmykľavku

Šmykľavka súťaž shop roku 2017

Posúvame sa vpred

Aj vďaka vám sa náš e-shop neustále zlepšuje a ste to práve vy, naši zákazníci, ktorí nás neustále motivujú posúvať sa vpred. Robíme všetko pre to, aby boli deti zo svojich hračiek nadšené a rodičia spokojní. Ďakujeme vám za vašu priazeň a už teraz sa tešíme na všetky hračky, ktoré vám pošleme tento rok.