Najobľúbenejšie hračky na Vianoce pre všetky deti

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
02. nov'21

Vianoce sú sviatky pokoja, mieru a rodinnej pohody. Nezaobídu sa však ani bez darčekov, a to najmä v rodinách s deťmi. Na chvíle radosti v nadšených detských očkách sa určite tešia všetci rodičia. Postarajte sa o to, aby boli aj tieto Vianoce štedré. Naše tipy na nádherné hračky pod stromček vám v tom pomôžu.

Zorientovať sa v mori hračiek a vybrať tú pravú kuchynku, bábiku, detskú dielňu, domček či inú hračku je pre rodičov niekedy naozaj náročné. Naši vianoční pomocníci - traja usilovní Mackovia, to veľmi dobre vedia. Preto si pre vás aj tento rok nachystali zoznam tých najkrajších hračiek pod stromček, s ktorými sa určite trafíte do čierneho.

Veselé Vianoce v znamení obľúbených hračiek

Už sa všetko ligoce, čoskoro sú tu Vianoce! Nefalšovaná vianočná atmosféra už onedlho zavíta do našich domovov. Ani sa nenazdáme a deti si budú pod vianočným stromčekom rozbaľovať vysnívané darčeky. O tie sa však musia po dohode s Ježiškom postarať rodičia, ktorí sa pri nakupovaní vianočných darčekov neraz zapotia.

My v internetovom hračkárstve Mackoviahračky.sk veľmi dobre vieme, že výber dokonalého darčeka pre deti nie je vôbec jednoduchý. Práve preto sme spolu s našimi Mackami spísali zoznam top darčekov, ktoré si pod stromčekom túžia nájsť všetky deti.

Kuchynka so zvukmi Cherry Kitchen Green Smoby

Jedným z najkrajších darčekov, aké si môžu deti pod stromčekom nájsť, je nepochybne detská kuchynka. Tá z dielne známej a obľúbenej francúzskej značky Smoby má moderný vzhľad, no dizajn nie je ani zďaleka všetko, čo ponúka. Kuchynka Cherry Kitchen je vybavená nevyhnutným spotrebičmi, ukrýva sa v nej až 25 doplnkov a pri varení vydáva zvuky, ktoré deti poznajú zo skutočnej kuchyne. Ak hľadáte darček pre malých nadšencov varenia, toto je tá správna voľba.

Vianočné darčeky kuchynka

Reštaurácia s elektronickou kuchynkou Chef Corner Restaurant Smoby

Chcete deti potešiť naozaj jedinečným darčekom, ktorý v sebe spája hneď niekoľko hračiek? Reštaurácia s elektronickou kuchynkou Chef Corner Restaurant predstavuje dokonalé spojenie detskej kuchynky a reštaurácie a umožňuje vďaka tomu hru viacerých detí. Na malých kuchárov, čašníkov, ale aj zákazníkov čaká až 70 doplnkov, ale aj množstvo funkcií. Z vodovodného kohútika naozaj tečie voda, elektronická pokladňa disponuje funkčnou kalkulačkou a zvuky vydáva aj rúra na pečenie. Obrovskou výhodou reštaurácie je navyše to, že sa dá výškovo nastaviť, takže ju dokážete hravo prispôsobiť výške vašich detí.

Vianočné darčeky reštaurácia

Odrážadlo Bobby Car Next Turquoise BIG

Fascinuje vaše deti všetko, čo má štyri kolesá a volant? Odrážadlo Bobby Car Next má dokonca aj elektronický klaksón a svetlá s LED reflektormi, ktoré deťom posvietia na cestu. Odrážadlo určené pre deti od 12 mesiacov má originálny dizajn a deti zaujme aj úložný priestor, ktorý je ako stvorený na prevážanie obľúbených hračiek. Ergonomické sedadlo podporujúce správny vývoj bedrových kĺbov deťom poskytne čo najväčší komfort a výhodou je aj odnímateľná textilná podložka, ktorú môžete v prípade potreby umyť.

Trenažér elektronický Vesmír Space Driver Smoby

Sú vaše deti pripravené na nefalšované vesmírne dobrodružstvo? Elektronický trenažér Vesmír Space Driver od Smoby pomôže malým astronautom objavovať tajomný vesmír, ktorý nás obklopuje. So simulátorom vesmírnej lode deti zažijú naozajstné vesmírne dobrodružstvo a nekonečný vesmír bude s týmto darčekom o niečo dosiahnuteľnejší. Deti sa môžu tešiť na elektronický volant, ktorý je vybavený animovanou vesmírnou mapou. Trenažér má 2 rýchlosti a až 15 zvukových efektov, vďaka čomu hra s ním pripomína let v skutočnej vesmírnej lodi.

Vianočné darčeky trenažér

Bábika Lucille Interactive Mon Grand Poupon Corolle

Voňavá bábika pod stromčekom jednoducho nesmie chýbať. Výnimočná bábika z dielne francúzskej značky Corolle sa volá Lucille, má nádherné modré žmurkajúce očká a vďaka interaktívnym funkciám dokáže reagovať na starostlivosť vášho dieťatka. Bábika s jemnou vanilkovou vôňou vydáva až 20 zvukov a má 8 interaktívnych funkcií. Bľaboce, smeje sa i plače, kýcha a rozpráva, vie si odgrgnúť, vydáva zvuk bozku a prisaje sa k fľaši alebo cumlíku. To však nie je všetko - bábika k vášmu dieťatku pricestuje so 4 doplnkami, s ktorými bude hra s ňou naozaj nezabudnuteľná.

Vianočné darčeky bábika

Kočík trojkombinácia Cybex Landau 3in1 Priam Corolle

Všetky deti vedia, že k bábike neodmysliteľne patrí aj krásny kočík. Veď ako inak by mohli malí rodičia chodiť s bábikou na prechádzky? Nádherný kočík v trojkombinácii Cybex Landau 3in1 Priam od Corolle vyzerá na prvý pohľad ako skutočný kočík pre bábätko. To, že je vernou kópiou reálneho kočíka podčiarkujú aj predné kolieska, ktoré sa otáčajú a dovoľujú deťom lepšie s kočiarikom manipulovať. Kočík je ako stvorený na prechádzky s bábikou a umožňuje deťom vybrať si z troch možností poskladania: športový kočík, hlboký kočík alebo vanička, ktorá je vhodná aj na prenos bábiky. Kočiarik v sivej unisex farbe je jednoducho doplnok, bez ktorého sa bábika nezaobíde.

Vianočné darčeky kočík

Vybrať krásny vianočný darček dá zabrať aj rodičom, ktorí svoje deti poznajú najlepšie. S našim zoznamom však máte vianočné nákupy v malíčku. Vybavte nákup vianočných darčekov v predstihu, z pohodlia domova a vychutnávajte si vianočnú atmosféru naplno v kruhu rodiny.