Kuchynka Smoby na mieru: zariaďte si ju iba u nás!

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
31. okt'19

Výnimočné deti si zaslúžia výnimočné hračky! A čo je viac jedinečné a originálne ako hračky na mieru? Zahrajte sa na chvíľu spolu s deťmi na interiérových dizajnérov a zariaďte vašim malým kuchárom kuchynku snov! Bude jej súčasťou aj ručný mixér či kávovar? Alebo dávajú vaše deti prednosť radšej pomocníkom na upratovanie? S naším konfigurátorom bude detská kuchynka Smoby vyzerať presne podľa vašich predstáv!

Každému rodičovi sa už určite pri kupovaní hračiek stalo, že počas výberu natrafil na povestné slovíčko “ale”. Tento domček je perfektný, ale… niečo mu chýba. Táto bábika je krásna, ale… mohla by mať radšej hnedé očká. My sme sa rozhodli dať týmto problémom raz a navždy zbohom a po úspechu domčeka na mieru sme pre vás vytvorili jedinečný konfigurátor, s ktorým navrhnete detskú kuchynku Smoby presne podľa potrieb vášho dieťatka. Od ideálnej kuchynky zariadenej na mieru vás delí iba pár klikov. Tak poďme na to!

Kuchynka konfigurator blog text

Dokonalá kuchynka na dosah

Vedeli ste, že dokonalá kuchynka existuje? Pochádza od francúzskej značky Smoby a kúpite ju jedine u nás! Kuchynky Tefal Evolutive v červenom a sivom farebnom prevedení majú jedinečnú schopnosť prispôsobiť sa výške vášho dieťatka. Rastúce kuchynky Smoby predĺžia hru s kuchynkou o niekoľko rokov, a to vďaka podstavcom s výškou 8 cm. Tie môžete kedykoľvek nasadiť a v prípade potreby zase jednoducho demontovať. Výnimočnosť kuchyniek Tefal Evolutive však spočíva aj v nádhernom dizajnovom prevedení, kombinácii farieb a prvotriednych materiáloch, ktoré vašim deťom prinesú bezpečnú hru plnú nových zážitkov.

Mysleli ste si, že originálne kuchynky Smoby s viac ako 40 doplnkami už nemôžu byť lepšie? My sme dokonalosť týchto troch kuchyniek Tefal Evolutive Smoby posunuli na vyššiu úroveň! Iba u nás môžete odteraz deťom zariadiť kuchynku snov, ktorú nenájdete široko-ďaleko. Zoznámte sa s naším intuitívnym konfigurátorom kuchyniek Smoby, ktorý sa postará o to, aby v kuchynke vašich detí nechýbalo naozaj nič.

Ako na to?

Zariadiť kuchynku Smoby podľa vlastných predstáv je veľmi jednoduché a navyše zábavné. Najdôležitejší je prvý krok - výber samotnej kuchynky so základnými doplnkami. Zvoliť si môžete z troch možností a je len a len na vás, ktorému “základu” dáte prednosť. Učarovala vám moderná sivá kuchynka alebo dáte prednosť radšej výraznej červenej farbe? Chcete si uľahčiť rozhodovanie a začať plánovať s kuchynkou, ktorá už má v základnom vybavení mikrovlnku? S naším konfigurátorom to nie je žiadny problém. Vyberte z troch kuchyniek Tefal Evolutiv Smoby jednu, ktorá vaše deti poteší najviac a hor sa do zariaďovania!

Rodičia veľmi dobre vedia, že plne zariadená kuchyňa šetrí čas, energiu a v mnohých prípadoch aj nervy. Pri varení i pečení je vždy dobré mať po ruke šikovných kuchynských pomocníkov, ktorí vám uľahčia prácu a príprava jedál pôjde vďaka nim od ruky. Samozrejmosťou každej modernej kuchyne je sporák, rúra na pečenie a drez, no to ani zďaleka nestačí. Čo by povedali vaši malí kuchári napríklad na hriankovač či mixér? Určite sa im zíde aj rýchlovarná kanvica a nepohrdnú ani espresso kávovarom. No a keďže všetci vieme, že po varení zvykne vyzerať kuchyňa ako po výbuchu, po ruke treba mať aj vysávač.

Hru v kuchynke Smoby môže vašim deťom spríjemniť až 12 doplnkov, s ktorými bude hra na nezaplatenie. Počas zariaďovania kuchynky v našom konfigurátore stačí zvoliť vami vybraný produkt, ktorý sa hneď zobrazí nielen v zozname zvoleného príslušenstva, ale aj v obrázkovom zariadení kuchynky. Vďaka tomuto jedinečnému konfigurátoru môžete kuchynku vašich detí zariadiť pohodlne na jednom mieste. A poteší vás určite aj skutočnosť, že môžete ušetriť desiatky eur!

Zariaďovanie kuchyne nebolo nikdy zábavnejšie! Potešte svoje deti jedinečnou kuchynkou zariadenou na mieru. Už vás od toho delí iba pár kliknutí. Kliknutím na jeden z odkazov, ktoré vidíte nižšie, si zvolíte si jednu z troch kuchyniek so základným vybavením. A potom prichádza na rad samotné zariaďovanie!

Kuchynka Tefal Evolutive Grand Chef

Kuchynka Tefal Evolutive

Kuchynka Tefal Evolutive Gourment