Iba teraz získaj 10 € zo svojho nákupu späť!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
2 min
17. apr'17

Kto vám dá 10 € na ďalší nákup hračiek len tak? No predsa Mackovia! Stačí, ak u nás nakúpite detské hračky od výmyslu sveta v hodnote nad 100 € a po potvrdení objednávky vám automaticky pošleme 10 € z nákupu späť. Získate kupón na hračky v tejto hodnote, ktorý môžete využiť pri ďalšom nákupe. A to sa už oplatí, čo poviete?

Získajte 10 € naspäť!

Jedna veľká hračka alebo viacero malých? Je len na vás a vašich najmenších, aké hračky bude nákupný košík obsahovať. Nech už sa rozhodnete akokoľvek, my vám v každom prípade dáme späť 10 € z vášho nákupu nad 100 €! Obdržíte od nás zľavový kupón v tejto hodnote, ktorý môžete použiť na ďalší nákup v minimálnej hodnote 100 €. A vôbec sa nemusíte ponáhľať, čas na uplatnenie kupónu máte do 30.9.

Akcia trvá do 14.5.2017!

Stôl zájhradník

Tak na čo ešte čakáte? Jar je v plnom prúde a u nás nájdete tie najlepšie detské domčeky, preliezačky, šmykľavky, ale aj kolobežky, trojkolky a hračky pre najmenších. A v tomto ročnom období nesmú chýbať ani hračky na záhradu. Naše internetové hračkárstvo ukrýva veľa hračiek, ktoré sa postarajú o dokonalú zábavu vašich drobcov.

Nakupujte tu!