Novoročný výpredaj štartuje už dnes!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
6 min
27. dec'21

Nový rok, nové začiatky a aj novoročné výpredaje. Ale načo odkladať na zajtra niečo, čo môžeme urobiť až dnes? Opýtali sme sa našich troch Mackov, čo by povedali na novoročný výpredaj ešte pred začiatkom Nového roka a oni veľmi nadšene súhlasili! Pripravte sa, novoročný výpredaj v eshope mackoviahračky.sk štartuje od-teee-raz!

Oli, Mila a Bruno, naši traja usilovní Mackovia, sa po roku opäť pustili do veľkého upratovania skladu, urobili dôkladnú inventúru a nakráčali do našej kancelárie so širokými úsmevmi a dlhým zoznamom. Spokojní sami so sebou a s výsledkom upratovania nám navrhli začať s obrovským novoročným výpredajom už dnes a my sme ich návrh nemohli odmietnuť! Načo čakať ešte niekoľko dní, keď zľavy si môžete začať užívať už teraz? Pozrite sa na to, čo všetko sme si pre vás v rámci novoročného výpredaja pripravili. Všetky zľavy nájdete na jednom mieste priamo tu.

Starý rok, nové zľavy

Neodkladaj na zajtra to, čo môžeš urobiť ešte dnes, povedali sme si spolu s našimi Mackami, a preto vám prinášame neodolateľné novoročné zľavy ešte v roku 2021! Nenechajte si ujsť novoročný výpredaj plný krásnych hračiek, spoločenských hier aj školských potrieb a splňte deťom sen o dvojnásobných Vianociach, ktoré sa nikdy nekončia. Vstúpte do kráľovstva hračiek, v ktorom sa s novoročnými zľavami a krásnymi hračkami roztrhlo obrovské vrece.

Extra zľavy na školské potreby

Deti si síce užívajú prázdniny, ale do školy musia v januári nastúpiť pripravené. So zľavou 10% na všetky školské potreby si nástup do školy po prázdninách užijú aj rodičia. Originálne a nadčasové školské aktovky značiek Jeune Premier a Jack Piers sú inšpirované klasickými koženými taškami a vaše deti budú vďaka nim v škole udávať módne trendy. So špeciálnymi novoročnými zľavami už od dnes ušetríte aj na nádherných peračníkoch či luxusných boxoch na desiatu. Deťom nesmú chýbať ani udržateľné fľaše na vodu zo 100% nehrdzavejúcej ocele a so zľavou 10% kúpite aj vrecká na prezúvky a boxy na zošity.

Školské tašky Jack Piers

Spoločenské hry so zľavou 10%

Spoločenské hry spájajú rodinu, ktorá počas sviatkov trávi spolu oveľa viac času. Využite tento čas na zábavu, ale aj poučenie a zahrajte si v kruhu rodiny zábavné spoločenské hry. 10-percentná zľava na všetky spoločenské hry poteší celú rodinu. V širokej ponuke spoločenských hier si na svoje prídu deti od 2 rokov, ale aj rodičia a dokonca starí rodičia. Spoločenské hry preveria pamäť a postarajú sa o všestranný rozvoj vašich detí.

Oblečenie pre bábiky Corolle s extra zľavou 15%

Nežné, voňavé a originálne bábiky Corolle pochádzajúce z romantického francúzskeho mestečka Langeais musia držať krok s módou. Potešte deti štýlovým oblečením pre bábiky Corolle a premeňte každú hru s bábikou na módnu prehliadku. Oblečenie na voľný čas, romantické šaty, teplé bundy, pohodlné topánky a iné oblečenie nesmie bábike Corolle v šatníku chýbať. Každý módny kúsok spĺňa najnovšie módne trendy a starostlivosť o bábiku bude vďaka krásnemu oblečeniu ešte zábavnejšia. V novoročnom výpredaji získate trendy oblečenie pre bábiky Corolle s extra zľavou 15%.

