Štedrí Mackovia opäť rozdávajú darčeky!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
6 min
31. mar'23

Ach, tie darčeky. Všetci ich radi dostávame a aj dávame, obzvlášť deťom. Darčeky dokážu rozžiariť detské tváre a naplniť ich nekonečnou radosťou. Naši traja Mackovia to veľmi dobre vedia, veď v hračkárstve pracujú už veľmi dlho. Preto sa rozhodli opäť rozdávať hodnotné darčeky, ktoré deťom vykúzlia úsmev na tvári a spolu s novými hračkami prinesú dvojnásobnú radosť. Pozrite sa spolu s nami na to, aké jarné darčeky si pre vás Oli, Mila a Bruno pripravili.

Deti rastú, zo dňa na deň sú šikovnejšie, múdrejšie a tomu treba prispôsobiť aj ich hračky, ktoré deťom pomáhajú v rozvoji. Práve preto treba hračky z času na čas vymeniť za novšie, možno trochu náročnejšie, čo nie je vždy lacná záležitosť. Preto sme sa opäť rozhodli pribaliť vám k jednotlivým kategóriám hračiek tematické darčeky, ktoré ešte viac umocnia zážitok z hry. Nazrite do našej bohatej ponuky, nájdite si medzi hračkami tie, ktoré sú označené týmto symbolom

Darček k objednávke

a získajte jeden hodnotný darček pre svoje deti. Ku každej objednávke vám pribalíme jeden darček podľa vášho výberu. Ten poteší vaše ratolesti hneď dvojnásobne - hračkou a darčekom k nej. Upozorňujeme, že jednotlivé darčeky, zľavové kódy a akcie prebiehajúce na eshope súčasne nie je možné kombinovať.

Viac hračiek, viac radosti

Čím viac hračiek, tým viac radosti - o tom niet pochýb. Darčeku k nákupu sa však potešia nielen deti, ale aj rodičia, ktorí týmto spôsobom ušetria, ale zároveň doprajú deťom omnoho viac zábavy. Hra s hračkami, ktoré sa funkčne dopĺňajú, podporuje správny vývin detí a rozvoj ich motorických i zmyslových schopností a zručností. Už vás viac nebudeme napínať a predstavíme vám tie NAJ darčeky.

Záhradné náradie či kosačka ako darček k domčekom

Detské domčeky počas jari zaplnia mnohé záhrady, terasy či balkóny a budú deťom slúžiť ako útočisko, miesto na oddych, ale v prvom rade kreatívny priestor na hru. O plnohodnotne strávené chvíle na čerstvom vzduchu sa postará aj krásny darček k detským domčekom - záhradné náradie Garden & Seasons od obľúbeného francúzskeho výrobcu Écoiffier. Vďaka vozíku s náradím sa deti budú môcť spolu s rodičmi postarať o záhradku, bylinkové záhony a voňavé kvietky. Naučia sa, ako narábať s hrabličkami či motykou a všetko náradie budú mať vždy uložené v praktickom vozíku. K tematickým domčekom si môžete ako darček zvoliť parádnu kosačku, ktorá navyše vydáva mechanický zvuk ako skutočná kosačka!

Záhradné náradie ako darček

Pieskovisko ako darček k šmykľavkám

Viete, čo ide ruka v ruke so šmykľavkami? No predsa pieskovisko! Jedno také vám pribalíme k objednávke šmykľavky ako darček. Každý deň strávený zábavou na šmykľavke bude vďaka darčeku v podobe pieskoviska Smoby nezabudnuteľný a jedinečný. Priamo z parádnej šmykľavky sa deti môžu skĺznuť do pieskoviska v tvare mušle a vychutnať si hru na čerstvom vzduchu naozaj naplno. Výhodou pieskoviska, ktoré vám pribalíme ako darček, je jeho malá, kompaktná veľkosť, takže pieskovisko môžete deťom rozložiť aj na balkóne.

Pieskovisko ako darček

Športový set ako darček k preliezačkám

Na preliezačkách sa deti poriadne vybláznia, zapotia a unavia. Všetky aktívne deti, ktoré milujú pohyb, sa okrem novučičkej preliezačky určite potešia aj darčeku navyše v podobe športového setu od Écoiffier. Ten ešte viac posilní športového ducha detí a zoznámi ich s novými, nepoznanými športovými hrami. Deti sa vďaka kolektívnym športom naučia zdravo vyhrávať, ale aj prehrávať, zlepšia si kondíciu a posilnia svalstvo. Fyzická aktivita má pozitívny vplyv aj na psychické zdravie, a to už v detskom veku. Preliezačkou a darčekom k nej v podobe športového setu teda určite nešliapnete vedľa.

Športový set ako darčekRiady ako darček ku grilom a barom

Začiatok jari je v mnohých rodinách spojený so začiatkom grilovacej sezóny, ktorá bude tento rok zážitkom aj pre deti. Stačí, keď ich potešíte detským grilom alebo barom z našej ponuky a my vám ako poďakovanie a darček pribalíme doplnky do detskej kuchynky z novej kolekcie Vert Azur od Écoiffier. Vďaka týmto potravinám a riadikom bude hra v detskej kuchynke omnoho zábavnejšia a deti sa budú môcť o svojich hostí postarať na skutočne vysokej úrovni. Detské grily na záhradu v našom eshope deti stopercentne potešia a počas hry s nimi sa budú cítiť dôležito a zodpovedne.

Riady ako darček

Plachetnica ako darček k vodným dráham

Vodné dráhy patria už niekoľko sezón medzi naše aj vaše najobľúbenejšie hračky a obľube sa tešia najmä v prichádzajúcom teplejšom a slnečnom počasí. Každý správny námorník však vie, že súčasťou vodnej dráhy sú aj plachetnice. A práve jednu plachetnicu dostanete ako darček k nákupu fantastickej vodnej dráhy AquaPlay alebo BIG. Vydajte sa spolu s deťmi na nezabudnuteľnú plavbu po fantastických priehradách, objavujte spolu fyzikálne zákony a pozorujte, ako fungujú vodné mlyny. S plachetnicou AquaPlay so žabiakom alebo kačičkou to bude o to väčšia zábava.

Plachetnica ako darček

Záhradné náradie, športové sety, plachetnice či pieskoviská sú iba zlomkom darčekov, ktoré môžete kúpou hračky na našom eshope získať. V bohatej ponuke na vaše deti čaká viac ako 20 darčekovktorými vás naši Mackovia odmenia za nákup. Vyberať si môžete z kvalitných hračiek, ktoré budú vaše deti tešiť v každom ročnom období, a to počas celého detstva.

Hľadajte na našom eshope hračky so špeciálnym označením + DARČEK a pri vytváraní objednávky v 1. kroku si nezabudnite vybrať svoj darček. Pripomíname, že akcia sa vzťahuje iba na vybrané produkty, nie na celú kategóriu a k jednej objednávke je možné zvoliť si iba jeden darček. Nakuknite do mackovského zoznamu darčekov a pustite sa do nakupovania už dnes. Nech je jar veselá a plná skvelej zábavy!

Rozdávame darčeky!