Ako k nám prišli Mackovia

  Kategórie: Mackovia príbehy,
3 min
15. feb'17

Oli, Bruno a Mila. Tak sa volajú traja Mackovia, ktorí nám pomáhajú vyberať tie najlepšie hračky pre detičky. Otestujú naozaj všetko. Aj škatule! Tie má najradšej Bruno, ktorý si v nich ľúbi počas dňa pospať. Oli zas lieta hore-dole na trojkolke, korčuliach či kolobežke. No a najmenším členom našej mackovskej rodiny je malá Mila. Narodila sa presne o dve minúty po Brunovi a je o 3 minúty staršia od Oliho. Z trojice mackov je najmúdrejšia a úplne najradšej sa učí nové veci. Vďaka našim hračkám sa už naučila anglicky. No ani táto malá slečna neodolá hračkám s Elsou a Annou. Verte mi, mamičku medvedicu už z toho poriadne bolí hlava.

Mackovia rozprávka

Z domčeku v lese sa však neozýva len pieseň “Von to dám,” ale aj veľa smiechu a kriku. Naši Mackovia sú jednoducho súrodenci. Vedia sa pekne zahrať, ľúbia sa, no dokážu sa aj poriadne poškriepiť. Mama medvedica už načítala toľko kníh o výchove. Zvládnuť jedno dieťa je poriadna fuška, ale predstavte si, že by ste mali naraz trojičky! Ale o tom potom. 

Ako sme sa však zoznámili s našimi Mackami? Jedného krásneho dňa nám prišiel do hračkárstva tento list. 

Milé hračkárstvo! 

Volám sa Oli, som macko. Mám sestričku Milu a bračeka Bruna. Všetci traja bývame v lese. Radi sa hráme. Ja som dobrodruh a keď budem veľký, precestujem celý svet. Maminka vraví, že na cestu sa musím najskôr pripraviť, naučiť sa cudzí jazyk a dorásť ešte aspoň 1 meter. Skúšal som jesť viac ako Bruno, ale nepodrástol som. Iba bruško sa zaguľatilo. 

Vraj na cestu potrebujem aj nejaké peniažky. Na letenku alebo lístok na vlak. Niečo už mám nasporené. Babka mi vždy dá nejaké peniažky k narodeninám a meninám. Niekedy len tak, ale psssst. Maminka by sa nahnevala. Takto si na cestu ale nikdy nenasporím. Preto by som chcel pre vás pracovať. Najlepšie mi ide hranie sa. Mila a Bruno sa vedia hrať tiež. Bruno si chce jedného dňa kúpiť úle so včielkami. Mila chce byť prezidentkou, lekárkou alebo astronautkou. Musí preto čítať veľa knižiek a učiť sa.

Chceme pre vás pracovať. Sľubujeme, že sa budeme hrať od rána do večera.

Veľmi sa tešíme na vašu odpoveď.

Oli, Mila a Bruno

No odolali by ste takýmto Mackom? Ihneď sme ich navštívili a týchto malých nezbedníkov sme si jednoducho zamilovali. Každý deň zažívajú kopec dobrodružstiev. No a my si ich nenecháme pre seba! Dúfame, že ich veselé historky vás pobavia tak, ako aj nás.