S Mackami sa leto nekončí: Nakúpte teraz hračky ešte výhodnejšie

  Kategórie: Akcie a zľavy,
5 min
08. sep'21

Maj sa, leto. Zbohom, leto, uvidíme sa o rok. Takto sa v septembri s letom lúčili Mila a Bruno a už sa chystali zo skríň vyťahovať jesennú výzdobu. Nebol by to však Oli, náš najnezbednejší Macko, keby z ničoho nič nezvýskol: “Počkajte predsa, leto nemusí skončiť, skúsme si ho predĺžiť!”

A keďže vieme, že s Olim nemá zmysel hádať sa, dali sme mu za pravdu, zo skladu sme opäť vytiahli milované letné hračky a poprosili sme Mackov, aby im znížili ceny. Ste pripravení na nekonečné leto s hračkami, ktoré teraz nakúpite ešte výhodnejšie? Pretože s nami leto nekončí!

Ceny sa roztápajú

V lete sa nám roztápala zmrzlina, teraz sa budú topiť ceny! Nečakajte ďalší rok a potešte svoje deti novými hračkami do exteriéru už teraz. Čaká nás predsa nádherná jeseň, ktorá praje zábave v prírode, či už je to na záhrade, v parku alebo na ihrisku. Pre nás a našich Mackov leto ešte nekončí a všetci traja sa zhodli na tom, že teraz je ten najlepší čas na nákup hračiek za výnimočné ceny.

Vydajte sa s nami a našimi troma Mackami na vzrušujúcu jazdu, na ktorej vás budú čakať krásne hračky pre vaše deti za výhodné ceny. Ponuku hračiek budeme pravidelne meniť, takže vy sa už teraz môžete tešiť na vždy nové, extra zľavy, s ktorými bude nezabudnuteľné nielen leto, ale rovno celý rok.

Obľúbené hračky ešte výhodnejšie

Letné prázdniny sa síce skončili, ale to neznamená, že sa skončila aj zábava. Slnečná a teplá jeseň, ktorá je nepochybne najpestrejším obdobím roka, ponúka deťom rovnako veľa možností na hru ako leto. Práve preto sme sa rozhodli znížiť ceny obľúbených hračiek, ktoré budú vašim deťom robiť spoločnosť aj počas nasledujúcich týždňov. Výber hračiek budeme pravidelne obmieňať, pričom aktuálnu ponuku hračiek nájdete tu. Tentokrát pre vás Mackovia vybrali nasledujúce úžasné hračky. Ste pripravení na nekonečné leto?

Šmykľavka s vodotryskom Funny Toboggan Smoby

Smoby smyklavka letna akcia

Zábavu na šmykľavke objaví každá generácia detí a inak tomu určite nie je ani v prípade tých vašich. Šmykľavka s vodotryskom Funny Toboggan patrí medzi najmodernejšie a najkvalitnejšie šmykľavky a deti poteší plochou na šmýkanie dlhou až 2 metre. Zábavnú, ale aj bezpečnú jazdu na šmykľavke umocní rebrík s protišmykovou ochranou, masívne zelené držadlá a ergonomická šmýkacia plocha. V letných mesiacoch sa dá šmykľavka pripojiť na hadicu, čím sa razom premení na tobogán, ale dlhé hodiny smiechu a zábavy deťom prinesie počas celého roka.

Domček pre záhradníka Garden House Smoby

Smoby domcek letna akcia

Po vlastnom domčeku túžia nielen dospeláci, ale aj deti, ktoré snívajú o špeciálnom mieste na hranie. Prvotriedny domček pre záhradníka Garden House deťom ponúka oveľa viac, ako iba priestor na hru. Súčasťou domčeka je totiž moderná 21-dielna sada záhradných doplnkov, s ktorými sa dieťa zahrá na skutočného záhradníka, vypestuje si svoje vlastné kvety a bylinky. Nechýbajú kvetináče, záhradná mriežka, vtáčie kŕmidlo, záhradné náradie, ale aj listovací sprievodca s obrázkami, ktorý obsahuje dôležité tipy a triky pre výsadbu.

Obojstranná hojdačka Blue Dog Smoby

Smoby hojdacka letna akcia

Obľúbenú zábavu deti zažijú aj na hojdačke Blue Dog od Smoby. Pestrá modrá hojdačka v tvare psíkov je obojstranná a ponúka až 3 miesta na sedenie - dve miesta na psíkoch a jedno miesto v strede hojdačky. Sedenie na hojdačke je ergonomické a podporuje správny vývin detských kĺbov a opornej sústavy. Konštrukcia hojdačky je stabilná a odolná a spolu s pevnými držadlami deťom zaručí maximálnu bezpečnosť.

Stan Indoor&Outdoor Teepee Evolutive Smoby

Smoby teepee letna akcia

Stane Teepee Evolutive od Smoby vaše deti okamžite prenesie do fantastického sveta Divokého západu a Indiánov. Jedinečný stan má robustné dvojité steny a je vyrobený z odolného plastu, no vyzerá ako na nerozoznanie od tradičných indiánskych teepee stanov. Rodičia určite ocenia možnosť prispôsobiť stan výške detí, takže celková výška stanu je 159-184 cm. Nechýbajú ani dokonale prepracované detaily a textilný záves, ktorý deťom dožičí viac súkromia a počas horúcich dní vytvorí príjemný vánok. Dizajnové otvory sa zase postarajú o pôsobivý efekt slnečných lúčov.

Trojkolesová kolobežka Corolle Smoby

Smoby trojkolka letna akcia

Čo vznikne, keď sa spoja dve obľúbené francúzske značky Corolle a Smoby? No predsa nádherná trojkolesová kolobežka s očarujúcim dizajnom, ktorá vaše deti prevezie nielen letom, ale aj inými ročnými obdobiami. Celokovový rám a stabilný trojkolesový systém je doplnený o jemný, rozkošný kvetinový vzor a nechýba ani nápaditý košík pre bábiku Corolle. Riadidlá kolobežky sa dajú nastaviť podľa výšky vášho dieťatka, vďaka čomu bude kolobežka rásť spolu s ním.

Užívajte si s nami leto po celý rok a nezabudnite, že naši Mackovia vám budú pravidelne prinášať extra zľavy na letné hračky. U nás nakúpite výhodne počas celého roka, vďaka čomu môžete deti neustále prekvapovať novými hračkami.