Ako riadiť trojkolku smarTrike? Nie je to žiadna veda!

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
08. jún'18

Každá trojkolka smarTrike je jedinečná a iná, no aj napriek tomu sa všetky podobajú aspoň v jednom - rodičia ich dokážu riadiť jednoducho vďaka technológii TouchSteering. Na tú si musia niektorí rodičia chvíľu zvykať, preto sme pre vás spísali pár tipov, vďaka ktorým bude každá jazda s trojkolkou smarTrike zážitkom!

Trojkolky smarTrike nie sú originálne iba patentovanou technológiou TouchSteering. Detičky budú na kolieskach sprevádzať celým detstvom, pretože vďaka rôznym stupňom poskladania rastú s vašimi drobcami. Tí si tak s jednou trojkolkou smarTrike užijú celé roky jazdenia na kolieskach. Pozrite sa s nami na to, ako ju v prvých mesiacoch budete ovládať vy.

Riadenie trojkolky smartrike

Prvý krok - zablokovanie trojkolky

Trojkolky smarTrike riadené patentovanou technológiou TouchSteering prinesú radosť z jazdy nielen deťom, ale najmä rodičom. Práve pre nich je určená teleskopická rúčka, vďaka ktorej majú celú trojkolku pod kontrolou. Trojkolky s touto technológiou sa najlepšie naučíte ovládať v prvej fáze, počas ktorej sú pedále zablokované a celú trojkolku tak majú pod kontrolou rodičia. V nasledujúcich fázach už s riadením pomáhajú aj deti, ktoré nakoniec prevezmú kontrolu nad celou trojkolkou a pomoc rodiča už nebude potrebná. V prvej fáze, teda približne od 10 mesiacov, spočíva celé riadene trojkolky na rodičovi.

Ten sa musí už pred prvou jazdou uistiť, že predné koliesko a pedále sú zablokované a nič tak nebude brániť v riadení trojkolky teleskopickou rúčkou. V prvom rade je potrebné otočiť celé predné koliesko do polohy, v ktorej bude malé červené tlačidlo blatníka na pravej strane po ruke rodiča. Zároveň musíte zaistiť čiernu výsuvnú spojku predného kolieska tým, že ju z neho vysuniete von. Pedále stiahnite ku kostre trojkolky, aby dieťatku neprekážali a stupienky na nôžky zase vysuňte. Takto jednoducho zablokujete koliesko a pedále a nič vám nebude brániť v riadení trojkolky.

Druhý krok - jednoduché riadenie

Riadnie trojkoliek smarTrike možno na prvý pohľad vyzerá ako hotová veda, no ani zďaleka to tak nie je. Prvá fáza riadenia trojkolky sa dá prirovnať ku kočíkovaniu, ktoré v tomto období ešte majú rodičia v čerstvej pamäti. Riadenie trojkolky smarTrike je však predsa len v niečom iné, lepšie - pohodlne vám na to stačí jedna ruka. Trojkolka, ktorú ste podľa prvého kroku zablokovali, zatáča plynule do strán a bez akýchkoľvek ťažkostí prejde z jedného povrchu na druhý. Na každý pohyb trojkolky vám pritom stačí iba riadenie rukou do požadovaných smerov. Stabilita trojkolky a pevné kolieska zaručia, že trojkolka sa bezpečne udrží všetkými kolieskami na zemi a deti si jazdu perfektne užijú. A čo viac im v lete chýba?

Revolučná novinka smarTfold

Rodinka smart trojkoliek smarTrike sa rozrástla o nových členov - trojkolky smarTfold! Táto revolučná novinka medzi trojkolkami si vás získa hneď z viacerých dôvodov. Jedným z nich je aj inovatívny dizajn a možnosť zložiť trojkolku do podoby malého cestovného kufra. Vďaka tomu sa tieto trojkolky smarTfold pohodlne zmestia aj do kufra malého auta a budú vašim deťom robiť spoločnosť počas každého výletu. S veľkosťou trojkolky je spojená ešte jedna výhoda - hmotnosť trojkolky, ktorá vám dovolí hravo ju premiestňovať. Aj trojkolka smarTfold, podobne ako jej starší súrodenci, je vybavená technológiou TouchSteering, takže si rodičia po fáze kočíkovania nemusia zvykať na nič nové.

Skladacia trojkolka smartfold

Trojkolky smarTrike nie sú smart len tak pre nič za nič. Dokazuje to technológia TouchSteering, ale aj fakt, že každá z nich rastie s vaším dieťatkom a prispôsobuje sa jeho potrebám. Vyberte si z našej širokej ponuky tú svoju, s ktorou budú prechádzky ešte zábavnejšie. Pre deti, ale aj pre rodičov.

Vyberte si trojkolku