Výpredaj pokračuje! Zľavy až do výšky 80%

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
5 min
17. feb'20

Mnohé mamičky a oteckovia určite netrpezlivo čakajú na výpredaje. Jedno šťastie, že naši Mackovia vás nikdy nesklamú a vždy pre vás nejaké zľavy pripravia. Teraz opäť dôkladne upratali celý sklad a našli v ňom množstvo hračiek, na ktoré nalepili štítky so zľavami až do výšky 80%. Nečakajte na ďalšie Vianoce, narodeniny alebo meniny a potešte svoje detičky darčekom už teraz.

Spomínate si na novoročný výpredaj? Za bránami nášho internetového hračkárstva na vás čakali fantastické zľavy na krásne hračky vysokej kvality od renomovaných európskych výrobcov. Pre veľký záujem sa však Mackovia rozhodli výpredaj opäť predĺžiť, a dokonca nám ani neprezradili dátum jeho ukončenia! Na svoje teda vďaka ich štedrosti prídu deti každého veku a vôbec nezáleží na tom, či túžia po mäkučkej plyšovej hračke alebo rýchlom aute. Vstúpte do nášho kráľovstva hračiek, v ktorom sa so zľavami roztrhlo obrovské vrece a nakúpte novučičké hračky ešte výhodnejšie.

Vypredaj blog novy sk

Obrovský výpredaj so skvelými zľavami

Úsmevy na tvárach detí pri rozbaľovaní darčekov by sme najradšej sledovali každučký deň. Urobte si s rodinou Vianoce ešte raz a potešte deti krásnymi hračkami, ktoré v našom obrovskom výpredaji nakúpite ešte výhodnejšie. Zabijete tak dve muchy jednou ranou - deti sa budú tešiť z nových hračiek a vy z toho, že ste pri nákupe ušetrili až 80%. Pozrite sa na to, čo naši Mackovia počas veľkého upratovania skladu zlacnili a z čoho sa už o chvíľu môžu tešiť vaše ratolesti. Výpredaj potrvá až do vyčerpania zásob!

Hlboký a športový kočík Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Smoby

Kocik hlboky sportovy blog

Tak ako deti, aj bábiky potrebujú kvalitný kočík, v ktorom ich budú voziť malí rodičia. Kočík Trio Pastel z edície Maxi Cosi & Quinny od renomovaného výrobcu Smoby poteší rovnako dievčatá aj chlapcov, ktorí starostlivosť o svoju milovanú bábiku berú naozaj vážne. Kočík 3v1 sa dá využívať ako klasický hlboký kočík, športový kočík aj ako vanička na prenášanie bábiky. Kočík v moderných pastelových farbách je na nerozoznanie od kočíka pre deti, o čom sa presvedčíte vďaka prvotriednemu prevedeniu a dôkladne vypracovaným detailom. S kočiarikom Smoby pre všetky deti od 3 rokov bude hra s bábikou konečne kompletná.

Odrážadlo Fulda Bobby Car BIG

Odrazadlo big cierne blog

Široké a výkonné pneumatiky, pohodlné sedadlo, tichá jazda… Nie, to nie je model nového auta luxusnej značky, to je odrážadlo Fulda Bobby Car od nemeckého výrobcu BIG, ktorého charakterizuje sila, odolnosť a robustnosť. Odrážadlo v čierno-červenej farebnej kombinácii má ergonomicky tvarované sedadlo, ktoré podporuje správny vývoj kĺbov a okrem zábavy prispieva aj k správnemu rozvoju pohybu a motoriky. Pravidelnou jazdou na odrážadle BIG si deti spevnia svaly na nohách a dosýtosti sa zabavia na čerstvom vzduchu, ale aj v interiéri.

Obchod s chladiacim boxom Fresh City Market Smoby

Obchod fresh city market blog

Patrí hra na predavača a zákazníka medzi každodennú hru vašich detí? Urobte deťom radosť vlastným obchodom, ktorý je plne vybavený a posunie túto klasickú detskú hru na vyššiu úroveň. Obchodíku s potravinami nechýba nákupný vozík pre zákazníkov, funkčná pokladňa so skenerom kódov a terminál na platbu kartou a množstvo potravín, ktoré neskôr deti využijú počas hry v kuchynke. Výnimočnosťou obchodíka je chladiaci box, no takisto zvukové a svetelné efekty, ktoré pripomínajú fungovanie reálneho obchodu.

Interaktívny robot TIC Smart Smoby

Interaktivny robot tic blog

V móde sú síce tradičné drevené hračky, ktoré milovali deti v minulosti, no do popredia sa dostávajú aj interaktívne hračky s prívlastkom smart. Takou hračkou je aj robot TIC Smart od Smoby, ktorý deti zaujme množstvom svetelných a zvukových efektov. S robotom si deti užijú kopec zábavy, naučia sa rozoznávať časti tela, základné farby a nakoniec si spolu zatancujú. Robot TIC s veselou tváričkou patrí medzi moderné hračky, ktorú si dnešné deti okamžite zamilujú.

Domček Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby

Domcek neo jura blog

Keď nestačí detská izba, prichádza na scénu celý dom! Konkrétne domček Neo Jura Lodge DeLuxe od Smoby. Vlastný detský domček poskytne najmenším dostatok súkromia na rôzne hry a vďaka štedrému priestoru sa hra nemusí obmedzovať iba na jedno dieťa. Domček v krásnych farbách deťom poskytuje množstvo nových podnetov. V domčeku sa naučia niečo o príprave jedla, stolovaní, upratovaní, ale tiež o starostlivosti o záhradu, ktorá je súčasťou domčeka, aj o kŕmení vtáčikov. Realisticky pôsobiaci domček s nadstavbovým riešením je jednoduchou skvelou voľbou pre všetky detičky.

Nenechajte si ujsť obrovský mackovský výpredaj, v ktorom na vás čakajú hračky pre všetky deti so zľavami až do výšky 80%. Bohatú ponuku kvalitných a krásnych hračiek, ktorú ste si u nás mohli po dvojnásobnom predĺžení vychutnať od 25.12.2019 až do 31.1.2020, znova predlžujeme, a to až do odvolania.

Nakupujte výhodnejšie