Hurááá von! Rozdávame trblietavé lietajúce taniere k nákupu

  Kategórie: Akcie a zľavy,
3 min
01. jún'17

Deň detí je len raz za rok, ale z darčekov sa môžu vaši najmenší tešiť celých 365 dní! Nakúpte teraz v našom internetovom hračkárstve parádne hračky v minimálnej hodnote 40 € a k nákupu vám pribalíme lietajúci tanier s trblietkami zdarma. Využite našu skvelú ponuku a nezabúdajte, že dopravu budete mať zadarmo! Doprajte vašim deťom Deň detí, aký si zaslúžia.

Zábava s lietajúcim tanierom pretrváva celé generácie a neminie ani vaše detičky. Krásny lietajúci tanier Écoiffier v štyroch farbách je posiaty trblietkami, takže sa na slnku ligoce a deti ho bez problémov uvidia. A práve taký trblietavý lietajúci tanier Écoiffier dostanete zadarmo ku každej objednávke nad 40 €, ktorú vytvoríte v čase od 1.6. do 1.8.

Lietajúci tanier

Chcete pre svoje deti lietajúci tanier Écoiffier úplne zdarma? Pri nákupe nad 40 € získate zdarma nielen lietajúci tanier, ale aj dopravu! Stačí, ak v čase od 1.júna do 1. augusta nakúpite u nás akékoľvek hračky a my vám k objednávke automaticky pribalíme krásny trblietavý lietajúci tanier. Ten si bez problémov zbalíte do akejkoľvek tašky a môžete sa s deťmi vydať na piknik v parku alebo na pláž.

Lietajúci tanier Écoiffier

Vytvorte detské kráľovstvo na záhrade

Hračky na záhradu dokážu vytvoriť hotové kráľovstvo pre vaše ratolesti. Stačí vybrať tie správne záhradné domčeky, šmykľavky, bazéniky či pieskoviská a zábava sa môže začať! Inšpirujte sa tipmi na hračky z našej ponuky, ktoré premenia šantenie na záhrade na skvelé dobrodružstvo.

Detský domček Priateľov Smoby s predzáhradkou

Unikátny detský domček Smoby je poschodový záhradný domček s predzáhradkou. Je krásne farebný, čo podporuje u detí fantáziu, hravosť a prebúdza v deťoch predstavivosť a scénky z rozprávok. Domčeky pre deti Smoby patria k najkvalitnejším na trhu, vďaka svojej vysokej odolnosti a kvalite. Pôžitok z hry v domčeku je jedinečný vďaka dôslednému ergonomickému riešeniu a deti majú vo vnútri veľa miesta na hranie. Hra v detskom domčeku u detí rozvíja komunikačné schopnosti a pomocou hier napodobňujú dospelých.

Domček pre deti s predzáhradkou Smoby

Detská šmykľavka Toboggan XL Smoby s vodou

Detská šmykľavka Smoby Toboggan XL patrí medzi najkvalitnejšie produkty spomedzi detských šmykľaviek na trhu. Plocha na šmýkanie tejto šmykľavky je až 2,3 metra, takže vaši nezbedníci sa môžu pripraviť na intenzívny a jedinečný zážitok z každého zošmyknutia. Šmykľavka Toboggan XL sa dá veľmi jednoducho napojiť na vodu, čo sa dá využiť hlavne v letných mesiacoch, kedy sa vaše deti môžu zošmyknúť rovno do bazéna.

Šmykľavka pre deti Toboggan XL Smoby

Vodná dráha Aquaplay 'n Go

Vodná dráha AquaPlay’ n Go je najväčší vodný systém na hranie AquaPlay a obsahuje tie najlepšie súčasti na hranie. Vďaka tejto lodnej dráhe sa deti učia o pohybe vody, fyzikálnych princípoch jej pohybu, majú svoju vlastnú priehradu a vodný kanál. Fantastický vodný systém imituje skutočné vodné priehrady, a preto je systém AuaPlay perfektná didaktická hra.

Detské pieskovisko Motýľ Smoby s vodotryskom

Detské pieskovisko Motýľ perfektne zapadne do vašej záhrady či na dvor. Skladá sa z dvoch častí, pričom jedno pieskovisko môže slúžiť na vodu ako bazénik a druhé ako pieskovisko na piesok. Pieskovisko sa dá tiež napojiť na hadicu s vodou, vďaka čomu sa premení na osviežujúcu fontánku.

Detské pieskovisko Motýľ Smoby

Hračky na záhradu

Hračky na záhradu prinášajú malým nezbedníkom kopec aktivít, pri ktorých sa určite nebudú nudiť. Potešte svoje deti krásnymi hračkami, ktoré počas prichádzajúceho leta využijú. A nezabúdajte, že v čase od 1.6. do 1.8 ku každej objednávke nad 40 € pribaľujeme lietajúci tanier Écoiffier ako darček.