Teplo a bezpečie: to prináša deťom nová značka Red Castle

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
26. dec'17

Návrhári značky Red Castle myslia na všetko. Na prvom mieste je pre nich nielen bezpečnosť a pohodlie bábätka, ale aj komfort rodičov. Kvalitné francúzske zavinovačky, fusaky, šatky na nosenie či prebaľovacie tašky sú navrhované s najlepšími expertmi v oblastni starostlivosti o deti.

Dizajnéri v Red Castle stavajú svoje produkty na troch základných pilieroch - inovácie, odborné znalosti a bezpečnosť. Pri tvorení každého nového produktu myslia na potreby tých najmenších a ich rodičov. Ich cieľom je vždy priniesť produkty najvyššej kvality, ktoré budú ako nové aj po rokoch. Všetky produkty sú vyrábané s maximálnym ohľadom na potreby najmenších. Kvalitné textílie sú príjemné na dotyk, ale zároveň poskytujú bábätkám voľnosť pohybu aj teplo, ako aj ochranu pred dažďom či chladom.

Red Castle fusak

Inovácie

Každý rodič chce, aby bolo jeho dieťatko zdravé a spokojné. S tým súvisí aj priaznivý vývoj, ku ktorému deti potrebujú stále nové a nové podnety. Potrebujú objavovať, skúmať, pýtať sa. Produkty značky Red Castle nie sú len pekné, ale zároveň pomáhajú deťom zdravo rásť. Dizajnéri sa stále posúvajú dopredu, skúmajú najnovšie trendy a svoje produkty konzultujú s lekármi a odborníkmi. Výsledkom toho je napríklad aj hniezdo na spanie Cocoonababy®, ktoré bolo pôvodne navrhnuté pre predčasne narodené deti. Dnes ho používajú mnohí rodičia, ktorým záleží na zdravom spánku detí.

Dojčenský vankúš Red Castle

Odborné znalosti

Dlhoročné skúsenosti v oblasti starostlivosti o bábätká umožňujú tvorcom v Red Castle vytvárať tie najlepšie produkty. Dizajnéri v spoločnosti pravidelne komunikujú s odborníkmi, ktorí im pomáhajú vytvárať stále lepšie a lepšie pomôcky starostlivosti o deti. Rodičia sa vďaka tomu môžu spoľahnúť na to, že o ich deti bude dokonale postarané. Všetko, čo vyjde z dielne Red Castle, je maximálne pohodlné, čomu sa tešia nielen detičky, ale aj ich rodičia.

Dojčenské potreby Red Castle

Bezpečnosť

Najvyššie bezpečnostné normy nemá značka Red Castle iba na papieri, ich produkty naozaj spĺňajú všetky prísne kritériá. Pri výbere najlepších materiálov tvorcovia nikdy nerobia kompromisy a vyberajú stále to najlepšie. Látky použité na oblečení a doplnkoch neobsahujú žiadne ťažké kovy, azofarbivá ani ftaláty a pravidelne podliehajú prísnym kontrolám, ktoré sa vykonávajú v nezávislých certifikovaných laboratóriách. V prípade Red Castle nie je bezpečnosť iba prázdne slovo, ale niečo, čo si dizajnéri a tvorcovia veľmi vážia. Bezpečnosť detí je spolu s inováciami a odbornosťou na prvom mieste.

V širokej ponuke kvalitných produktov Red Castle nájdete fusaky do kočíkov aj na cestovanie, dojčenské spacie vaky, zavinovačky pre novorodencov, hrejivé dojčenské kombinézy, ale aj ďalšie praktické dojčenské potreby, ako sú dojčenské vankúše, dojčenské osušky, hniezda na spanie, prebaľovacie tašky ku kočíku či nosiče pre deti. Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek produkt z dielne Red Castle, nebudete sklamaní.

Nakupujte produkty Red Castle