Hračky Tender Leaf Toys: keď drevo ožíva

  Kategórie: Tipy na hračky,
5 min
17. sep'19

Čo vznikne, keď sa spojí prírodný materiál, originalita, estetické cítenie a posolstvo tradícií z Britských ostrovov? Odpoveďou sú jedinečné drevené hračky Tender Leaf Toys, ktoré v rukách tých najmenších okamžite ožijú a začnú rozprávať nádherný príbeh. Zoznámte sa s novou značkou v našej ponuke, ktorá sa môže popýšiť nielen mnohoročnými skúsenosťami. Objavte spolu s nami jedinečnosť a originalitu hračiek Tender Leaf Toys.

Drevo sa opäť vracia do módy, o tom niet pochýb. Kedysi boli jednoduché, no krásne drevené hračky súčasťou každej detskej izby a aj dnes sa mnohým pri spomienke na obľúbené drevené autíčka, zvieratká či domčeky objaví úsmev na tvári plný nostalgie. Doprajte rovnaký pocit z hračky aj svojim deťom a obdarujte ich hračkami britskej značky Tender Leaf Toys. Darujete im oveľa viac ako iba tradičnú drevenú hračku.

Tender Leaf Toys hračky

Návrat k tradíciám

Stačí jeden jediný pohľad na akúkoľvek hračku z dielne Tender Leaf Toys a hneď je všetkým jasné, že tieto prekrásne drevené hračky šíria posolstvo predávané z generácie na generáciu. Nič sa nevyrovná hre s hračkou vyrobenou z dreva, ktorá v detských rukách ožíva. Tvorcovia hračiek Tender Leaf Toys veria, že v tomto rýchlom uponáhľanom svete je dôležité priviesť deti späť k prírode a vniesť kúsok z nej aj do hier, ktoré sú každodennou súčasťou detstva.

Dizajnéri a tvorcovia denno-denne premieňajú jednoduché nápady na pozoruhodné hračky, ktoré nás a naše deti zabávajú už niekoľko desaťročí. Myšlienkou, ktorá predchádzala vzniku značky Tender Leaf Toys, bolo pretaviť dlhoročné skúsenosti, vedomosti a kreativitu šikovných ľudí do originálnych drevených hračiek, ktoré by rešpektovali britskú tradíciu. Od toho bol už len krôčik k tomu, aby vznikli prvotriedne drevené hračky plné energie a emócií, ktoré do domácností s deťmi opäť priniesli vzrušenie z hrania sa s tradičnými drevenými hračkami.

Tlt drevne hracky blog

Vytvorené pre deti

Dizajnéri a výrobcovia hračiek Tender Leaf Toys sú pyšní na každú jednu hračku, ktorá opustí ich dielňu, a to úplným právom. Originalita hračiek spočíva v krásnych a moderných vzoroch, nádherných farbách a rozkošných ilustráciách, ktoré podnecujú rozvoj detskej fantázie a kreativity. Za vytvorením novej hračky sa vždy ukrýva ručný náčrt, ktorý potom skúsení tvorcovia pretavia do prvého 3D modelu. Drevená hračka neskôr ožije vďaka kvalitným farbám a ešte predtým, ako sa dostane do detských rúk, prejde dôkladným testom kvality. Dizajnéri tejto prestížnej britskej spoločnosti myslia aj na ten najmenší detail a rovnako ako na samotný produkt sa sústredia aj na jeho balenie, ktoré si okamžite získa pozornosť detí, ale aj rodičov.

Premyslené a pútavé hračky Tender Leaf Toys sa vyznačujú osobitým čarom s hlbokou myšlienkou, ktorá bude sprevádzať deti každou hrou. Spolu s týmito drevenými hračkami deti neustále objavujú nové herné variácie a kombinácie, takže sa s nimi vydržia hrať dlhé roky a rozvíjajú si aj estetické cítenie. Samozrejmosťou sú okrem prírodného materiálu aj očarujúce sýte farby, ktoré v deťoch prebudia zvedavosť a chuť skúmať nové materiály, tvary a farebné vzory v klasickom anglickom štýle.

Drevená kolíska Tender Leaf Toys

Priateľské k prírode

Ilegálny výrub lesov, ktorý ovplyvňuje celkovú klímu našej krásnej modrej planéty, vplýva aj na kvalitu nášho života na Zemi a dotkne sa najmä budúcich generácií. Dizajnéri značky Tender Leaf Toys si tento problém uvedomujú, a preto sa aktívne podieľajú na obnove lesov, v ktorých prebieha ťažba dreva používaná na výrobu ich hračiek. Vysoké ekologické a etické štandardy spoločnosti sa odrážajú na kvalite hračiek už viac ako 30 rokov.

Každá hračka, ktorá sa dostane do rúk vašich detí, je vyrobená z kaučukového dreva, ktoré rastie v Indonézii. Každý strom, ktorý sa premení na krásnu drevenú hračku, získa náhradu v podobe nového stromu. Neustálym vysádzaním nových kaučukových stromov v indonézskych lesoch prispieva aj značka Tender Leaf Toys k neustálej obnove lesov, vďaka čomu sú tieto krásne drevené hračky šetrné a priateľské nielen k životnému prostrediu, ale aj k hospodárstvu a ekonomike. Nie nadarmo sa môže spoločnosti Tender Leaf Toys pochváliť prestížnym certifikátom ICTI, ktorý získavajú iba hračky spĺňajúce vysokú úroveň kvality vyrábaných produktov a etické podmienky dodržiavané pri ich výrobe.

Domček pre bábiky Tender Leaf Toys

Fantázia ukrytá v dreve

V tradičných drevených hračkách Tender Leaf Toys s moderným dizajnom sa odráža očarujúca príroda a architektúra Veľkej Británie, no nechýba ani poriadna dávka fantázie, ktorá sa ukrýva v každom človeku, ktorý sa na výrobe hračiek podieľa. Dôkazom toho sú dokonalé domčeky pre bábiky inšpirované skutočnými domami vo Veľkej Británii. Srdcia detí si hneď v prvom momente získajú miniatúrne bábiky, ktoré patria medzi stálych obyvateľov domčekov, ale aj rozkošné nábytky v miniatúrnych verziách.

Kúpou hračiek Tender Leaf Toys potešíte dievčatá i chlapcov od 18 mesiacov, ktorí tak budú môcť už od útleho detstva skúmať svojimi malými prštekmi vzácny drevený materiál. Na svoje si prídu nielen milovníci detských domčekov, ale aj malí záhradkári, astronauti, rytieri a princezné, milovníci zvieratiek a malí kuchári a kuchárky. Jedinečný rozkošný dizajn hračiek priamo z Veľkej Británie sa postará o to, že vaše deti si hračky Tender Leaf Toys zamilujú od prvého momentu a vytvoria si k nim pevné puto, na ktoré budú s láskou a úsmevom spomínať aj v dospelosti.

Objavte hračky Tender Leaf Toys