Mackovia rozdávajú: Potraviny Écoiffier ku každej kuchynke zadarmo!

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
5 min
03. okt'19

Každá kuchyňa sa stáva tým správnym miestom na varenie až vtedy, keď je plne vybavená a vôňa z nej sa nesie po celom dome. Svoje o tom veľmi dobre vedia naši traja maškrtní Mackovia, ktorí v kuchyni trávia takmer toľko času ako v sklade s hračkami. Preto sa rozhodli, že je najvyšší čas opäť deti potešiť krásnym darčekom. Chcete vedieť, čo to vymysleli tentokrát? Čítajte ďalej!

Vedeli ste, že rodina trávi najviac času pokope práve v kuchyni? Je to miesto, kde sa varia a pečú nielen chutné jedlá, ale kde sa zároveň utužujú rodinné vzťahy a kde vzniká množstvo krásnych spomienok. Jednu takú spomienku na kuchyňu si môžu z detstva odniesť aj vaše deti. Stačí, ak ich potešíte krásnou detskou kuchynkou z našej ponuky a dostanete od nás darček navyše - potraviny Écoiffier, bez ktorých sa nezaobíde žiadne varenie či pečenie.

Kuchynky darcek blog

Oli, Mila a Bruno vedia, že každá poriadna kuchynka musí mať bohaté vybavenie, množstvo riadov, spotrebičov a čo je najdôležitejšie zo všetkého - musí byť plná jedla! Keď sa tak prednedávnom naši traja Mackovia prechádzali po sklade a kontrolovali hračky, natrafili na obrovskú kopu lákavých potravín od renomovaného výrobcu Écoiffier.

Všetkým trom okamžite napadla rovnaká vec - tieto potraviny predsa patria do kuchyniek a nie do skladu, kde sa s nimi nemôže zahrať ani jediné dieťatko! No a ako to už býva zvykom, napochodovali k nám do kancelárie a všetky potraviny s buchotom vysypali na zem. Nebudeme vám klamať, bola to poriadna pohroma! Mackovia hneď vedeli, že vystrojili ďalšiu neplechu, a tak sa okamžite dali do upratovania.

Potraviny úhľadne roztriedili do štyroch skupín podľa toho, ako sa k sebe najlepšie hodili a opýtali sa nás, či ich môžu rozdávať ku každej kuchynke ako darček. A my sme predsa nemohli povedať nie. Vďaka Olimu, Mile a Brunovi sa teraz vaše deti môžu tešiť rovno z dvoch krásnych hračiek naraz - potešte ich kuchynkou z nášho eshopu podľa vlastného výberu a my vám k objednávke pribalíme jedny zo štyroch potravín Écoiffier ako darček! Neváhajte a využite túto štedrú mackovskú ponuku, pretože z kopy potravín bude pomaly, ale isto ubúdať.

Kuchynka smoby blog darcek

Prečo je hra v kuchynke dôležitá?

Deti milujú pocit, že niečo dokážu vytvoriť vlastnými rukami. Určite sa vám počas výchovy neraz stalo, že ste chceli vašim drobcom s niečím pomôcť, no odpoveďou boli iba dve slová: “Ja sám/Ja sama.” Hrou v detskej kuchynke deti nadobudnú pocit dôležitosti, ale i spolupatričnosti a najmä zodpovednosti. Deti počas hry v kuchynke zapájajú vlastnú fantáziu, učia sa hrať spolu s ostatnými deťmi a v neposlednom rade si precvičujú a zdokonaľujú jemnú motoriku. Skúmajú rôzne povrchy, stláčajú drobné gombíky, chytajú rozmanité doplnky a zisťujú, ktorý príbor, riad či spotrebič na čo slúži.

Plne vybavená kuchynka deťom poskytne zábavu na dlhé hodiny, pretože im ponúka nekonečné množstvo podnetov. Mnohé kuchynky v našej ponuke sú dokonca elektronické a počas hry vydávajú zvuky ako v reálnej kuchyni. Varenie vody na cestoviny, príprava kávy či dávkovanie ľadu bude vďaka týmto funkciám neuveriteľne zábavné a poučné. Okrem zábavy si však pri kuchtení vo svojej kuchynke deti takisto osvojujú kuchárske umenie.

Deti počas hry zisťujú, že jedlo, ktoré majú každý deň na tanieri, sa nepripravuje až tak jednoducho, vďaka čomu si ho začnú vážiť o niečo viac. Vždy, keď vo svojej detskej kuchynke zapnú rúru na pečenie, uvaria niečo chutné na sporáku alebo uložia prázdne riady do umývačky sa budú cítiť dôležito a najmä dospelo. O krok sa priblížia svetu dospelých, ktorý ich v detstve tak veľmi láka.

Detské kuchynky snov

Vlastná detská kuchynka je splneným snom mnohých detí. V našej bohatej ponuke nájdete úžasné kuchynky od významných európskych výrobcov, ktoré potešia svojou výnimočnou kvalitou, realistickým prevedením a bohatými doplnkami nielen deti, ale aj vás, rodičov. Vyberte zo širokej ponuky kvalitných detských kuchyniek tú, ktorá bez pochýb poteší práve vaše deti. Inšpirujte sa našimi tipmi na to najlepšie, čo Mackovia ponúkajú.

Rastúca kuchynka Tefal Evolutive Gourment Smoby

Kuchynka tefal evolutiv blog

Každá kuchynka, ktorú u nás nájdete, je niečím výnimočná. Jedinečnosť kuchynky Tefal Evolutive Gourment od francúzskeho výrobcu Smoby spočíva v jej schopnosti prispôsobiť sa veku detí. Táto exkluzívna elektronická kuchynka so spotrebičmi a stoličkami sa prispôsobí výške vašich detí, vďaka čomu sa s ňou môžu hrať malí kuchári a kuchárky od 3 až do 8 rokov. S priloženými podstavcami stačí jednoducho a rýchlo zvýšiť výšku kuchynky až o 8 centimetrov a zábava môže bez obmedzení pokračovať ďalej. O tú sa postará okrem iného až 40 doplnkov a nechýbajú ani stoličky, na ktorých si môžu deti počas hry oddýchnuť a na záver vychutnať skvelé jedlo.

Drevená kuchynka Grand Kitchen Tender Leaf Toys

Kuchynka tender leaf toys blog

Absolútnou novinkou v našej ponuke sú produkty britskej značky Tender Leaf Toys, medzi ktoré patrí aj nádherná drevená kuchynka Grand Kitchen. Jej tajomstvo sa ukrýva v dôkladne prepracovanom kaučukovom dreve a tradičnom britskom dizajne s moderným nádychom. Deti si okamžite získa prekrásnou farebnou kombináciou, ale i sadou 10 doplnkov, ktoré sú prepracované do toho najmenšieho detailu. Drevená kuchynka je inšpirovaná skutočnou kuchyňou, zútulní každú detskú izbičku a je nadčasová, takže krásne detstvo s ňou prežijú viaceré generácie detí.

Hra v kuchynke deťom neprináša iba zábavu, ale aj nové znalosti, ktoré sú pre zdravý rast detí nevyhnutné. Potešte svoje deti krásnou kuchynkou z našej ponuky od akéhokoľvek výrobcu a naši Mackovia vám k objednávke pribalia súpravu potravín Écoiffier ako darček. Vďaka nim bude hra v kuchynke naozaj nezabudnuteľná!

Získajte potraviny ako darček!