Jarné upratovanie skladu - zľavy až 60 %

  Kategórie: Akcie a zľavy,
4 min
16. mar'17

Jar je ideálne ročné obdobie na upratovanie. Niekto si triedi šatník a vyhadzuje staré oblečenie, iní ľudia upratujú po zime v záhrade… a my upratujeme v sklade. Vybrali sme pre vás hračky so zľavou až 60 %, ktoré sú ako stvorené na jarné detské šantenie. V ponuke kvalitných hračiek nájdete produkty od výmyslu sveta, ktoré nesmú chýbať žiadnemu dieťatku.

hračky, s ktorými by sa v detstve mali zahrať všetky deti. Nielen preto, že sú pekné a moderné, ale aj preto, že pomáhajú rozvíjať detskú motoriku, posilňujú svalstvo detí a rozvíjajú kreativitu a predstavivosť našich najmenších. Teraz u nás nájdete množstvo takýchto hračiek so zľavami až 60 %! Tak neváhajte, a šup-šup nejakú svojmu drobcovi vyberte.Jarné upratovanie skladu

Rozprávkový domček Máša a medveď Smoby za 147,99 €Rozprávkový domček Máša a medveď Smoby

Nezbedné dievčatko Máša so svojím priateľom medveďom bude vašim deťom spríjemňovať jarné hry aj túto sezónu. Detský domček Máša a medveď je nádherný záhradný domček s rozprávkovým motívom. Záhradný domček Máša a medveď bude určite milovať každé dieťatko. Má biele otváracie dvierka a pod 2 oknami sa nachádzajú kvetináče. Do nich si detičky môžu posadiť vlastné kvietky a pozorovať, ako rastú. Veľmi užitočnou vlastnosťou domčeka je anti UV filter, ktorý zaručí, že farby na domčeku zostanú dlhé roky žiarivé a krásne.

Domčeky pre deti

Detská šmykľavka U'Turn Smoby za 255,59 €

Detská šmykľavka SmobyDetská šmykľavka U'Turn Smoby prinesie vašim deťom kopec dobrodružstiev. Je to najdlhšia šmykľavka v našej ponuke s dĺžkou 3,8 metra a dvojitou vlnou. Plocha na šmýkanie je navyše ergonomicky tvarovaná a je vyrobená z príjemného plastu. Schodíky, ktoré vedú k šmykľavke sú protišmykové a ich súčasťou sú praktické úchytky prispôsobené detským rúčkam. Táto detský šmykľavka predstavuje úžasnú zábavu a zamestná deti počas celej jari.

Detské šmykľavky

Odrážadlo Springo smarTrike za 33,49 €

Detské odrážadlo Springo smarTrike zelené

Odrážadlo smarTrike Springo je krásne skladacie detské odrážadlo sýtej zelenej farby, ktoré je vhodné pre dievčatká i chlapcov vo veku od 12 mesiacov a rastú s ním až do 3 rokov. Odrážadlo Springo priaznivo pôsobí na fyziologický a motorický vývoj vašich ratolestí a pomáha pri budovaní sebaistoty a stability pri prvých krokoch. Je to skvelá hračka, ktorá pripraví vaše dieťa na jeho prvú trojkolku či bicykel. Detské odrážadlo má v prednej časti roztomilé očká, preto dieťa si svoju novú pomôcku okamžite zamiluje.

Detské odrážadlá

Detská kolobežka Hľadá sa Dory Smoby za 23,99 €

Detská kolobežka Hľadá sa Dory

Trojkolesová kolobežka s motívom rozprávky Hľadá sa Dory je očarujúca detská kolobežka, ktorá je vhodná pre deti už od 2,5 roka. Detská kolobežka je ľahká, vďaka 3 kolesám je jazda maximálne pohodlná a hladká. Kolieska na kolobežke sú chránené proti prerezaniu. Kolobežka deťom prináša aktívnu zábavu, učí ich udržiavať rovnováhu, rozvíjať pohybové zručnosti a motoriku. Kolobežka tiež pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu.

Kolobežky pre deti

Detská hojdačka Portique Plus Smoby za 99,99 €

Detská hojdačka Portique Plus Smoby

Hojdačka pre deti Portique Plus od renomovaného francúzskeho výrobcu Smoby je pohodlná hojdačka pre deti, ktorá má pevný masívny tvar. Detská hojdačka má ergonomicky tvarovanú sedačku, ktorá je pohodlná a dieťatko na nej vydrží sedieť dlhšiu dobu. Sedačka na hojdačke má aj ohrádku pre najmenšie deti, ktorá sa dá odpojiť. Hojdanie na hojdačke predstavuje pre všetky deti vzrušujúcu hru, na ktorú budú ešte dlho spomínať.

Detské hojdačky

Trojkolka Spark Touch Steering 4v1 smarTrike za 92,59 €

Detská Trojkolka Spark Touch smarTrike

Čo by to bola za jar bez poriadnej trojkolky? Táto detská trojkolka smarTrike Spark Touch Steering je kompromisom medzi kočíkom a tradičnou trojkolkou. Má krásny moderný dizajn, s ktorým sa vaše dieťa bude cítiť bezpečne a spolu si užije každú jazdu, objavovanie mesta či parku. Detská trojkolka deťom zabezpečí pohodlnú jazdu a prispôsobí sa veku detí až do 3 rokov, kedy na nej môžu začať samostatne jazdiť.

Trojkolky pre deti

Tak čo, máte vybraté? V našej ponuke vás čaká množstvo krásnych hračiek z jarného upratovania. Spestrite deťom jar krásnymi a zároveň kvalitnými hračkami, ktoré potešia aj vašu peňaženku. Teraz sa to naozaj oplatí, veď 60 % zľavy nie sú každý deň.