Novoročný výpredaj s Corolle

Stavebnice so zľavou pre malých staviteľov

Ceny stavebného materiálu rastú, ceny stavebníc pre malých staviteľov klesajú! Stavebnice BIG, stavebnice pre najmenších a stavebnice Abrick od Écoiffier vám v rámci novoročného výpredaja pomôžu ušetriť 5% z ceny. Deti si počas skladania stavebníc precvičia pinzetový úchop, zdokonalia si jemnú motoriku, logické myslenie a tiež dajú priestor svojej kreativite a fantázii. S našimi stavebnicami sa deti prenesú na farmu, postavia si rodinný dom, hasičskú aj policajnú stanicu a chýbať im nebudú ani obľúbené rozprávkové postavičky. Využite novoročnú 5% zľavu na vybrané stavebnice už dnes.

Najobľúbenejšie sety za novoročné ceny

Obľúbené sety, ktoré v sebe kombinujú viacero hračiek, patria medzi najpredávanejšie hračky a u nás ich odteraz nakúpite ešte výhodnejšie. Využite akciovú ponuku viacerých hračiek v jednom sete a potešte deti hneď niekoľkonásobne. Na vaše deti čakajú sety s kuchynkami a domčekmi, ale aj inými hračkami, ktoré rozžiaria všetky detské tváre a vám zároveň dovolia ušetriť. Ponuku setov so špeciálnymi novoročnými cenami môžete preskúmať na tomto odkaze.

Vodné dráhy BIG a AquaPlay so skvelou zľavou

Vodné dráhy BIG a AquaPlay patria medzi najobľúbenejšie a najzaujímavejšie hračky v našej ponuke, ktoré si získajú deti aj rodičov. Deti sa s nimi nielen výborne zabavia, ale zároveň získajú mnohé nové poznatky. Pri hre s týmito originálnymi vodnými systémami sa deti naučia, ako tečie voda alebo ako sa dvíha a klesá vodná hladina v skutočných priehradách. Vysvetliť fyzikálne princípy vody bude vďaka vodným dráham AquaPlay a BIG naozaj hračka. Vodné dráhy AquaPlay u nás teraz kúpite s 50% zľavou (v prípade setov so zľavou 10%) a dráhy BIG s extra zľavou 15%.

Novoročný výpredaj AquaPlay

Obľúbené hračky Mondo a Dohány

Cenovo dostupné hračky od európskych výrobcov rodičov vždy potešia. Taliansky výrobca Mondo a maďarský výrobca Dohány prinášajú vašim deťom už niekoľko desaťročí krásne hračky za bezkonkurenčné ceny. Hračky do exteriéru aj interiéru, detské domčeky, kolobežky, odrážadlá, šmykľavky, hračky k vode a do piesku či športové hry od týchto výrobcov v našom eshope teraz v rámci novoročného výpredaja získate s extra zľavou 10%. Neváhajte a potešte deti novými hračkami za ešte výhodnejšie ceny.

Hračky pre Vás

Neviete sa rozhodnúť, ktorá hračka poteší vaše deti krátko po Vianociach? Stavte na naše tipy a preskúmajte hračky v špeciálnej novoročnej kategórii Hračky pre Vás. Starostlivo sme pre vás vybrali obľúbené hračky, ktoré si počas celého trvania akcie môžete zakúpiť s extra zľavou až do výšky 10%. Tešiť sa môžete na trojkolky, trenažéry, detské obchodíky, stavebnice, kuchynské spotrebiče k detským kuchynkám a mnohé iné hračky. Pestrú ponuku hračiek pre vás nájdete tu.

Nezmeškajte novoročný výpredaj a fantastické extra zľavy až do výšky 50%. Nestihli ste deťom kúpiť pred Vianocami všetko, po čom túžili? Urobte si s nimi druhé Vianoce a potešte nielen deti, ale aj svoje peňaženky. Veľký novoročný výpredaj s Mackami štartuje už dnes!

Novoročný výpredaj štartuje tu