5 dôvodov, prečo nakupovať hračky online

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
05. nov'16

Materská „dovolenka“ často vyzerá nasledovne:  S bábätkom v náručí jednou rukou miešate omáčku, pritom röntgenovým pohľadom Supermana hľadáte cumlík, ktorý vaša staršia princezná opäť zapotrošila. Súčasne rozmýšľate nad tým, či ste dali koláč piecť do rúry pred 15 alebo 30 minútami. Ak pri celodennom domácom maratóne vôbec nemáte chuť na „prechádzku“ rajom predvianočných nákupov, ani sa vám nečudujeme.

Hračkárstvo MackoviaHračky.sk

Načo márniť v shopping centre aj tú malú smietku času, ktorý máte len pre seba, keď si môžete zacvičiť jogu alebo dopriať poriadnu masáž? Nakupovať darčeky pre svojich drobcov môžete aj s nohami vyloženými na stole v internetovom hračkárstve. Stačí vám k tomu počítač alebo tablet.

Ušetríte more času

Viete, že priemerný človek za jeden rok strávi v obchode plných 6 dní života? A čo potom priemerná matka? Za tento čas by ste mohli absolvovať prinajmenšom 144 hodín akoukoľvek činnosťou, ktorá vás baví, napríklad cvičením pilatesu, samovzdelávaním, písaním blogu o varení alebo hrami so svojimi deťmi. Namiesto toho sondujete regály, beháte z predajne do predajne a zhovievavo trčíte v nekonečných radoch pri pokladniach. Pri nákupoch online sa vám to stať nemôže.

Do obchodu si môžete kedykoľvek odskočiť

A to doslova. Medzi kuchyňou a pracovným stolíkom je to len pár krokov. Jedine, že by ste sa chceli zahrať na matematika, ktorý sa pokúša do beztak zložitej rovnice dosadzovať ďalšie premenné, ako sú opatrovateľky, staré mamy, sesternice či tety. Nákup cez internet má tú výhodu, že ho netreba plánovať. Prosto ho urobíte vtedy, keď máte práve chuť, dostatočnú hotovosť a čas. Napríklad počas obedného spánku vašich drobcov alebo ráno – v predstihu, pohodlne a bez najmenších starostí.

Nemusíte byť len bio, môžete byť aj eko

Zapamätajte si, že vianočné koledy sa lepšie počúvajú doma – a nie v dopravnej zápche. Hoci autá tiež majú okienka, cez ktoré môžete pozorovať romanticky padajúce vločky, bez takejto „idylky“ ľahko prežijete.  Ak použijete eshop, zaručene sa vyhnete snehovej kalamite i dopravnej zápche. Ba čo viac, keď namiesto viacerých áut, ktoré merajú cestu do predajne aj späť, rozvezie podarúnky jedno veľké auto, ušetríte životné prostredie o ďalšiu výdatnú dávku skleníkových plynov. Takže ak vám záleží na bio strave pre vašich najmenších, určite vám nebude ľahostajný ani ekologický rozmer online nákupov.

Máte lepší prehľad

Hračky síce naživo vyzerajú veľmi pekne, ale priplácať si za produkty preto, že vám vo výške očí vystavia desiatky podobných princezien z Ľadového kráľovstva, aby ste presne vedeli, čo máte kúpiť, je pre mamičku na plný úväzok trochu veľký luxus. S eshopom je to podstatne jednoduchšie. Hneď sa dozviete, čo je práve „in“, hračky máte prehľadne rozdelené podľa jednotlivých kategórií a môžete ich vyhľadávať podľa aktivity, veku, kľúčových slov či ďalších kritérií. Verte, že tú pravú Elsu či Annu tu nájdete skôr ako medzi regálmi veľkého kamenného hračkárstva.

Nemusíte sa hrať na hrdinku

Do obchodu vstupujete s predstavou, že ste superžena, pri pokuse vpratať výdatný nákup do auta s autosedačkou aj nákupom potravín si tak odrazu vôbec nepripadáte. Dokonca sa vám zdá, že detská kuchynka sa cestou od pokladne na parkovisko akosi zväčšila a nie a nie ju napchať do kufra.

Po príchode domov potom nastáva dilema, ako nezabalené hračky rýchlo premiestniť do tajnej skrýše. Nechajte teda donášku hračiek na profesionálov, ktorí vám ich donesú načas a pekne zabalené až k vašim dverám, čo oceníte najmä pri veľkorozmerných darčekoch.

Vianočné inšpirácie pre vaše deti 

Vysokozdvižný vozík pre deti na šliapanie BIG

Vysokozdvižný vozík BIG

Namiesto zložitej logistiky pri nakupovaní prenechajte logistiku radšej na svojho malého milovníka veľkých strojov. Vozík je špeciálne vyrobený podľa originálnych vozíkov Linde, takže umožňuje prevážať rozličné veci na palete.

Detské vozidlá

Detská elektronická kuchynka Smoby Tefal Studio XXL

Elektronická detská kuchynka Smoby Tefal

K hitom medzi detskými hračkami patria elektronické kuchynky. Eshop ponúka rozmanité druhy kuchyniek navrhnutých podľa dizajnových trendov skutočných kuchyniek a so spotrebičmi napodobňujúcimi zvuky ozajstných elektronických pomocníkov.

Detské kuchynky

Dvojposchodový domček pre deti Smoby Maison Duplex

Poschodový domček Smoby

Z online hračkárstva vám dovezú aj nadrozmerné hračky, ako je tento dvojposchodový domček s kuchynkou, náradím, kvetináčom i rebríkom, ktorým sa deti pohodlne a bezpečne dostanú do podkrovia.

Detské domčeky

Drevený domček pre bábiky Janod Mademoiselle Doll's House

Drevený domček pre bábiky Janod

Pri ekologických online nákupoch môžete deťom zaobstarať eko hračky, napríklad takýto nádherný drevený domček pre bábiky, vhodný pre dievčatká od 3 do 8 rokov.

Detské drevené hračky

Detská trojkolka Explorer Green 5v1 smarTrike 360°

Detská trojkolka smarTrike

V eshope objavíte aj také novinky, ako je tento revolučný model, ktorý poslúži detičkám od 10 mesiacov do 3 rokov. Mamičky poteší nová technológia predného kolieska otáčajúceho sa o 360°, ktoré umožňuje hladké manévrovanie ako s kočíkom.

Detské trojkolky