Najkrajšie plyšové hračky pre bábätká

4 min
06. okt'16

Narodilo sa vašim známym bábätko a rozmýšľate nad jedinečným darčekom? Kvalitu vhodnú pre vaše najvzácnejšie poklady, ktorá je spojená s originalitou a mäkučkým povrchom nájdete v plyšových hračkách Kaloo. Vybrali sme pre vás tie najmilšie nadčasové plyšové hračky, ktoré sú vďaka vysokej kvalite vhodné pre deti od narodenia.

Plyšové hračky pre bábätká

Určite viete, že malým deťom nemôžete dať do postieľky len tak hocičo. Deti veľmi rady spinkajú či oddychujú so svojou obľúbenou hračkou, rady si ju privinú, ovoňajú, často aj ochutnajú. Hmat majú v útlom veku vyvinutý lepšie ako zrak a sluch, preto objavujú nielen rukami, ale aj ústami. Je dobré dvakrát sa zamyslieť nad hračkami, s ktorými budú tráviť čas v postieľke či v kočiariku.

Najdôležitejšou vlastnosťou hračiek pre bábätká je zdravotná bezpečnosť a tiež by nemali obsahovať drobné časti, ktoré by dieťatko mohlo prehltnúť. Tieto a mnoho ďalších pozitívnych vlastností nájdete u francúzskej spoločnosti Kaloo, ktorá vyrába toľko milých plyšových hračiek, že si nebudete vedieť vybrať. My sme pre vás urobili menší výber plyšákov s rôznym dizajnom a s rôznymi vlastnosťami, aby sme vám to aspoň trochu uľahčili.

Klasika - plyšový medvedík

Medvedík Kaloo Rouge

Medvedík Kaloo Rouge vyniká medzi tisíckami plyšových mackov svojou hebkosťou a mäkučkým povrchom, ktorý je jemný k detským rúčkam. Šedo-krémová farba, roztomilá tvárička a milý úsmev učaria každému bábätku, ktoré je na tomto svete nové a potrebuje okrem svojej mamičky a otecka aj malého kamaráta. Plyšový macko Kaloo má veľkosť 38 cm. Kolekcia Kaloo Rouge v sebe zahŕňa nadčasové plyšové zvieratká, ktoré sa veľmi rýchlo stanú najobľúbenejšími kamarátmi vášho bábätka.

Klasické plyšové hračky

Plyšový zajačik - netradičná bábika

Zajačik bábika Kaloo Petite

Plyšový zajačik Petite Rose - Musical Doll je ďalšia originálna plyšová hračka, ktorá je iná ako ostatné. Okrem toho, že má tvar ako klasická bábika a najmenšie deti si ju ľahšie uchopia do svojej rúčky, v sebe ukrýva ešte jednu zaujímavú vlastnosť. Po stlačení hrá pekné melódie, ktoré deti nielen upokoja, ale pomôžu im aj s rozvojom citlivého sluchu. Kolekcia Kaloo Petite Rose vám ponúka plyšové hračky v nežných ružových odtieňoch, oré sa hodia hlavne pre malé dievčatká.

Plyšové hračky pre dievčatká

Naťahovací plyšový medvedík nad postieľku

Naťahovací medvedík Bliss

Ďalší plyšový medvedík a predsa je iný. Plyšový macko Kaloo Bliss-Zig je pestrofarebná veselá hračka, ktorú môžete dieťatku zavesiť nad postieľku, do kočiarika či na autosedačku. Vždy ho zabaví, poteší úsmevom a zaujme veselými melódiami. Medvedík pre bábätko sa dá natiahnuť do dĺžky 25-40 cm. Plyšáky Bliss od francúzskej spoločnosti Kaloo sú plné farieb a veselosti, ktoré upútajú zrak každého bábätka.

Pestrofarebné plyšové hračky

Plyšák v novom denimovom šate

Plyšová myška Blue Denim

Plyšová myška Blue Denim má prívlastok na maznanie, čo ju dokonale vystihuje. Aj myška Kaloo sa dá vďaka mäkkému telu jednoducho chytiť a privinúť počas hry alebo spánku. Má tvar štvorca s uzlíkmi na koncoch a peknú darčekovú krabičku. Štýlový dizajn myšky vystihuje kolekciu Blue Denim ktorá je typická modrými odtieňmi, riflovým materiálom a nezvyčajným oblečením plyšových hračiek.

Plyšové hračky v riflovine

Bábkové divadlo s plyšovou hračkou

Plyšový lev maňuška Kaloo

Plyšový lev Kaloo Nopnop King Lion vám pomôže zabaviť vašich najmenších. Je to plyšová bábka - maňuška, ktorú si navlečiete na ruku a môžete svojim drobcom zahrať divadlo. Bábkové divadlo stimuluje detské zmysly, zabaví neposedné deti a možno aj rodičov. Plyšový lev pre bábätko má veľkosť 25 cm a žiarivú žltú farbu s pestrou hrivou.

Plyšové maňušky