Top hračky pod stromček pre dievčatko

  Kategórie: Tipy na hračky,
3 min
15. nov'16

Vianoce sa blížia a s nimi aj nákupy darčekov pre svoje ratolesti. Ešte nemáte vymyslené, čo si vaši drobci nájdu pod stromčekom? Nechajte si od nás poradiť. V našom blogu sme sa už s vami podelili o skvelé tipy na darčeky pre chlapca, v tom dnešnom vám predstavíme nikoľko fantastických hračiek pre dievčatá.

Vianočné darčeky pre dievčatko

Všetko pre bábiku a vašu malú “maminku”

Hrá sa aj vaše dievčatko rado na maminku? Deti pri hre radi napodobňujú dospelých a zároveň sa tak učia sociálnym zurčnostiam. Najväčším vzorom pre malé slečny je najčastejšie ich maminka. Má predsa kopec superschopností. Nie je preto prekvapením, že sa dievčatá radi hrajú s bábikami a s láskou sa o ne starajú. Aké hračky rozžiaria očká vášho dievčatka?

Opatrovateľské centrum Baby Nurse Smoby

Opatrovateľské centrum pre bábiku

S touto opatrovateľskou súpravou už nebude vašej malej “maminke” nič chýbať. Obsahuje totiž kúpeľnu so sprchou a vaničkou, kuchynku a spálňu. Prekrytím vaničky sa z nej razom stane prebaľovacia podložka. V kolíske zas môže bábiku pohodlne prenášať.

Kúpiť opatrovateľské centrum

Kočík pre bábiku 3v1 Maxi Cosi & Quinny Smoby

Kočík pre bábiku Smoby

Krásny ružovo-modrý kočík využije vaša dcérka hneď na niekoľko spôsobov. Dá sa využiť ako športová bugina, hlboký kočík, kolíska na kolieskach alebo dokonca postieľka. Kočík vyzerá skoro presne ako ten ozajstný.

Kúpiť kočík pre bábiku

Kolíska pre bábiku s baldachýnom Smoby

Kolíska s baldachýnom Smoby

Bábika v tejto parádnej kolíske určite plakať nebude. Krásny ružový dizajn a baldachýn s veselou potlačou nadchne každé dievčatko. Výrobca Smoby nezabudol ani na prikrývku, bábike nebude zima ani počas studených zimných dní.

Kúpiť kolísku pre bábiku

Zábava na kolieskach

Ani vaše dievčatko neobsedí? Tak potom si zamiluje hračky na kolieskach. V našom internetovom obchode máme parádne trojkolky, odrážadlá či kolobežky od prvotriednych európskych aj svetových výrobcov.

Trojkolka Spirit Touch Steering smarTrike

Trojkolka Smoby

Detská trojkolka s výraznou ružovou farbou je vhodná pre dievčatá už od 10 mesiacov. Vďaka odnímateľným častiam sa trojkolka prispôsobí rastúcemu dieťatku a môže ju tak používať až do troch rokov. Vašu nezbednú princeznú na nej čakajú hodiny kvalitnej hry.

Kúpiť trojkolku pre dievčatko

Odrážadlo motorka BIG

Odrážadlo motorka big

Táto frajerská motorka bola navrhnutá podľa dizajnu tých ozajstných a je vhodná pre deti už od 18 mesiacov. Odrážadlo je vyrobené z kvalitných plastových materiálov a starostlivých rodičov poteší aj ergonomické široké sedadlo, ktoré napomáha správnemu vývinu bedrových kĺbov.

Kúpiť odrážadlo pre dievčatko

Doma je jednoducho doma

Domček je u detí mimoriadne obľúbenou hračkou. Zahrajú sa s ním v lete na záhrade, ale aj v zime v detskej izbe. Domčeky motivujú deti k pohybu a poskytujú veľké množstvo podnetov pre fantáziu. No a v neposlednom rade, hra v domčeku je neuveriteľná zábava.

Domček Máša a medveď Smoby

Domček Máša a medveď Smoby

Nezbedná Máša si získala srdcia malých detí po celom svete. Veď je presne ako oni. Neposlúcha, vymýšľa a miluje sladkosti. V domčeku s motívom Máši a medveďa zažije vaša dcérka kopec dobrodružstiev.

Kúpiť domček pre dievčatko