Veľký novoročný výpredaj štartuje o 3, 2, 1!

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
5 min
31. dec'18

Už zajtra u Mackov vypukne obrovský novoročný výpredaj! Ste pripravení? Na vašich drobcov aj po Vianociach čakajú parádne hračky za ešte parádnejšie ceny. Na detičky sa už tešia nové bábiky, stavebnice, kuchynky so skvelými doplnkami, odrážadlá a mnoho ďalších skvelých hračiek od renomovaných výrobcov. Nakuknite s nami do výpredaja, ktorý už zajtra otvorí svoje brány.

Kým pre dospelých sú Vianoce už o niečom inom, pre deti je to vždy ten čarovný čas, ktorý ich detské izbičky naplní novými hračkami. My dospeláci však vieme, že najvýhodnejšie je darčeky nakupovať po Novom roku, pretože práve vtedy sa začínajú Novoročné výpredaje! Inak to nebude ani u nás - už od zajtra až do konca januára sa môžete tešiť na obrovský novoročný výpredaj hračiek z dielne našich šikovných Mackov. Čo vás za bránami tohto výpredaja čaká?

Fantastické zľavy až do výšky 80 %

Za bránami nášho internetového hračkárstva na vás čakajú nielen fantastické zľavy, ale najmä krásne hračky vysokej kvality od renomovaných európskych značiek. Na svoje si prídu nielen milujúci rodičia, ktorí chcú detičkám podarovať to najlepšie, ale aj samotné deti. V našom hračkárskom kráľovstve nájdete hračky pre tých najmenších, ale aj hračky pre aktívne deti, ktoré milujú pohyb na čerstvom vzduchu, či stavebnice a puzzle, ktoré deti zabavia počas upršaných dní.

Hracia deka Cotoons Discovery Smoby

Hracia deka cotoons smoby

Niet nad pohodlie bábätka na mäkučkej deke! Ako v bavlnke sa bude váš drobec cítiť na hracej deke Cotoons Discovery od Smoby, ktorá ani zďaleka nepredstavuje obyčajnú nudnú deku. Súčasťou mäkkej deky na hranie je hrazda plná veselých hračiek, s ktorými sa môže dieťatko hrať nielen poležiačky, ale aj posediačky. Maximálnu bezpečnosť bábätkám zabezpečí kvalitný mäkký materiál, ale aj hniezdo, ktoré sa dá k deke priviazať a vytvorí tak dokonalú ohrádku na hranie. Už sa nemusíte báť, že by sa váš drobec len tak vybral na “prechádzku”.

Kolotoč nad postieľku Flower Cotoons Smoby

Kolotoc nad postielku smoby

Pre tých najmenších v našom novoročnom výpredaji nájdete ešte niečo - kolotoč nad postieľku Flower Cotoons v krásnej ružovej farbe. Podobne ako z deky, aj z kolotoča visia roztomilé hračky, ktoré dieťatku robia spoločnosť nielen pred spaním, ale aj bezprostredne po prebudení. Okrem toho kolotoč vydáva rôzne zvuky a bábätká poteší aj jemnými svetelnými efektami. Dá sa pripevniť naozaj jednoducho ku každej postieľke a vďaka diaľkovému ovládaniu ho môžete kedykoľvek zapnúť alebo vypnúť bez toho, aby ste zobudili spiaceho drobca.

Detské chodítko a kočík 2v1 MiniKiss Smoby

Choditko kocik smoby

Každé dieťatko potrebuje pri prvých krokoch oporu a výnimkou nie sú ani dievčatká, ktoré sa už hrajú s bábikami. Pre tie sa v našom hračkárstve ukrýva krásne chodítko a kočík pre bábiku v jednom. Deti vo veku okolo 1 roka, ktoré sa už pokúšajú o prvé kroky, sa môžu opierať o chodítko a zároveň v ňom môžu voziť svoju obľúbenú bábiku alebo inú hračku. Chodítko s kočíkom je vyrobené z kvalitných plastov a o bezpečnosť dieťatka sa postará aj bezpečnostná brzda, ktorá chodítku nedovolí prevrhnúť sa. Pestré ružové chodítko s kočíkom jednoducho vašej malej princeznej nesmie chýbať.

Elektronická kuchynka Tefal Studio Smoby

V našom novoročnom výpredaji sme nezabudli ani na väčšie deti, ktoré už rodičom s radosťou pripravia niečo chutné pod zub. Elektronická kuchynka Tefal Studio Smoby v sebe ukrýva všetko, čo deti nájdu aj v naozajstnej kuchyni. Súčasťou krásnej detskej kuchynky je elektronický sporák s magickým hrncom a panvicou, no nechýba ani rúra na pečenie, chladnička, kávovar či prístroj na výrobu sódy. Kuchynka Tefal Studio od Smoby s moderným francúzskym dizajnom dokonale zapadne do každej detskej izbičky a prinesie drobcom hodiny a hodiny kreatívnej zábavy.

Zelené odrážadlo Springo smarTrike

Odrazadlo springo smartrike

Pre všetky aktívne deti, ktoré milujú pohyb, je tu odrážadlo Springo od renomovaného výrobcu smarTrike! Skladacie odrážadlo je určené pre všetky deti od 12 mesiacov a jeho veľkou výhodou je fakt, že porastie s vaším dieťatkom až do 3 rokov. Detské odrážadlo Springo je ideálnou kombináciou odrážadla a pohupovadla, vďaka čomu prispieva k správnemu fyziologickému a motorickému vývinu detí. Odrážadlo vás očarí ešte niečím - svojou schopnosťou zložiť sa, takže ho môžete zbaliť do auta a vziať za akýmikoľvek dobrodružstvami!

Dvojposchodová garáž Vroom Planet Grand

Garaz vroom planet smoby

Za bránami nášho novoročného výpredaja sa nájde aj niečo pre malých milovníkov autíčok. Dvojposchodová garáž Vroom Planet Grand z dielne Smoby poteší všetkých chlapcov od 18 mesiacov. Pestrofarebná chlapčenská hračka predstavuje realistickú poschodovú garáž, ktorú môžu chlapci obdivovať v rôznych nákupných centrách či vo veľkých mestách. Poschodovej garáži nechýbajú spúšťacie rampy, ktoré urýchlia presun autíčok a jej súčasťou je aj pristávacia plocha na helikoptéru. Samozrejmosťou je aj roztomilé autíčko, bez ktorého by žiadna garáž nebola garážou.

Nebojte sa, toto ani zďaleka nie je všetko, čo obrovský novoročný výpredaj ponúka. Krásne hračky za ešte krajšie ceny na vás čakajú už od 1. do 31. januára. Nahliadnite k nám a objavte spolu s deťmi kráľovstvo hračiek a fantastické zľavy!