Školský rok sa končí! Odmeňte deti za celoročné úsilie

  Kategórie: Tipy na hračky,
4 min
11. jún'17

Jún patrí u detí medzi najobľúbenejšie mesiace v roku. Končí sa škola a s ňou aj všetky starosti a začína sa leto plné prázdninových dobrodružstiev. Oslávte spolu s vašimi úspešnými deťmi koniec školského roka a za vysvedčenie ich s láskou odmeňte.

Odmena za vysvedčenie

Mnohé deti prichádzajú domov s nadšením a tešia sa, že dosiahli skvelé výsledky, ktorými potešia rodičov. Sú však aj deti, ktoré sa počas celého roka snažili zo všetkých síl, ale ich známky nepatria medzi najlepšie. Treba si však uvedomiť, že každé dieťa je jedinečné a každé vyniká v niečom inom. Ak sa váš školák trápi s matematikou, netrestajte ho za to. Pomôžte mu pri riešení úloh a podporujte ho v predmetoch, ktoré ho bavia. Základom úspechu u malých detí je každodenná motivácia a pochvala.

Školský rok sa končí

Oslava ako sa patrí

Koniec školského roka patrí medzi vytúžené chvíle všetkých detí, preto ho treba poriadne osláviť. Prichystajte vašim drobcom oslavu, vďaka ktorej si dva mesiace bez školských povinností a ranného vstávania užijú ešte viac. Pochváľte svojho školáka za dosiahnuté úspechy a vystrojte mu oslavu v kruhu rodiny. Vezmite svoje deti na kúpalisko alebo im kúpte hračku, po ktorej už dlho túžia. V lete využijú najmä vybavenie k vode od výmyslu sveta alebo kvalitné detské vozidlá. Vďaka takýmto hračkám nepresedia celé dni za počítačom, ale leto si budú aktívne užívať.

Spoločenská hra pre deti

Detská spoločenská hra Master Mime Janod je zábavná hra, vďaka ktorej sa vaše deti zdokonalia v angličtine a rozšíria si slovnú zásobu cudzích slov. Táto spoločenská hra pre deti je ako stvorená na hranie počas dlhých letných dní a deti si ju bez problémov zbalia aj k babke na prázdniny. Hra pre deti je zameraná na rozvoj pamäti, ale pomáha rozvíjať aj kreatívne myslenie a podporuje tímového ducha. Má jednoduché pravidlá a zahrajú sa s ňou deti už od 6 rokov.

Spoločenská hra pre det Master Mime Janod

Odrážadlo štvorkolka a doplnky pre malých pretekárov

Kvalitný set hračiek BIG je ten správny darček pre všetkých školákov. Detská štvorkolka Quad BIG v čiernej farbe je v jednom sete doplnená o parádny elektronický štartér a led svetlá. Keďže bezpečnosť je prvoradá, súčasťou setu sú aj ochrané návleky na topánočky. Logom výrobcu BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť. A presne také je aj detské odrážadlo v tvare motorky a doplnky k nemu.

Set detská štvorkolka Quad BIG a doplnky

Set pre malých záhradníkov a zmrzlinárov

Školským rokom sa učenie nekončí. Detský záhradnícky stolík Smoby a zmrzlinársky vozík Écoiffier v jednom sete sú krásne hračky, vďaka ktorým sa vaše deti naučia mnoho nových vecí aj počas prázdnin. Pri hre s detským stolíkom sa detičky budú starať o vlastnú záhradku a zistia, na čo slúžia jednotlivé nástroje. Zmrzlinársky vozík je zasa stvorený pre deti, ktoré milujú hry na profesie a chcú stále vyskúšať niečo nové. Detský set stôl Záhradník a zmrzlinársky vozík

Pracovné stroje pre malých stavbárov

Majú vaši chlapci radi veľké stroje a dokážu ich pozorovať celé hodiny? Podarujte im vlastné nákladné autá BIG, ktoré sú ako stvorené na mnoho letných hier. Detské nákladné auto a detský bager Power BIG sú perfektné hračky, ktoré pomáhajú rozvíjať detskú fantáziu. Deti si vďaka takýmto hračkám budujú informácie o svete a učia sa vážiť si každé jedno zamestnanie. Žlté autíčka z vysoko kvalitného plastu prinesú vašim deťom dlhé hodiny zábavy.

Bager a nákladné auto Power BIG

Detský nafukovací bazén Hľadá sa Nemo

Čo by to bolo za leto bez vystrájania v bazéne? Trojkomorový detský bazén Smoby má motív legendárnej rozprávky Hľadá sa Nemo, ktorú pozná snáď každé dieťatko. Bazénik pre deti je stabilný a voda sa z neho nevylieva. Počas horúcich letných dní sa tak môžu vaše deti schladiť v príjemnej vode v bazéne.

Detský nafukovací bazen Nemo Mondo

Darčeky pre deti

Nielen narodeniny či meniny, ale aj koniec školského roka pre deti znamená veľkú oslavu a kopec radosti. Úspešné ukončenie ročníka v škole či škôlke pre nich predstavuje veľký krok, ktorí by rodičia nemali brať na ľahkú váhu. Oslava a malý darček deti nielen poteší, ale aj skvele motivuje.