NAJ detské domčeky pre všetky deti

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
13. máj'22

Dovoľte deťom objaviť úplne nový svet bez toho, aby opustili vlastnú záhradu! To najväčšie dobrodružstvo blížiaceho sa leta zažijú v detskom domčeku. Tam sa stanú pánmi svojho kráľovstva a hlavou domácnosti, budú sa cítiť dôležito a zodpovedne. Ale ktorý domček je ten pravý práve pre vaše dieťa? Spoznajte s nami tie NAJ detské domčeky, do ktorých sa môžu vaše deti okamžite nasťahovať.

Každé dieťa túži po detskom domčeku, kde bude mať dostatok súkromia na hru, oddych aj návštevy kamarátov. Na trhu existuje obrovské množstvo detských domčekov s rôznymi nápaditými prvkami, spotrebičmi a doplnkami, preto sa niet čo čudovať, keď sa rodičia v bohatej ponuke niekedy strácajú. My vám hľadanie dokonalého detského domčeka uľahčíme! Našli sme pre vás tie NAJ domčeky pre všetky deti.

Domček Corolle Playhouse

Domček Corolle Playhouse od obľúbeného a overeného výrobcu Smoby nadchne najmä dievčatá, ale s radosťou sa v ňom zahrajú aj chlapci. Jemná bielo-ružová fasáda s kvetinkami, nadčasová sivá krytina, okná so žalúziami a polovičné dvere so vzorom kvetov si okamžite získajú srdce nového majiteľa či majiteľky. Vo vnútri domček ponúka dostatok priestoru na hru viacerých detí, ktorým nič nebude brániť v tom, aby si do domčeka nasťahovali aj svoju novučičkú voňavú bábiku Corolle.

Domček Corolle Playhouse Smoby

Domček Priateľov priestranný Neo Friends House

Má váš drobec veľa kamarátov, ktorí nesmú chýbať pri žiadnej hre? Priestranný domček Priateľov Neo Friends House vás očarí bohatým priestorom na hranie, a to nielen v interiéri, ale aj exteriéri. Súčasťou domčeka je piknikový stolík a predzáhradka, vďaka čomu sa budú deti v domčeku cítiť ako skutoční dospeláci. Dômyselnej konštrukcii domčeka nechýba množstvo okien, cez ktoré dovnútra prúdi čerstvý vzduch a slnečné lúče a nechýbajú ani dvere s poštovým otvorom. Domček Neo Friends House od Smoby môžete navyše vďaka jedinečnému konfigurátoru prispôsobiť na mieru vašim deťom.

Domček Neo Friends House Smoby

Domček so záhradnou reštauráciou Chef House

A čo tak spojiť bývanie s reštauráciou? Domček Chef House od Smoby sa od prvého momentu stane obľúbeným miestom na hranie. Jeho súčasťou je reštaurácia s kuchynkou a pokladňou, takže deťom nebude nič brániť v hre na majiteľov reštaurácie, kuchárov, čašníkov, pokladníkov a hostí. Inovatívny koncept domčeka Chef House s množstvom doplnkov a úžasných detailov umožní deťom naplno realizovať svoje kreatívne nápady.

Domček so záhradnou reštauráciou

Domček Neo Jura Lodge

Kvalitný a originálny domček Neo Jura Lodge predstavuje moderný a dokonca rozšíriteľný koncept detského domčeka, ktorý raz-dva prispôsobíte detským snom. Priestranný interiér a nápaditý dizajn dopĺňajú 2 polovičné dvere, 2 okná s otvárateľnými okenicami a kŕmidlo pre vtáčiky. Zdá sa vám to málo? Základný model domčeka môžete rozšíriť až o 12 doplnkov, ktoré sa postarajú o ešte väčšiu zábavu. Pristavíte k domčeku kuchynku, piknikový stôl či predzáhradku? Alebo vaše deti poteší skôr sada spoločenských hier, sprchová hlavica na letné osvieženie a slnečník? S naším konfigurátorom domčeka Neo Jura Lodge to nebude žiadny problém.

Domček Neo Jura Lodge Smoby

Domček s kuchynkou Nature

Domček s kuchynkou Nature patrí už dlhé roky medzi najobľúbenejšie detské domčeky a nepochybne poteší aj vaše deti. Je vybavený tromi oknami, polovičnými dverami, no jeho dominantou je vonkajšia kuchynka so 17 doplnkami, kde budú deti tráviť väčšinu času. Malí kuchári a kuchárky si vďaka sporáku s otočnými gombíkmi prídu na svoje a hostí budú lahodným jedlom rozmaznávať. Potom ich už stačí iba pozvať dovnútra a užívať si priestranný interiér domčeka.