Rozprávkový október s Mackami a kočíkmi!

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
4 min
04. okt'18

S našimi Mackami sa deti nenudia! Presvedčte sa o tom aj v októbri a potešte svoje malé princezné kočíkom Smoby, ku ktorému vám usilovní Mackovia pribalia bábiku celkom zadarmo. Ale v akom kočíku sa bude malé bábätko voziť? Bude to motív rozprávky Frozen či Disney Princezné? Alebo nebodaj Máša? Výber je len a len na vás, stačí vstúpiť do nášho rozprávkového kráľovstva.

Nakúpte u nás v mesiaci október rozprávkový kočík Smoby a my vám k nemu pribalíme bábiku úplne zadarmo! Vyberte si zo štyroch kočíkov s motívom Frozen, Disney Princezné, Máša alebo Baby Nurse a k nemu vám automaticky pošleme aj mäkučkú bábiku Petit Bebe Nursery od Écoiffier. Ktorým kočíkom potešíte od 1.10. do 31.10. vaše detičky?

Blog babiky sk

Rozprávkové kočíky pre malé mamičky

Kým autíčka od nepamäti pripisujeme najmä chlapcom, dievčatám patria kočíky a bábiky. Takéto hry na mamičky, počas ktorých sa deti starajú o bábiku, prebaľujú ju, kŕmia, kúpu a chodia s ňou na prechádzky, patria medzi zábavné, no zároveň edukačné aktivity. Hrou na rôzne profesie sa deti približujú svetu dospelých a prichádzajú na to, ako to funguje. S našimi rozprávkovými kočíkmi budú tieto hry na mamičku plné radosti a smiechu!

Hlboký kočík Pastel Princezné Disney Smoby

Hlboky kocik disney smoby

Ktoré dievčatko by si nezaslúžilo kočík ako pre pravé princezné? Tento krásny ružový kočík z dielne Smoby je doplnený o svetlomodré detaily a nechýbajú ani potlače s Disney Princeznami. Strieška kočíka je potlačená jemnými ilustráciami, ktoré kočíku dodávajú na originalite. Kočiarik má rúčku vo výške 58 cm a pohodlne sa doň zmestí bábika s veľkosťou až 42 cm. Klasický hlboký kočík pre malé mamičky je doplnený aj o prikrývku pre bábiku a nechýba tiež úložný priestor pod kočíkom.

Hlboký kočík pre bábiku Frozen Smoby

Hlboky kocik frozen smoby

Pre všetky obdivovateľky princezien z rozprávky Frozen je tu krásny kočík v odtieňoch fialovej a modrej, ktorý bude perfektným kočíkom pre každú bábiku. Jeho klasický hlboký tvar zaručí, že bábika sa bude môcť pohodlne vyspinkať aj počas prechádzok. Oblé tvary kočíka dopĺňa modrá strieška s potlačou snehových vločiek a prikrývku zase zdobia princezné Elsa a Anna. Hra s bábikou bude vďaka tomuto krásnemu kočíku nezabudnuteľná a svoje obľúbené princezné bude mať vaše dievčatko vždy pri sebe.

Hlboký kočík Baby Nurse zo Zlatej edície Smoby

Hlboky kocik baby nurse smoby

Jednoduchý, no krásny a so zmyslom pre eleganciu - taký je kočík Baby Nurse Zlatá edícia od Smoby, ktorý môže mať aj vaše dievčatko. Tento klasický hlboký kočík pre bábiku je vyhotovený v odtieňoch ružovej, nechýbajú ani zlaté detaily a roztomilé potlače na strieške a prikrývke. Rúčka kočíka je vo výške 55 centimetrov, vďaka čomu sa s kočíkom zahrajú už dievčatká od 18 mesiacov. Realisticky pôsobiaci kočiarik je jednoducho ako stvorený pre všetky dcérky, ktoré sa rady hrajú na mamičky.

Hlboký kočík Máša a medveď Landau Smoby

Hlboky kocik masa smoby

Aj vaša dcérka prežíva každé dobrodružstvo s Mášou a jej kamarátom medveďom s nadšením? Teraz bude Máša s Mišom prežívať všetko s ňou! Rozprávkový kočík pre bábiku s motívom tejto obľúbenej rozprávky si srdcia dievčatok získa pestrou ružovou farbou, no nepochybne aj potlačou veselej Máše a jej priateľa medveďa. Hlboký kočík s rúčkou vo výške 58 cm je doplnený zelenými detailmi a ružovú látku zdobia roztomilé biele bodky. Nechýba ani úložný priestor, ktorý uschová všetky nevyhnutné pomôcky pre bábiku.

Už viete, ktorým kočíkom potešíte počas októbra svoju malú princeznú? Nezabúdajte, že ak to bude niektorý z vyššie spomenutých, naši pomocníci Mackovia vám k nemu pribalia rozkošnú bábiku Petit Bebe Nursery. A s ňou bude vaše dievčatko ako skutočná malá mamička!