Pripravte sa s deťmi na teplú jeseň

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
03. sep'16

Prázdniny síce skončili a začína škola, to však ešte neznamená, že nás nadobro opustili aj príjemne teplé dni. Babie leto vie niekedy poriadne prekvapiť a zdá sa, že túto jeseň sa to potvrdí. Aj meteorológovia predpokladajú, že september bude teplejší než po iné roky. Pripravte sa preto aj na možnosť, že namiesto púšťania šarkanov budete môcť s deťmi podniknúť „letné“ aktivity a zo skrine opäť vybalíte letné hračky k vode. Pripravili sme pre vás pár horúcich jesenných tipov.

Jesenné hry pri vode

Využite multifunkčné hračky a sety

Keď vás jeseň prekvapí vysokými teplotami, je dobre mať poruke hračky, ktoré môžete využiť na viac spôsobov, napríklad pieskovisko, ktoré sa dá v prípade potreby napustiť vodou a využiť ako bazénik. Aj ďalšie hračky na záhradu sú skvelé na bezstarostné detské šantenie v septembri. Vyberajte si modely, ktoré majú zabudovanú nádržku alebo napojenie na vodu. Takto môžete kedykoľvek pripraviť svojim ratolestiam príjemné osvieženie bez toho, aby ste to museli dopredu zložito plánovať. K takýmto výrobkom patria napríklad hojdačky s vodotryskom. Ideálne je zvoliť sety hračiek, napríklad sety s domčekmi, v rámci ktorých dostanete drahšiu hračku v jednom balení s ďalšou úžasnou detskou zábavou, napríklad pieskoviskom, odrážadlom alebo hojdačkou. Deťom tak doprajete viacej dobrodružstva na záhrade a vaša peňaženka tým neutrpí.

Set hracie centrum Fun Center so šmykľavkou, bagrom a dvojdielnym pieskoviskom

Set hracie centrum Smoby so šmykľavkou a bagrom

Hracie centrum ponúka plno možností, ako sa vyblázniť pri hre na dvore alebo v záhrade. V jednom sete je doplnené o veľký bager a pieskovisko, ktoré možno v prípade potreby zmeniť na bazénik.

Set odrážadlo Bubble Go Smoby s melódiami a stôl Voda&Piesok 2v1 s mlynom

Set hracie centrum Smoby a detský stolíkAk sa vaše deti rady vozia a zároveň hrajú s pieskom a vodou, bude set odrážadla s melódiami a multifunkčného stolíka pre ne ideálnym potešením. Robustný stolík im navyše ponúkne zábavu na celé hodiny, obsahuje totiž rozličné formičky, hrabličky a lopatky, ako aj dve samostatné časti, ktoré možno ľubovoľne využiť, napríklad ako nádobku s pieskom alebo s vodou. Najväčšiu zábavu prináša veselý dávkovač, ktorý pripomína vodný mlyn.

Set domček Máša a medveď Pretty Smoby a obojstrannej hojdačky Tuleň s vodotryskom

Set domček Máša a medveď a detská hojdačka

Detské domčeky sú hračkou, ktorú bez problémov využijete v exteriéri aj počas jesene. Krásnemu záhradnému domčeku Máša a medveď robí v jednom sete spoločnosť obojstranná hojdačka s vodotryskom. Počas teplejších dní sa dá k otvoru na hojdačke pripojiť hadica s vodou a deti majú o zábavu postarané. 

Detské domčeky

Na jeseň je slnko zradné

Jazda na trojkolke je tiež jednou z aktivít, ktorú môžete so svojím drobcom podniknúť kdekoľvek v parku, ale aj pri vode. Obzvlášť sú vhodné trojkolky s odmontovateľnou teleskopickou rodičovskou rúčkou, vďaka ktorej sa v prvých mesiacoch môžu využívať ako praktické kočíky. Dieťatko v nich má pohodlnú opierku, takže po únavnom hraní pri vode si môže vo vozidle dokonca zdriemnuť. Buďte však prezieravá a chráňte svoj poklad aj počas jesene, slnko vtedy býva veľmi zradné. Vyberajte modely trojkoliek, ktoré majú k dispozícii aj slnečnú clonu. V čase teplejších jesenných dní bude pre vás neoceniteľnou pomôckou, ktorú jednoduchým pohybom ruky nastavíte podľa uhla slnečného žiarenia.

Trojkolka Boutique Red Touch Steering 4v1 smarTrike červeno-čierna

Trojkolka smarTrike Boutique Red Touch Steering 4v1

Nádherný prémiový model detskej trojkolky v nevšednom modernom dizajne ponúka nielen patentovanú technológiu pre ľahšie manévrovanie a ovládanie trojkolky, ale aj veľkoryso riešenú širokú slnečnú clonu, ktorú možno v prípade potreby ľahko odmontovať.

Detské trojkolky