Naša nová značka Kaloo – hračky na maznanie a túlenie

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
12. okt'15

Hračky na maznanie a túlenie majú pre dieťa osobitý význam. Podľa štúdií ich deti dokonca stavajú na úroveň bytostí s dušou, teda ich vnímajú ako živých priateľov. Francúzska značka Kaloo je expert na hračky na maznanie, vyrába ich z kvalitného plyšu, sú vhodné prakticky od narodenia a krásne spracovanie očarí nielen deti ale aj dospelých.

Dieťa má pocit bezpečia vďaka hračke na maznanie

Niekoľko štúdií, ktoré boli v ostatnom období realizované, prišlo s výsledkami, o ktorých mnohí rodičia tušili. Hračky na maznanie majú pre deti mimoriadny význam, zosobňujú si ich a vidia v nich skutočných priateľov. Jeden výskum, ktorý bol zameraný na vzťah dieťaťa a jeho hračky či predmetu na túlenie, zistil, že dieťa považuje svoju hračku za tak výnimočnú, že sa nedá nahradiť.

Kaloo hračky na maznanie

Deti priniesli so sebou do laboratória hračky na maznanie a kúzelník ich pomocou ilúzie „skopíroval“. Mal dve škatule, do jednej vložil hračku, škatule zamiešal a v druhej sa objavila kópia hračky, pričom však išlo stále o tú istú škatuľu i hračku. Väčšina detí odmietala uveriť, že niečo tak jedinečné, ako ich hračka na túlenie sa dá skopírovať.

Rodičia tento jav veľmi dobre poznajú, keď dieťa stratí svoj predmet na túlenie, nedokáže ho nič nahradiť. Hoci kúpite úplne rovnakú hračku, deku či plienku, na akú je dieťatko zvyknuté, jednoducho vie, že to nie je „tá jeho“. Dieťa sa totiž veľmi intenzívne orientuje pomocou pachov, plyšové či látkové hračky majú schopnosť na seba vône viazať, preto sa hračkou na maznanie nemôže stať plastová, kovová či drevená hračka.

Hračky Kaloo pre pokojný spánok vášho dieťatka

Plyšové hračky Kaloo sú navrhnuté presne tak, aby prirástli dieťatku k srdcu a ono si mohlo vytvoriť svoj bezpečný vzťah. Istota, ktorú dieťatko vďaka svojej hračke na maznanie cíti, ho upokojuje večer pri zaspávaní, pri dlhšom cestovaní či pri návšteve lekára. Tento francúzsky výrobca používa na detské hračky kvalitné a zdravotne bezpečné materiály, ktoré si môže dieťatko bez problémov dávať do pusinky. Hračky majú rôzne záhyby a mäkké poddajné telíčka, takže už malé detičky ich ľahko chytajú do rúk, a tým si cvičia jemnú motoriku.

Hračky pre bábätko Kaloo

Hračky s platinovou medailou

Značka Kaloo získava za svoje jedinečné hračky na maznanie množstvo ocenení. V tomto roku je držiteľom prestížneho ocenenia Platinum Toy Award v súťaži Oppenheim Toy Portfolio za najinovatívnejšie hračky roka.

Okrem hračiek na maznanie nájdete v portfóliu výrobcu Kaloo aj kolotoče nad postieľku, závesné hračky do postieľky či kočíka, hračky na detské divadlo, plyšové ohrádky, hracie deky či dokonca kvalitné osušky pre najmenších. Všetky použité materiály sú ošetrené tak, aby neobsahovali škodlivé chemické látky a neohrozovali krehké zdravie vášho drobčeka.

Kaloo plyšové hračky

Hračky pre bábätká Kaloo