Nová značka Beaba: keď sa spojí kvalita a dizajn

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
12. dec'17

Najvyššia kvalita a moderný dizajn - taká je nová francúzska značka Beaba, ktorú si zamilovali rodičia nielen vo Francúzsku, ale aj v celej Európe. Inovatívne produkty uľahčujú rodičom starostlivosť o bábätká už od roku 1989. A teraz nájdete tieto kreatívne pomôcky aj v našom eshope.

História značky Beaba sa začala písať vo Francúzsku v roku 1989. V tom čase vznikol prvý parný varič Babycook, vďaka ktorému detičky jedli kvalitné domáce kaše najrôznejšieho druhu. Jednou z mnohých predností dizajnérov značky Beaba je kreativita, aj preto sú ich produkty súčasťou toľkých domácností s malými deťmi.

Ohrievač fliaš Beaba

Myslia na všetko

Všetky produkty francúzskej značky Beaba by sa dali charakterizovať mnohými slovami. Sú jedinečné, inovatívne, ergonomické, dizajnové, kvalitné, praktické, jednoduché na použitie… Značka Beaba už takmer 30 rokov myslí na potreby najmenších detí a ich rodičov. Hľadáte spoľahlivý varič, detskú stoličku, zvlhčovač vzduchu do detskej izbičky či nočník? Dizajnéri a výrobcovia v Beaba myslia na všetko a prinášajú vám produkty komplexnej starostlivosti o bábätko, ktoré budete využívať každý deň.

Detská vanička Beaba

Revolučný parný varič

Času strávenému s deťmi sa nevyrovná nič. Aj na to mysleli výrobcovia v Beaba pri navrhovaní ikonického parného variča, ktorý predstavuje vlajkovú loď značky. Tento kompaktný kuchynský robot v priebehu pár minút pripraví chutné kaše pre detičky, či už sa rozhodnete pre zeleninu alebo ovocie. Vďaka príprave na pare jedlo nestráca vitamíny a starostliví rodičia si budú istí tým, čo ich deti papajú.

Jednoduché a hlavne rýchle používanie variča a mixéra v jednom šetrí čas, ktorý môžete venovať deťom. Príprava jedla pomocou tohto robota vám nezaberie viac ako 15 minút a najlepšie na tom je, že pri variči nemusíte stáť ako pri sporáku, pretože sa sám vypne.

Parný varič Beaba

Pre deti aj rodičov

Dizajnéri Beaba myslia predovšetkým na to, aby boli ich nové výrobky praktické a jednoduché na použitie. Tým spĺňajú požiadavky rodičov, no nezabúdajú ani na potreby tých najmenších drobčekov. Ergonomicky tvarovaný prvý príbor sadne do detských rúčiek ako uliaty a rovnako je to aj s taniermi, hrnčekmi či fľašami na mlieko. So značkou Beaba vytvoríte pre deti bezpečný domov, v ktorom sa budú cítiť pohodlne. S tým vám pomôžu aj detské elektronické opatrovateľky, lampičky k postieľke alebo ergonomicky tvarované ležadlá.

Detské kreslo Beaba

Vysoká kvalita produktov Beaba je doplnená o krásne ilustrácie, ktoré podporujú detskú fantáziu. Jedinečný francúzsky dizajn výrobkov Beaba sa hodí do každej modernej domácnosti, v ktorej bude ladiť s ostatnými spotrebičmi. V širokej ponuke tejto značky nájdete všetko, čo budete pri starostlivosti o dieťatko potrebovať, či už pôjde o kúpanie, kŕmenie, prebaľovanie alebo spánok.

Nakupujte produkty Beaba