K nákupu nad 80 € získate krásny darček!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
5 min
01. nov'16

Máte radi prekvapenia? My ich milujeme, a preto sme pre vás pripravili špeciálnu predvianočnú akciu. Pri každom nákupe v minimálnej hodnote od 80 € od nás získate “mačku vo vreci!” Jednu z fantastických hračiek, ktoré nájdete v tomto článku, alebo vám pribalíme iné milé prekvapenie, ktoré poteší hlavne vaše ratolesti.

Za váš nákup - mačka vo vreci

Nakúpte Vianočné darčeky v našom internetovom hračkárstve. Za vašu prejavenú dôveru sa vám vždy štedro odvďačíme, pretože na Vianoce posielame darčeky aj my vám. K nákupu v minimálnej hodnote od 80  získate od nás "mačku vo vreci," jednu z hračiek v tomto blogu. Akcia platí do 10.1.

Nakúpiť vianočné darčeky

Plyšový medveď Vianočná guľa

Plyšová hračka pre dieťa

Tento krásny plyšový medvedík s našuchoreným bruškom je vhodný aj pre najmenšie bábätká. Ľahko sa uchopuje a je mimoriadne mäkkučký. Macko je dodávaný v priesvitnej guli so šnúrkou, môžete ho zavesiť na vianočný stromček alebo k drobčekovi do kočíka.

Drevené puzzle a skladačky

Drevené skladačky Janod

Drevené skladačky od francúzskeho výrobcu Janod vynikajú kvalitným prevedením a fantastickým dizajnom. Aj najmenšie detičky od jedného roku sa zahrajú s krásnymi skladačkami. Drevo je prírodný a príjemný materiál, dlho vydrží a je tiež bezpečný. 

Drevená kľúčenka pre deti Raketa

Kľúčenka Janod

Dostali už vaše deti vlastné kľúče? S parádnou drevenou kľúčenkou sa im v aktovke nájdu ľahšie. Kľúčenka Janod je vyrobená z kvalitného dreva, určite čo to vydrží. Zväzok nudných kľúčov bude zasa o kúsok veselší.

Detský vankúš Piráti z Karibiku

Vankúšik Piráti z Karibiku

Tak na tomto vankúšiku sa budú vášmu drobcovi snívať dobrodružné sny jedna radosť. Vankúšik je na dotyk mimoriadne príjemný. Dobre poslúži pri zaspávaní, ako dekorácia detskej izby alebo na dlhé cesty autom. Jeden z nich môžete získať ako Mačku vo vreci.

Detský vankúš Toy Story

“Do nekonečna a ešte ďalej!” Dobrodružstvá s obľúbeným hrdinom Príbehu hračiek, Toy Story, môžu začať. Buzz Lightyear zoberie vášho drobčeka na cestu do vesmíru. A možno ešte ďalej.

Detské vankúše Toy Story

Woody ho, na druhej strane, prevedie dobdrodružstvami Divokého Západu. Plyšové vankúšiky sú jemné na dotyk a výborne sa hodia do každej detskej izby. 

Vankúšik Wall-E

Vankúšik Wall-e

Roztomilý robot Wall-E môže zdobiť detskú izbu aj vášho dieťaťa. V našej “Mačke vo vreci” môžete získať krásny vankúšik s motívom obľúbenej rozprávky v zelenej, sivej a oranžovej farbe.

Detské autíčko Vroom Planet

Autíčka Smoby

Veselé autíčka Vroom Planet od Smoby sú vyrobené z kvalitného plastu a sú vhodné pre detičky už od 12 mesiacov. Dostať od nás môžete požiarne autíčko, miešačku, záchranku, odťahové auto, pracovné auto či nákladiak. Potešil by sa aj váš drobček z týchto farebných autíčok?

Parádne plastové lopty

Rozprávkové lopty Mondo

S čarovnými loptami do sveta rozprávok. Aj vaše slniečko možno prekvapíme parádnou loptou s motívom obľúbených rozprávok. Na čom "fičí" vaša domácnosť? Máša a medveď, princezné z Frozen, Hľadá sa Dory alebo na inej rozprávke?

Drevené dekoračné písmenká

Drevené písmenka Janod

Milučká žirafa vaše deti naučí písmenká raz dva. Chceli by ste aj vy písmenko z mena svojho dieťatka? Možno sa aj na vás usmeje šťastie a získate ho v našej vianočnej "Mačke vo vreci."

Drevené hračky

Drevené hračky Janod

Krásne drevené hračky od Janod si možno nájdu cestú aj ku vám domov. V našej mačke vo vreci sme pripravili poriadny výber týchto kvalitných a farebných hračiek. Deti sa s nimi zabavia a potrénujú si aj svoju jemnú motoriku.

Super puzzle pre vianočné večery

Drevené puzzle Educa

Máte radi puzzle? Hlavičky si nad nimi nepotrápia len deti, ale aj my dospelí. Naše puzzle španielskej značky Educa sú mimoriadne kvalitné a prichádzajú v mnohých prevedeniach. Ak ešte nemáte plány na studené zimné večery, porozmýšľajte nad rodinnými puzzle párty.

Farebné odrážadlo pre malých pretekárov

Big odrazadlo

Odrážadlo rozhodne perfektný nápad na darček pod stromček. U nás môžete toto od nemeckého výrobcu BIG získať zadarmo. Nechajte sa prekvapiť, možno na ňom už čoskoro bude jazdiť vaša ratolesť.

Starostlivosť o bábiku

Baby nurse smoby

Máte aj vy doma dievčakto, ktoré sa rado hrá na maminku? Tak potom zbystrite pozornosť. Tieto krásne hračky z kolekcie Baby Nurse od Smoby potešia každú malú slečnu, ktorá nedá na svoju bábiku dopustiť. 

Skladacie autíčko pre deti

Auticka big

Toto šikovné autíčko si deti môžu samé poskladať, má totiž oddeliteľné diely, ktoré do seba zapadajú ako lego. Môžu tak kombinovať, skladať a vytvárať svoje perfektné autíčko. Takto si budujú svoje logické myslenie, zlepšujú motoriku a priestorové videnie.

Nakúpiť vianočné darčeky

*Darček k nákupu nie je možné reklamovať ani vymeniť. Obsah darčeka sa môže meniť podľa aktuálnych skladových zásob. Darček k nákupu je nutné v prípade reklamácie alebo odstúpenia od zmluvy vrátiť spolu so zakúpeným tovarom.