Čas na vodné dráhy je tu: ku každej dráhe AquaPlay rozdávame figúrky!

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
13. apr'18

Keď konečne vykukne slniečko, ktoré nemá zubaté lúče a aj tráva je teplejšia, znamená to iba jedno - prišiel čas na postavenie vlastnej vodnej dráhy AquaPlay! Jedinečný švédsky dizajn tejto značky v spojení s prvotriednou kvalitou nemôže znamenať nič iné ako dlhé hodiny objavovania a hry. A teraz budú vďaka nášmu darčeku tieto hry ešte dokonalejšie.

Značka AquaPlay je v našej rodine hračiek už nejaký ten mesiac a za ten čas si tu našla stabilné miesto. Už viac ako 40 rokov ju poznajú deti z takmer celého sveta, ktoré počas každej hry s týmito fantastickými stavebnicami objavujú tajomstvá vody, jej silu, tlak a rôzne iné vlastnosti. Aj vďaka vašej dôvere a vernosti sme si pre vás pripravili malý darček - plachetnice s postavičkami ku každej vodnej dráhe objednanej od 14.4. do 17.5. Až teraz sa začne skutočná zábava!

Fantastický vodný svet

S vodnými dráhami AquaPlay sa vaše deti prenesú do fantastického vodného sveta, z ktorého ich k obedu zavoláte len veľmi ťažko. Pripravte sa na to, že vodný živel zaujme nielen deti, ale aj rodičov. Tí budú spolu s deťmi skúmať silu vody a jej tlak a konečne prídu na to, ako funguje vodná priehrada a čo všetko je potrebné na to, aby sa hladina vody zdvihla či klesla. Vodné dráhy AquaPlay prinášajú deťom neuveriteľné možnosti hier, ktoré ich nikdy neomrzia. Každá hra s lodnou dráhou je iná a jedinečná, a to aj vďaka mnohým doplnkom a roztomilým figúrkam.

Vodné delá, plachetnice a kapitán

Čo by to bola za priehrada bez usilovných pracovníkov a lodí? V balení dráh AquaPlay nesmú chýbať rôzne doplnky, ktoré hru premenia na nikdy nekončiacu zábavu. Súčasťou fantastických dráh sú rozkošné figúrky hrošice Wilmy, medveďa Bo, žabiaka Nilsa a kačičky Lotty. Táto štvorica sa okamžite stane nerozlučnou súčasťou hry a bude deťom pomáhať pri každom jednom kroku.

Drahy aquaplay sety

Vezmú vašich malých kapitánov na výpravu po vodnej priehrade a naučia ich, ako funguje napríklad vypúšťanie vody alebo na čo slúži trajekt. Stačí vodnou pumpou napustiť vodu, zatočiť kľukou a sledovať, ako rýchly vodný prúd potláča loďky. Tie sa plynule kĺžu po vodnej hladine a do nižších kanálov sa dostávajú šmykľavkami. Chýbať nesmú vodné delá, žeriavy pre loďky, plachetnice a, samozrejme, vodná pumpa, ktorá je ústrednou pomôckou každej hry.

Jedna dráha, veľa možností

Každá vodná dráha AquaPlay sa dá poskladať rôznymi spôsobmi, všetko je ponechané na fantázii a kreativite detí. Vodné dráhy AquaPlay sa dajú vďaka náhradným dielom rozšíriť, takže každá hra môže byť iná a ešte zábavnejšia. Spájanie jednotlivých dielikov je jednoduché a deti si vďaka tomu rozvíjajú nielen fantáziu, ale zároveň si precvičujú jemnú motoriku. Rozšírená vodná dráha AquaPlay plná kanálov, mostov, jaskýň a zastávok pre loďky predstavuje dokonalú zábavu pre jedno, ale aj pre viaceré deti, ktoré objavujú tajomstvá vody spolu. Čím viac vodných dráh si deti spoja, tým viac zábavy ich čaká.

Jedinečné sety AquaPlay

Ponuka vodných dráh AquaPlay sa u nás rozšírila a jedinečné sety, ktoré v balení ukrývajú dokonale skombinované hračky. V každom sete detičky nájdu jednu veľkú vodnú dráhu AquaPlay a rôzne doplnky - plachetnice, loďky, vodné pumpy a figúrky, bez ktorých by vodná dráha nemohla vôbec fungovať.

Nové kombinácie setov potešia všetkých malých kapitánov a kapitánky, ktoré milujú vodu a už sa nemôžu dočkať prvej plavby po novej vodnej dráhe. A najlepšie na tom je, že každá vodná dráha príde k deťom v kufríku, takže ju môžu kedykoľvek zbaliť a vziať k starým rodičom na prázdniny!

Keď sa spojí švédsky dizajn a prvotriedna nemecká kvalita, vznikajú najlepšie hračky pre deti po celom svete. Výnimkou nie je ani značka AquaPlay, ktorá neustále teší detičky milujúce vodu a všetky hry s tým spojené. Nezabúdajte, že ak si od 14. apríla do 17. mája objednáte akúkoľvek dráhu AquaPlay, pribalíme vám dve plachetnice so žabiakom a kačičkou ako darček! Tak už máte vybratú svoju vodnú dráhu?