Mackovia opäť rozdávajú! Nakúpte a získajte rozprávkový darček

  Kategórie: Tipy na hračky, Akcie a zľavy,
3 min
17. jan'19

Patríte medzi našich pravidelných zákazníkov? Potom už iste viete, že naši traja Mackovia sa sem-tam prejdú obrovským rozprávkovým kráľovstvom plným hračiek a vyberú darčeky pre vaše deti, ktoré pribalia k objednávkam. Teraz sa rozhodli, že každému, kto u nás nakúpi nad 50 €, darujú krásne kocky pre deti celkom zadarmo! Chcete vedieť aké? Čítajte ďalej.

Že darčeky sa rozdávajú len na Vianoce a narodeniny? U nás to neplatí! Darčeky k nákupu teraz naši Mackovia pribalia každému, kto na našom eshope nakúpi od 16.1. do 14.2. a celková hodnota jeho nákupu bude minimálne 50 €. Vaše detičky sa tak môžu tešiť na kocky pre najmenších od európskeho výrobcu Dohány, ktoré zdobia roztomilé ilustrácie zvieratiek a dopravných prostriedkov.

Nie sú kocky ako kocky

Na prvý pohľad sa môže niektorým rodičom zdať, že kocky Dohány patria medzi jednoduché hračky, ktoré deti príliš nezabavia. Opak je však pravdou. Hrou s takýmito kockami si deti v prvom rade rozvíjajú a precvičujú jemnú motoriku a hmatovú citlivosť, zdokonaľujú si úchop predmetov a skúmajú rôzne povrchy, materiály, ale aj teplotu. Rozprávkové kocky Dohány navyše zdobia krásne detské ilustrácie, ktoré v tých najmenších prebúdzajú kreativitu a rozvíjajú fantáziu. Vďaka veselým a farebným kockám sa deti naučia poznávať mnohé zvieratká a dopravné prostriedky, no tiež zažijú radosť z úspešne poskladaného obrázka.

Blog text kocky sk

Každá stavebnica v podobe Dohány kociek obsahuje 4 väčšie kocky, ktoré sú z každej strany krásne ilustrované. Úlohou detí je tak poskladať nie jeden, ale hneď štyri roztomilé obrázky a je len a len na nich, ktorej ilustrácii dajú prednosť. Skladaním sa rozprávkové kocky Dohány podobajú na obľúbené puzzle - deti sa vďaka hre učia spájať jednotlivé časti do celku, čím sa zlepšuje logické myslenie a koncentrácia. Kto by povedal, že hra so štyrmi farebnými kockami v sebe ukrýva toľko veľa výhod?

Ako na to?

Chcete aj vy získať rozprávkové kocky Dohány ako darček? Stačí, ak splníte 2 jednoduché pravidlá:

1. Nakúpiť v čase od 16.1. do 14.2. 2019.
2. Celková hodnota objednávky musí byť minimálne 50 €.

Chcete svojim deťom dopriať hračky, ktoré nie sú iba zábavné, ale aj edukačné? Nakúpte u nás od 16. januára do 14. februára hračky nad 50 € a naši Mackovia vám k objednávke pribalia tieto rozprávkové kocky Dohány, ktoré si vaše detičky zamilujú na prvý pohľad. Kocky sú hodené, teraz je už len úlohou vašich drobcov vyskladať z nich krásne obrázky!