Letné dni dopravy zadarmo sú tu!

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
4 min
18. aug'18

August sa pomaličky chýli ku koncu, no pre nás leto ešte nekončí! Vychutnajte si s nami posledné letné dni naplno a zapojte sa do letných dní dopravy zadarmo. Počas niekoľkých dní vás v auguste čaká dodanie novučičkých hračiek kuriérom priamo k vám domov. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

To, že doručovanie krásnych hračiek kuriérom je ekologické, už vďaka našim pravidelným zeleným pondelkom viete. Preto sme sa rozhodli našich verných zákazníkov potešiť o niečo viac a zapojili sme sa do letných dní dopravy zadarmo! Nenechajte si túto jedinečnú príležitosť ujsť a zapojte sa aj vy! Stačí, ak v čase od 19. do 23. augusta objednáte kvalitné hračky v minimálnej hodnote 15 € a dopravu máte úplne zadarmo!

Záver leta s novými hračkami

Školský rok už síce potichučky klope na dvere, no ešte pár prázdninových dní ostáva! Potešte deti novými hračkami, vďaka ktorými si posledné dni prázdnin užijú naplno. Nové hračky budú zároveň originálnou motiváciou, vďaka ktorej bude nástup do školy či do škôlky radostnejší. Inšpirujte sa našimi skvelými tipmi na tie najlepšie hračky od renomovaných výrobcov.

Zelená trojkolka Baby Balade Blue Smoby

Zelena trojkola baby balade

Trojkolku Baby Balade Blue od francúzskeho výrobcu Smoby si deti užijú nielen počas prázdnin - spoločnosť im bude robiť aj počas jesene. Táto kvalitná trojkolka v pestrej zelenej farbe má robustnú konštrukciu a celokovový rám, vďaka čomu je stabilná a maximálne bezpečná. Mnohé časti trojkolky sú nastaviteľné presne podľa potrieb vášho dieťatka, čo mu prinesie komfort kedykoľvek a kdekoľvek. O ten sa postará tiež ergonomické sedadlo, bezpečnostný pás a špeciálne EVA kolieska. Touto trojkolkou dieťatku zaručíte nielen zábavu, ale aj pohyb na čerstvom vzduchu.

Preliezačka s pieskoviskom Adventure Car Smoby

Preliezacka adventure car

Dobrodružstvá posledných letných dní si deti zapamätajú najlepšie! Preliezačka Adventure Car od Smoby predstavuje perfektnú kombináciu rôznych záhradných hier. Toto autíčko v zelenej, bielej a červenej farbe je raz preliezačkou, potom šmykľavkou a inokedy pieskoviskom. Len ťažko by ste hľadali podobnú multifunkčnú preliezačku, a navyše v takomto veselom prevedení. Šmykľavka autíčka sa dá dokonca napojiť na vodu, čím deťom vytvoríte tobogán, ktorý budú milovať. Pieskovisko sa zase ukrýva pod kapotou autíčka a kedykoľvek sa môže stať úložným priestorom na všetky záhradné hračky.

Domček Priateľov s kuchynkou a zvončekom Smoby

Viete, ako potešiť deti a ich priateľov? Predsa domčekom Priateľov od Smoby! Veľký priestranný domček v krásnych letných farbách má plne zariadenú kuchynku s piknikovým stolom a lavičkami a nechýba ani elektronický zvonček, ktorým sa ohlasujú návštevy. Samozrejmosťou je UV filter, vďaka ktorému domček odoláva vplyvom počasia a detičky sa v ňom môžu hrať nielen počas slnečného dňa, ale aj počas toho upršaného. Domček zdobia nenápadne, ale roztomilé reliéfy v podobe vtáčikov, mačičky a kvetiniek a jeho súčasťou je tiež naozajstný kvetináč, ktorý už len čaká na prvé kvety a sadeničky.

Vodná dráha AquaPlay Amphie World

Draha aquaplay amphie world

Zábava s vodou sa s augustom skončiť nemusí! Postará sa o to výnimočná vodná dráha AquaPlay Amphie World, ktorej súčasťou je aj priehrada, vodná pumpa a mosty. Vodná dráha Amphie World predstavuje jeden z najväčších vodných systémov AquaPlay a prináša tak hru viacerým deťom naraz. Deti sa vďaka nej naučia všetko o tom, ako funguje vodná priehrada, pozorujú pohyb vody a lodiek a objavujú tajomstvá vody. O zábavu sa tiež postarajú roztomilé figúrky medvedíka Bo, hrošice Wilma, kačičky Lotta a žabiaka Nils. Táto originálna vodná dráha od AquaPlay deti zabaví na celé hodiny a bez toho, aby o tom vedeli, sa zároveň niečo nové naučia.

Domček na pilieroch Pilings House Smoby

Domcek pilings house

Každé dieťa potrebuje svoje vlastné kráľovstvo, v ktorom sa môže nerušene hrať a aspoň na chvíľu sa stratí z dohľadu rodičov. Domček Pilings House od Smoby je na to ako stvorený! Stojí na stabilných a pevných pilieroch, takže poskytuje priestor na hru aj pod samotných domčekom. K záhradnému domčeku je zároveň pripojená dlhá šmykľavka a nechýbajú ani funkčné okenice a dvierka. Vďaka UV filtru sa nemusíte báť o zdravie svojich detí, ktoré sa môžu v domčeku hrať aj počas slnečného dňa.

Pomôžte deťom zakončiť leto s radosťou a pripravte ich na školský rok novými hračkami. Nezabudnite, že ak u nás od 19. do 23. augusta vytvoríte objednávku v minimálnej hodnote 15 €, dopravu neplatíte!