Hurááá von! Prázdniny v záhrade na nezaplatenie

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
21. júl'19

Polovica prázdnin je takmer minulosťou, a to znamená iba jedno - celý jeden mesiac prázdnin je ešte pred nami! Doprajte deťom zábavu, akú po usilovnej práci v škole zaslúžia a prekvapte ich novými hračkami, s ktorými si slnečný august užijú naplno. Máme pre vás tipy na tie najlepšie prázdninové vychytávky spomedzi všetkých hračiek.

Máte aj vy doma “moderné” deti, ktoré väčšinu prázdnin presedia za počítačom či s mobilom v ruke? Dostaňte ich na čerstvý vzduch! Motiváciou im budú nové hračky, ktoré sú oveľa zaujímavejšie ako počítačové hry alebo najnovšie mobilné aplikácie, bez ktorých si nevedia predstaviť svoj deň. Predstavujeme vám to najlepšie z najlepšieho!

Zážitky zo záhrady

Desať mesiacov v roku deti sedia nad domácimi úlohami, pripravujú sa do školy aj do škôlky a veľa času trávia zatvorené v detskej izbe. Neexistuje preto ideálnejšie obdobie na hranie a leňošenie v objatí prírody, než leto. Ukážte im, že zábava sa ani zďaleka nezačína ani nekončí pri smartfónoch. Leto si vaši drobci najviac vychutnajú práve v záhrade s novými hračkami, ktoré ich perfektne zabavia. A na mobily a počítače si vďaka nim ani nespomenú!

Vodná dráha AquaPlay MegaBridge

Vodna draha aquaplay megabridge

Leto bez vody je ako zima bez snehu - jednoducho to nie je to pravé orechové. Doprajte deťom letnú zábavu, na ktorú budú ešte dlho spomínať a osviežte ich hry vďaka vodnej dráhe AquaPlay MegaBridge. Táto fantastická vodná dráha s množstvom doplnkov deti zabaví, ale tiež veľa naučí. Najdôležitejším detailom celej tejto vodnej priehrady je veľký sklápací most, po ktorom môžu prechádzať autíčka.

Most však nie je dostatočne vysoký na to, aby pod ním mohla preplávať loď, preto sa stále zdvihne a doprava sa musí na chvíľu zastaviť. Vaši malí námorníci sa okrem toho naučia množstvo iných zaujímavostí zo sveta vodných diel, vďaka čomu načerpajú nové informácie aj počas prázdnin.

Odrážadlo Bubble Go 2v1 Smoby

Nie každý má vlastné detské ihrisko na záhrade, no každý sa môže na ihrisko v blízkosti svojho bydliska dostať. A na to je ako stvorené odrážadlo Bubble Go 2v1 od Smoby. Pohodlné a maximálne bezpečné odrážadlo pre detičky od 6 mesiacov je jedinečné vďaka hraciemu panelu, takže deti sa nenudia ani počas jazdy na ihrisko či počas prechádzky. V lete rodičia určite ocenia slnečnú clonu odrážadla a držiak na fľašu, ktorý im pripomenie dôležitý pitný režim.

O pohodlie dieťatka sa postará ergonomicky tvarované sedadlo a trojbodový bezpečnostný pás, ktorý sa však s pribúdajúcim vekom odmontuje. Obrovskou výhodou odrážadla je jeho schopnosť prispôsobiť sa veku dieťatka - spočiatku majú odrážadlo pod kontrolou rodičia a neskôr, keď už dieťatko získa nové zručnosti, preberie riadenie ono.

Domček Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby

Domcek neo jura deluxe

Čo by to bola za záhrada bez poriadneho domčeka? Funkčnou dekoráciou každej záhrady sa stane domček Neo Jura Lodge DeLuxe od Smoby, ktorý poskytne deťom žiadané útočisko a súkromie. V priestrannom domčeku sa môžu deti hrať mimo zraku dospelých, čo ocenia najmä deti, ktoré už túžia po súkromí. Domček Neo Jura Lodge DeLuxe neponúka iba priestor medzi štyrmi stenami - jeho výhodou je predzáhradka, letná kuchynka a piknikový stolík, vďaka čomu domček nadobudne realistický vzhľad.

Hranie v tomto domčeku deťom poskytne dostatok nových podnetov a možností. V predzáhradke sa deti postarajú o kvietky, v kuchyni pripravia niečo chutné nielen sebe, ale aj návšteve a za piknikovým stolom zase usporiadajú oslavu. Súčasťou domčeka s realistickým francúzskym dizajnom je tiež odkvap, ktorý počas dažďa zachytáva vodu priamo do krhličky. Radosť deťom zaručene prinesie aj funkčný zvonček, ktorým sa ohlási každá nová návšteva.

Detský traktor John XL BIG

Traktor john xl big

Prázdniny sú najmä o odpočinku, no aj o disciplíne a pomoci rodičom. A pomáha sa určite lepšie, keď je k dispozícii traktor John XL od BIG, ktorý v sebe spája hračku a pomocníka do záhrady. Detský traktor s nosnosťou až 50 kg je vybavený protišmykovými pedálmi a poháňaný je reťazou. Veľa zábavy si s ním malý farmár užije aj vďaka pohodlnému sedadlu s ergonomickým operadlom, no najväčšiu radosť deťom prinesie funkčná nakladacia lyžica.

Realisticky pôsobiaci detský traktor sa dá v prípade potreby “opraviť” - stačí iba zdvihnúť kapotu traktora a pozrieť sa, kde sa stala chyba. Po jej opravení sa môže šikovný farmár a mechanik v jednom opäť pustiť do záhradných prác. A svoj príchod všetkým oznámi klaksónom!

Nemyslite na to, že prázdniny sa pomaly chýlia ku koncu a užívajte si ich spolu s deťmi tak, akoby trvali večne! Nezabudnite však na oddych v tieni a dostatok tekutín - aj vďaka tomu budú tieto prázdniny prázdninami snov!

Hračky na záhradu